ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

H KPMG Κύπρου καλωσορίζει τους καινούργιους επαγγελματίες που εντάχθηκαν πρόσφατα στο εργατικό της δυναμικό

Δελτίο Τύπου

Η KPMG Κύπρου οργάνωσε διαδικτυακή εκδήλωση υποδοχής στις 10 Ιανουαρίου 2022, για 70 επαγγελματίες που εντάχθηκαν πρόσφατα στο εργατικό της δυναμικό.

Η Μαρία Καραντώνη, Διοικητική Σύμβουλος και Υπεύθυνη Ανθρώπινου Δυναμικού, συντόνισε την εκδήλωση και καλωσόρισε όλα τα νέα μέλη του προσωπικού. Παρουσίασε τη στρατηγική διοίκησης του ανθρώπινου δυναμικού της εταιρείας και τις ευκαιρίες καριέρας, μάθησης και ανάπτυξης εντός της KPMG.

Ο Μιχάλης Αντωνιάδης, Πρόεδρος της KPMG Κύπρου, δήλωσε ότι η εταιρεία ανταποκρίνεται στο απαιτητικό επαγγελματικό περιβάλλον του σήμερα διαμέσω της επένδυσής της σε υψηλού επιπέδου επαγγελματίες.

Ο Χρίστος Βασιλείου, Διευθύνων Σύμβουλος της KPMG Κύπρου, παρουσίασε τις βασικές λειτουργίες της εταιρείας, τις αξίες και τους στρατηγικούς της στόχους. Τόνισε τη σημασία της ποιότητας, η οποία αποτελεί ακρογωνιαίo λίθο στην οικοδόμηση της σχέσης εμπιστοσύνης με τους πελάτες και την κοινωνία γενικότερα, παροτρύνοντας τα νέα μέλη του προσωπικού να συνεισφέρουν σε αυτή την προσπάθεια.

Τέλος, επαγγελματίες από διάφορα τμήματα μοιράστηκαν τις δικές τους εμπειρίες και την εξέλιξή τους στην εταιρεία.

H KPMG Κύπρου καλωσορίζει όλους τους καινούργιους επαγγελματίες με ευχή για ένα λαμπρό μέλλον εντός της εταιρείας.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση