ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

H Lidl Food Academy το καλοκαίρι στη Λεμεσό

Δελτίο Τύπου

Η Lidl Κύπρου διοργανώνει μια σειρά από καλοκαιρινές εκδηλώσεις στη Λεμεσό, με στόχο να προσφέρει όλες τις γεύσεις του καλοκαιριού στους πελάτες και φίλους της αλλά και να κάνει το καλοκαίρι ακόμα πιο φωτεινό!

Πιο συγκεκριμένα, από τον Ιούλιο και μέχρι τον Σεπτέμβριο, σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους θα διεξαχθούν τετραήμερες εκδηλώσεις στα καταστήματα Lidl Αγίας Φυλάξεως, Μουτταγιάκας και Ρούσβελτ.

Σε αυτές τις καλοκαιρινές εκδηλώσεις , οι παρευρισκόμενοι θα μπορούν να απολαύσουν καλοκαιρινές επιτυχίες από τα live links, μαθήματα και σόου μαγειρικής από τη Lidl Food Academy On The Go, από εκπαιδευτές στην ελληνική και αγγλική γλώσσα, καθώς και διασκεδαστικά και επιμορφωτικά μαθήματα μαγειρικής για παιδιά.

Σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους, για πρώτη φορά φέτος θα πραγματοποιηθούν αντίστοιχα και , τα Limassol Lidl Beer Gardens. Οι τυχεροί προσκεκλημένοι θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να δοκιμάσουν μπύρες της Lidl, μαζί με μοναδικούς μεζέδες από το BBQ!

Από πίτσες και γεμιστά, μέχρι μεξικάνικα και παγωμένες μπύρες κι από το «Κρουαζιέρα θα σε πάω», μέχρι το «Mysterious Girl», το φετινό καλοκαίρι στα Lidl Λεμεσού θα έχει κάτι για όλους! 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στα events στη σελίδα της Lidl Food Academy. Οι τυχεροί θα ειδοποιηθούν μετά από κλήρωση. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Lidl Food Academy

Επισκεφθείτε τη Lidl Κύπρου:

corporate.lidl.com.cy

lidlfoodacademy.com.cy

facebook.com/lidlcy

instagram.com/lidl_cyprus  

twitter.com/Lidl_Cyprus

linkedin.com/company/lidl-cyprus

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση