ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

H νέα πρωτοπόρα τεχνολογία αιχμής SD-WAN από τη Cyta Business

Ώρα να μετατρέψεις το δίκτυο σου σε «έξυπνο δίκτυο»!

Προωθητική Ενέργεια

Σε κάθε λειτουργία της επιχείρησής σου οι προτεραιότητες είναι διαφορετικές και χρειάζεσαι ένα δίκτυο που να συμβαδίζει και να προσαρμόζεται με αυτές. Ένα δίκτυο που να προβλέπει τις ανάγκες της επιχείρησής σου και να τις διαχειρίζεται με ένα ευφυές και ευέλικτο τρόπο λύνοντας σου τα χέρια αφού γνωρίζει ανά πάσα στιγμή τι είναι πιο σημαντικό για τη δική σου επιχείρηση!

Στη σύγχρονη ψηφιακή εποχή, η Cyta Business εξελίσσεται συνεχώς και προσφέρει πρώτη την καινοτόμα εικονική αρχιτεκτονική του έξυπνου δικτύου μέσω της τεχνολογίας Cyta Managed SD-WAN. Είναι η απαραίτητη λύση για τον ψηφιακό μετασχηματισμό όλων των επιχειρήσεων ανεξαρτήτως μεγέθους προσφέροντας νέες δυνατότητες για ανάπτυξη και προβάδισμά τους σε σχέση με τον ανταγωνισμό.

Ήρθε η εποχή του έξυπνου δικτύου για να δώσει προβάδισμα στις επιχειρήσεις που θα το επιλέξουν

Το Cyta Managed SD-WAN (Software Defined – Wide Area Network) από τη Cyta Business προσφέρει ένα έξυπνο, αξιόπιστο, ασφαλές και βελτιστοποιημένο δίκτυο. Η σύγχρονη αυτή λύση σου παρέχει αξιόπιστη και ασφαλή δυνατότητα διασύνδεσης των παραρτημάτων της επιχείρησης σου όσο και ασφαλή πρόσβαση στο διαδίκτυο/public cloud και σε όλες τις σημαντικές εφαρμογές για τη λειτουργία της επιχείρησής σου. Η διαχείριση του δικτύου γίνεται από τη Cyta Business κεντρικά μέσω του cloud και σου επιτρέπει να επιβλέπεις ολόκληρο το δίκτυό σου μέσω μιας εύχρηστης πλατφόρμας, εξοικονομώντας χρόνο, προσπάθεια και κόστος.

Με τη λύση Cyta Managed SD-WAN μπορείς να απολαμβάνεις άμεσα:

• Αύξηση παραγωγικότητας και μείωση κόστους σε μόνο μια σταθερή μηνιαία συνδρομή αφού τώρα η διαχείριση του δικτύου σου να γίνεται από τη Cyta Business χωρίς την επιβάρυνση του αρχικού κόστους αγοράς εξοπλισμού.

• Εύκολη και γρήγορη υλοποίηση της υπηρεσίας με τη δυνατότητα διαχείρισης ολόκληρου του δικτύου από απόσταση μέσω μίας απλής και εύχρηστης πλατφόρμας που βρίσκεται στο cloud.

• Κεντρική διαχείριση όπου τα πάντα τυχαίνουν διαχείρισης μέσω της πλατφόρμας, η οποία επικοινωνεί με το σύνολο των εφαρμογών και των λειτουργιών της επιχείρησης είτε αυτές βρίσκονται τοπικά ή στο cloud.

• Βέλτιστη δρομολόγηση της κίνησης μέσω της ενσωματωμένης ευφυίας του SD-WAN, η οποία διασφαλίζει ότι οι κατάλληλες εφαρμογές, συσκευές και χρήστες έχουν τη χωρητικότητα, συνδεσιμότητα και αξιοπιστία που χρειάζονται τη στιγμή που τη χρειάζονται.

• Ενισχυμένη ασφάλεια και αξιοπιστία αφού το Cyta Managed SD-WAN βελτιώνει αισθητά την ασφάλεια του δικτύου σου μειώνοντας την έκθεση του στους συνεχώς αυξανόμενους ψηφιακούς κινδύνους.

• Ευελιξία και πρόσβαση από παντού. Το δίκτυο της επιχείρησής σου λειτουργεί σε ένα υβριδικό περιβάλλον όπου οι εργαζόμενοι μπορούν να συνδέονται και να εργάζονται αποδοτικά όπου και αν βρίσκονται, είτε από το σπίτι, είτε από το γραφείο, με ασφάλεια και προστασία των αρχείων και δεδομένων της εταιρείας.

• Προσαρμοσμένη λύση που σχεδιάζεται βάσει των συγκεκριμένων αναγκών της επιχείρησής σου και αναβαθμίζεται εύκολα και απλά όπως διαμορφώνονται οι ανάγκες της.

Κι όλα αυτά με την ασφάλεια, την αξιοπιστία και την 24ωρη τεχνική εξυπηρέτηση που προσφέρει η Cyta Business. Διάβασε περισσότερα για την τεχνολογία του μέλλοντος Cyta Managed SD-WAN, που ανέπτυξε και φέρνει για κάθε επιχείρηση η Cyta Business, ΕΔΩ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Προωθητική Ενέργεια

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

Σπουδές Κτηνιατρικής στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας: Ένας νέος κόσμος, με πολλούς επαγγελματικούς ορίζοντες, ανοίγεται μπροστά σου

Σπουδές Κτηνιατρικής στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας: Ένας νέος κόσμος, με πολλούς επαγγελματικούς ορίζοντες, ανοίγεται μπροστά σου

Η Κτηνιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Λευκωσίας θα ξεκινήσει να δέχεται φοιτητές από τον Σεπτέμβριο
Προωθητική Ενέργεια
 |  ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ