ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

H νικήτρια της εκπομπής «Με αγάπη Χριστιάνα» φεύγει με το νέο Nissan Juke Hybrid

Δελτίο Τύπου

Το μεγάλο δώρο της εκπομπής «Με αγάπη Χριστιάνα», το νέο Nissan Juke Hybrid, μία προσφορά του Ομίλου Πηλακούτα, παραδόθηκε την Τρίτη 23 Μαΐου, από την Κλέλια Πηλακούτα, Head of Business Development του Ομίλου Πηλακούτα, στη Μαρία Σύλια Τσίγκα. 

Το νέο υβριδικό SUV της Nissan, επαναφέρει τη διασκέδαση στην οδήγηση με τολμηρό σχεδιασμό και προηγμένη τεχνολογία που χειρίζεστε με τα δάκτυλά σας, οικονομία καυσίμου με έως και 80% ηλεκτροκίνηση στην πόλη, καθίσματα που σας αγκαλιάζουν και premium λεπτομέρειες που κάθε επιβάτης θα βρει συναρπαστικές.

Το Nissan Juke Hybrid είναι εξοπλισμένο με προηγμένες τεχνολογίες ασφαλείας ProPILOT που κρατούν εσάς και τους επιβάτες ασφαλείς. Σας προσφέρει επίσης:

  • Πλήρως προσαρμόσιμη εμπειρία ακρόασης 360° μέσω των στρατηγικά τοποθετημένων ηχείων για μία απόλυτη εμπειρία ακρόασης
  • Διάφορες υπηρεσίες που βελτιώνουν τη συνδεσιμότητα με το αυτοκίνητό σας, την πλοήγησή και την οδήγησή σας, καθώς και παρέχουν μεγαλύτερη άνεση και ασφάλεια στις καθημερινές σας μετακινήσεις, μέσω της εφαρμογής NissanConnect Services
  • Ευρύχωρο και ευέλικτο χώρο αποσκευών, ώστε να μπορείτε να μεταφέρετε μεγαλύτερο φορτίο, όπως ποδήλατα ή αποσκευές  

Για περισσότερες πληροφορίες, καθώς και για όλα τα μοντέλα Nissan, μπορείτε να επισκεφθείτε το www.nissan.com.cy  ή το www.facebook.com/NissanCyprus

 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση