ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Η απάντηση CTC στην ανακοίνωση του δήμου Πάφου

Εφεσιβάλλει την απόφαση του δικαστηρίου ο όμιλος και θα διεκδικήσει όλα τα νόμιμα δικαιώματα

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Με έφεση απάντησαν στην δικαστική απόφαση που αφορά την υπεραγορά Era Korivos οι εταιρείες ERMES DEPARTMENT STORES PLC και WOOLWORTH (CYPRUS) PROPERTIES PLC του ομίλου CTC. Σε δήλωση τους αναφέρουν ότι η διαδικασία για την τελική έγκριση οικοδομής δεν ολοκληρώθηκε για λόγους που δεν οφείλονται στην εταιρεία αλλά στην διαχείριση του θέματος από πλευράς του Δήμου Πάφου.

Αναλυτικά η δήλωση των εταιρειών:

Αναφορικά με ανακοίνωση του Δήμου Πάφου για την έκδοση δικαστικής απόφασης σε σχέση με την κατοχή και χρήση οικοδομής στην Πάφο από τις εταιρείες μας χωρίς πιστοποιητικό τελικής έγκρισης, δηλώνουμε τα ακόλουθα:

Η σχετική δικαστική απόφαση έχει εφεσιβληθεί. Θα ακολουθήσουμε και θα εφαρμόσουμε όλες τις κατάλληλες διαδικασίες, διεκδικώντας όλες τις νόμιμες θεραπείες και τα νόμιμα δικαιώματά μας. Η διαδικασία σε σχέση με την τελική έγκριση της οικοδομής έχει δρομολογηθεί από μακρού χρόνου, δεν ολοκληρώθηκε, όμως, για λόγους που δεν οφείλονται σε υπαιτιότητα ή παραγνώριση των νομίμων υποχρεώσεων των εταιρειών μας, αλλά στη διαχείριση του όλου θέματος από μέρους του Δήμου Πάφου. Ενόψει των εκκρεμουσών δικαστικών και άλλων συναφών διοικητικών διαδικασιών, δεν επιθυμούμε να προβούμε, σ΄ αυτό το στάδιο, σε περαιτέρω σχολιασμό του όλου θέματος και επιφυλάσσουμε όλα τα νόμιμα δικαιώματά μας.

Πληροφοριακά, η υπόθεση αφορά το Εμπορικό Κέντρο Κόροιβος στην Πάφο, όπου λειτουργεί πολυκατάστημα εδώ και περίπου 20 χρόνια και ως επιχειρηματικά ανεξάρτητη δραστηριότητα υπερκατάστημα Superhome Center DIY, και τα δύο με απόλυτη ασφάλεια και ομαλότητα τόσο για τους χρήστες όσο και τους επισκέπτες, περίπου δύο εκατομμύρια ετησίως, χωρίς κανένα πρόβλημα, απασχολώντας περί τα 200 άτομα. Εγκαινιάστηκε δε επίσημα και λειτουργεί από το 2001.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση