ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Η Chestertons Global επεκτείνεται στην Κύπρο

Δελτίο Τύπου

Η Chestertons Global, μια από τις πρωτοπόρες εταιρείες στον κλάδο των διεθνών ακινήτων, ανακοινώνει με χαρά την έναρξη λειτουργίας του νέου της παραρτήματος, της Chestertons Cyprus Residential, στην κυπριακή αγορά. Η εταιρεία θα εγκαινιάσει αρχικά δύο γραφεία στην πόλη της Πάφου, με σχέδια για επέκταση και σε άλλες πόλεις στο προσεχές μέλλον.

Η Chestertons Cyprus Residential θα εξυπηρετεί τις ανάγκες πωλήσεων και ενοικιάσεων ακινήτων, παρέχοντας ολοκληρωμένη υποστήριξη και καθοδήγηση σε πελάτες που ενδιαφέρονται για ακίνητα στην Κύπρο.

Ο κ. Mohamed Mussa, Εκτελεστικός Διευθυντής της Chestertons Global, τόνισε: "Η Κύπρος είναι ένα από τα πιο γοητευτικά νησιά που εδώ και γενιές προσελκύει διεθνείς επενδυτές στην αγορά ακινήτων, χάρη στον ηλιόλουστο καιρό, την εξαιρετική υποδομή και τοποθεσία στη νότια Μεσόγειο. Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με τον όμιλο εταιρειών Leptos για τα νέα μας γραφεία στην Κύπρο. Επιπλέον, βρισκόμαστε σε μια σημαντική φάση για την επιχείρησή μας, καθώς ετοιμαζόμαστε να διευρύνουμε τα διεθνή μας σχέδια επέκτασης τους επόμενους μήνες".

Ο κ. Μιχάλης Γ. Λεπτός, Διευθυντής της Chestertons Cyprus Residential, πρόσθεσε: "Είναι μεγάλη μας χαρά να υποδεχόμαστε την Chestertons Global στην Κύπρο, ιδιαίτερα σε μια περίοδο όπου παρατηρείται αύξηση στις διεθνείς συναλλαγές ακινήτων. Η παρουσία της Chestertons Global θα ενισχύσει ακόμα περισσότερο τη δυνατότητά μας να υποδεχόμαστε αγοραστές από όλο τον κόσμο, μέσω του διεθνούς δικτύου της".

Ο κ. Parikshat Chawla, Διευθυντής και Επικεφαλής Επιχειρήσεων της Chestertons Global, κατέληξε: "Είναι με μεγάλη χαρά που ανακοινώνουμε την επέκταση της Chestertons Global στη δυναμική αγορά της Κύπρου. Αυτή η πρωτοβουλία αποτελεί μια σημαντική ενίσχυση για το δίκτυό μας, το οποίο διευρύνουμε με ταχείς ρυθμούς από το 2024 και έπειτα".

Για τους επενδυτές ακινήτων που εξετάζουν διεθνείς ευκαιρίες, η Κύπρος αποτελεί μια ελκυστική επιλογή. Με πλούσιο τουριστικό υλικό, προοπτικές επένδυσης και ευνοϊκό φορολογικό καθεστώς, καθώς παρέχει ένα ιδανικό περιβάλλον για επιχειρηματική δραστηριότητα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη Chestertons Cyprus Residential και τις υπηρεσίες της, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της: www.chestertons.com.cy.

Η Κύπρος κατατάσσεται σταθερά ως κορυφαίος προορισμός για άμεσες ξένες επενδύσεις λόγω της ταχείας οικονομικής ανάπτυξης και του ευνοϊκού επιχειρηματικού κλίματος.

Ο ελκυστικός τρόπος ζωής της χώρας ενισχύεται από ένα σύγχρονο γενικό σύστημα υγειονομικής ασφάλισης και υγείας, καθώς και από έναν ανταγωνιστικό εκπαιδευτικό τομέα.

Η Chestertons Cyprus Residential, με τα νέα της γραφεία και τις σύγχρονες εγκαταστάσεις στην Πάφο, καταγράφει μια εντυπωσιακή είσοδο στην αγορά ακινήτων. Τα γραφεία μας βρίσκονται στη Λεωφόρο Ποσειδώνος 27, Πάφος 8042 και στη Λήδας 1, 8041 Πάφος. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο info@chestertons.com.cy.

Για πληροφορίες σχετικά με την Chestertons Global και τις υπηρεσίες της, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://www.chestertons.com/.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση