ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Η Epic στην κορυφή των δικτύων κινητής της Κύπρου

H Epic απέσπασε δύο διακρίσεις

Δελτίο Τύπου

Μετά από συνεχόμενες βραβεύσεις, η Epic αναδεικνύεται το κορυφαίο δίκτυο της Κύπρου, λόγω της εξαιρετικής υπηρεσίας που προσφέρει συνεχώς στους καταναλωτές ως το γρηγορότερο δίκτυο κινητής.

Με τέσσερα βραβεία από ανεξάρτητους διεθνείς οργανισμούς μέτρησης, την umlaut και την Ookla, που έδωσαν στην Epic τους τίτλους «το καλύτερο δίκτυο κινητής στην Κύπρο» και «το γρηγορότερο δίκτυο κινητής στην Κύπρο» αντίστοιχα, η Epic έχει αποδείξει ότι κρατά τις υποσχέσεις της στους καταναλωτές, προσφέροντας τους πάντα μια επική εμπειρία.

H Epic απέσπασε δύο διακρίσεις από την ανεξάρτητη διεθνή εταιρεία μετρήσεων και ελέγχου δικτύων, umlaut, που κατέταξε την Epic ως το καλύτερο δίκτυο κινητής στην Κύπρο ενώ ενδιάμεσα ήρθε και η πρώτη αναγνώριση από την Ookla τον Ιούνιο του 2020.

Τον Ιανουάριο του 2021 και με τα νέα αποτελέσματα του Speedtest®, η Ookla επανήλθε και τοποθέτησε την Epic ξανά στην κορυφή των δικτύων κινητής της Κύπρου με δεύτερη βράβευση, και πάλι ως το «Γρηγορότερο Δίκτυο Κινητής της Κύπρου» για την περίοδο από τον Ιούλιο μέχρι τον Δεκέμβριο του 2020, καταγράφοντας άνοδο σε όλες τις κατηγορίες που βαθμολογούνται για να δοθούν τα βραβεία.

Στην πρόσφατη μέτρηση της Ookla, η Epic κατάφερε να μεγαλώσει τη διαφορά ακόμη περισσότερο από τους ανταγωνιστές της, παράλληλα με την αύξηση που πέτυχε στην βαθμολογία της από την προηγούμενη φορά.

Συγκεκριμένα, η βαθμολογία ταχύτητας (Speed Score™) της Epic έφτασε στο 61.86 σε σχέση με το 48.82 που κατέγραψε στο προηγούμενο βραβείο ενώ οι μέσες ταχύτητες για λήψη δεδομένων (download) του δικτύου της Epic, στο δεύτερο εξάμηνο του 2020, έφτασαν τα 67.55 Μbps σε σχέση με 53.70 Mbps που ήταν κατά την προηγούμενη μέτρηση. Παράλληλα, οι μέσες ταχύτητες για αποστολή δεδομένων (upload) του δικτύου της Epic ήταν 16.77 Μbps σε σχέση με 15.85 Μbps που ήταν κατά την προηγούμενη περίοδο μέτρησης. Με βάση τις νέες μετρήσεις έχει διπλασιαστεί η διαφορά από τον πάροχο που έλαβε τη δεύτερη καλύτερη βαθμολογία.

Τα Ookla Speedtest Awards™ απονέμονται στους κορυφαίους παρόχους παγκοσμίως οι οποίοι καθορίζονται βάσει μιας βαθμολογίας που αναλύει τις ταχύτητες λήψης και αποστολής για κάθε πάροχο αξιολογώντας έτσι την απόδοση του δικτύου σε θέμα ταχύτητας. Τα δεδομένα Speedtest Intelligence® εξάγονται από εκατομμύρια μετρήσεις που πραγματοποιούνται καθημερινά από τους ίδιους τους καταναλωτές μέσω της εφαρμογής Speedtest® σε πραγματικό χρόνο και συνθήκες. Όλοι οι πάροχοι στην Κύπρο εκπροσωπούνται σε δεδομένα Speedtest Intelligence, με σημαντικούς όγκους μετρήσεων σε εθνικό επίπεδο.

Η Epic για ακόμη μια φορά έχει αποδείξει ότι με την αφοσίωση της εταιρείας στους πελάτες της και στην ποιότητα του δικτύου της, μπορεί να προσφέρει απρόσκοπτη επικοινωνία και ταχύτατη κάλυψη, με πραγματική οικονομία.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

Ανοίγει την Παρασκευή η Πύλη Εμβολιασμού για ηλικίες 59 και 60 ετών

«Ποιος φωστήρας παρακάμπτει τα άτομα ηλικίας 61 ετών και άνω και δίνει προτεραιότητα σε άτομα μικρότερης ...»
Theodoros  |  22:15

Καταγγελίες Γ. Αρέστη κατά ΚΕΔΙΠΕΣ για επιλεκτική διαρροή εις βάρος του γιου του και του ιδίου

«Οφείλει ο Γενικός Εισαγγελέας, τουλάχιστόν να διασώσει το κύρος του θεσμού που εκπροσωπει, να εμπλακεί ...»
Ηρόδοτος Χριστοδουλίδης  |  11:24

8 διευθύνσεις για bao bun που έρχονται στην πόρτα σου

«Καλό το άρθρο, αλλά παραλείψατε να αναφέρετε το καλύτερο bao bun στη Λευκωσία, το Bao Cyprus (@bao_cyprus)! ...»
Μαρία Πυρίσιη  |  17:58

Μπαχτσελί για τζαμί στη Λεμεσό: Ο Τούρκος δεν έχει φίλο πέραν από τον Τούρκο

«Γιατί δεν λέει ή γράφει καποοιος ότι η μηναρές ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΚΟΠΗ , έχει προσκολιθεί σε υφιστάμενο χριστιανικό ...»
ΜΧ  |  15:03

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

2021 KPMG CEO Outlook Pulse Survey

2021 KPMG CEO Outlook Pulse Survey

Σχεδόν οι μισοί από τους διευθύνοντες συμβούλους ανά το παγκόσμιο δεν αναμένουν επιστροφή στην «κανονικότητα» μέχρι το 2022 ...
Δελτίο Τύπου
 |  ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ