ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Η Exness χορηγεί το πρώτο Cyprus Tech Career Fair

Δελτίο Τύπου

Η Exness ήταν ο Platinum χορηγός της Cyprus Tech Career Fair που πραγματοποιήθηκε από τις 24 Νοεμβρίου έως τις 26 Νοεμβρίου στη Διεθνή Έκθεση Κύπρου. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στην Κύπρο, με διοργανωτή την IMH υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας και του Υφυπουργείου Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής. Η προσανατολισμένη σε σταδιοδρομία σε τομείς τεχνολογίας έκθεση είχε στόχο να γεφυρώσει το χάσμα μεταξύ των εταιρειών τεχνολογίας στην Κύπρο και του τοπικού ταλέντου, συνδέοντας έτσι νέους επαγγελματίες και φοιτητές με πιθανούς εργοδότες τεχνολογίας.

Η διήμερη εκδήλωση φέρεται να καλωσόρισε 3000 επισκέπτες που είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν αρκετούς πιθανούς μελλοντικούς εργοδότες στον τομέα της τεχνολογίας στην Κύπρο και επίσης να παρακολουθήσουν διάφορες ομιλίες και συζητήσεις σχετικά με το θέμα. Η Ξένια Παντελή, Επικεφαλής Ανθρώπινου Δυναμικού στο HR CY στην Exness, ήταν μία από τις Star Employer Speakers που έδωσε, 24 Νοεμβρίου, μια παρουσίαση με θέμα "Career Advancement / Career Paths at Exness". Στις 25 Νοεμβρίου, o Askhat Urazbaev, Agile Transformation Lead στην Exness, μίλησε για το θέμα «Managing Software Projects in the 21st Century», ενώ η Sofia Tomshevich, HR Business Partner CY στην Exness, συμμετείχε σε μια συζήτηση με θέμα «The Limassol Ecosystem - in search of talent» στις 26 Νοεμβρίου.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που βλέπουμε τέτοιες εκδηλώσεις να λαμβάνουν χώρα στην Κύπρο, καθώς είναι ζωτικής σημασίας όχι μόνο για την επιχείρησή μας, ως παγκόσμια εταιρεία με γνώμονα την τεχνολογία, αλλά και για το μέλλον της Κύπρου. Η χώρα μας έχει πολλές δυνατότητες στους τομείς του STEM και το όραμά μας είναι να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε όλες τις προσπάθειες και πρωτοβουλίες, όπως το Cyprus Tech Career Day, που στοχεύουν να φέρουν το όραμα της Κύπρου ως τεχνολογικού κόμβου της Μεσογείου ένα βήμα πιο κοντά. », σχολίασε η Ξένια Παντελή. «Μας εξέπληξε ευχάριστα ο αριθμός των νέων της Κύπρου που δείχνουν ενδιαφέρον σε μια σταδιοδρομία σε τομείς της τεχνολογίας και είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που γνωρίσαμε και μιλήσαμε με πολλούς από αυτούς. Ήταν σίγουρα το αποκορύφωμα της εκδήλωση τόσο για τους νέους όσο και για τους εργοδότες», συνέχισε η κ. Παντελή.

Η Exness είναι ένας παγκόσμιος broker που χρησιμοποιεί ένα μοναδικό συνδυασμό τεχνολογίας και ηθικής με σκοπό να δημιουργήσει ένα ιδανικό trading περιβάλλον για επενδυτές αλλά και να ανεβάζει τον πήχη του τομέα. Το ήθος και το όραμα της Exness στοχεύουν στην παροχή μιας trading εμπειρίας όπως θα έπρεπε να είναι και απαλλαγμένη από οποιαδήποτε τριβή. Η δέσμευση και τη ταυτότητα της Exness μέσα από τις δύο πτυχές της, την τεχνολογία και την ηθική, καθώς και η πιστή βάση πελατών της, η οποία απαριθμεί εκατοντάδες χιλιάδες traders, αποτελούν τα βασικά χαρακτηριστικά της παγκόσμιας επωνυμίας. Σήμερα, η Exness καταγράφει πάνω από 2.5 τρισεκατομμύρια δολάρια σε μηνιαίο όγκο συναλλαγών, ενώ παράλληλα εστιάζει σε μια επεκτατική στρατηγική για νέες περιοχές του κόσμου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση