ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Η ΕΥ ήταν ο κύριος σύμβουλος της ΚΔ για το έργο ανάπτυξης της Μαρίνας Λάρνακας

Η συναλλαγή-ορόσημο αποτιμάται άνω του ενός δισεκατομμυρίου ευρώ και αναμένεται να συμβάλει σημαντικά σε πολλούς τομείς της τοπικής οικονομίας

Δελτίο Τύπου

Η ομάδα Εταιρικής Στρατηγικής και Συναλλαγών της ΕΥ Κύπρου ανέλαβε τον ρόλο του βασικού χρηματοοικονομικού συμβούλου του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων («ΥΜΕΕ») της Κυπριακής Δημοκρατίας κατά την επιτυχή ολοκλήρωση της συναλλαγής για την ανάπτυξη της περιοχής του Λιμένα και Μαρίνας της Λάρνακας μεταξύ της Κυπριακής Δημοκρατίας και της Kition Ocean Holdings Ltd.

Η EY συνεργάστηκε απρόσκοπτα με το ΥΜΕΕ για την επιτυχή κατάληξη της συναλλαγής, παρέχοντας το πλήρες εύρος υπηρεσιών Συγχωνεύσεων και Εξαγορών (Σ&Ε), όπως την προετοιμασία μελέτης βιωσιμότητας και δέουσας επιμέλειας, την διαχείριση έργου, την υποστήριξη του ΥΜΕΕ στις διαπραγματεύσεις και άλλων υπηρεσιών που συντέλεσαν στο κλείσιμο της συμφωνίας.
Η EY ηγήθηκε της συναλλαγής με επαγγελματισμό αξιοποιώντας τις γνώσεις και την εμπειρία της στις Συγχωνεύσεις και Εξαγορές (Σ&Ε), συμπεριλαμβανομένου του σχεδιασμού, της προετοιμασίας, της εκτέλεσης και της συνολικής διαχείρισης της διαδικασίας πώλησης.

Ο Στέλιος Δημητρίου, Συνεταίρος, Επικεφαλής Εταιρικής Στρατηγικής και Συναλλαγών της EY Κύπρου και επικεφαλής του έργου, σχολίασε: «Είμαι εξαιρετικά υπερήφανος για αυτό που πέτυχε η ομάδα μας, καθώς η συναλλαγή αυτή σηματοδοτεί την έναρξη ενός συναρπαστικού νέου κεφαλαίου για την οικονομία της Λάρνακας και ευρύτερης Κύπρου. Η EY καταξιώνεται ως ο κορυφαίος σύμβουλος Συγχωνεύσεων και Εξαγορών (Σ&Ε)στην Κύπρο, ενώ το ισχυρό χαρτοφυλάκιο επιτυχημένων συναλλαγών μας αναδεικνύει την εμπειρία μας στον εντοπισμό και στην πραγματοποίηση ελκυστικών επενδυτικών ευκαιριών σε όλη την Ευρώπη».

Το τμήμα Εταιρικής Στρατηγικής και Συναλλαγών της EY στην Κύπρο αποτελείται από μια ομάδα 25 επαγγελματιών. Το τμήμα διαθέτει επίσης μια εξειδικευμένη ομάδα Συγχωνεύσεων και Εξαγορών (Σ&Ε)με μια σειρά επιτυχημένων συναλλαγών υψηλής αναγνωρισιμότητας σε πολλούς βασικούς τομείς της τοπικής οικονομίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση