ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Η EY Κύπρου αναγνωρίστηκε από το International Tax Review ως National Transfer Pricing Firm of the Year για τέταρτη συνεχόμενη φορά

Δελτίο Τύπου

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, η EY Κύπρου ανακηρύχθηκε National Transfer Pricing Firm of the Year από το International Tax Review (ITR) σε αναγνώριση των φορολογικών υπηρεσιών υψηλής ποιότητας που προσφέρει. Τα ITR European Tax Awards, που πραγματοποιήθηκαν φέτος με φυσική παρουσία των συμμετεχόντων στις 16 Σεπτεμβρίου 2022, διοργανώνονται κάθε χρόνο με στόχο την αναγνώριση διακεκριμένων φορέων παροχής φορολογικών υπηρεσιών από την περιοχή Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής (EMEA). Η Κύπρος συμμετέχει στα βραβεία Transfer Pricing Firm of the Year από το 2019 και η EY Κύπρου λαμβάνει, έκτοτε, τη συγκεκριμένη διάκριση κάθε χρόνο.

Η EY Κύπρου παρέχει ένα ευρύ φάσμα φορολογικών υπηρεσιών, περιλαμβανομένης της άμεσης και έμμεσης φορολογίας, και αναγνωρίζεται από τους πελάτες της στην Κύπρο αλλά και στο εξωτερικό για την εκτεταμένη τεχνογνωσία της, καθώς και για την αναζήτηση αποτελεσματικών λύσεων σε πολύπλοκα φορολογικά ζητήματα.

Σχολιάζοντας τη βράβευση, ο Φίλιππος Ραπτόπουλος, Συνέταιρος και Επικεφαλής Φορολογικών και Νομικών Υπηρεσιών της EY Κύπρου, δήλωσε: «Η σημαντική αυτή διάκριση, που μας απονέμεται για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, αποτελεί επιβράβευση της εμπειρίας, του επαγγελματισμού και της σκληρής δουλειάς των ανθρώπων της ΕΥ, και έρχεται να επιβεβαιώσει την αναγνώριση του έργου μας από τους πελάτες μας. Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να επενδύουμε στην τεχνολογία και το ανθρώπινο δυναμικό, να βελτιώνουμε και να εμπλουτίζουμε τις υπηρεσίες μας για να μπορούμε και στο μέλλον να εξασφαλίζουμε το μοναδικό επίπεδο φορολογικών υπηρεσιών που η αγορά έχει ταυτίσει με την ΕΥ».

Ο Χαράλαμπος Παλάοντας, Συνέταιρος και Επικεφαλής Υπηρεσιών Transfer Pricing της EY Κύπρου, σημείωσε: «Είμαστε εξαιρετικά υπερήφανοι για τη νέα αυτή διάκριση. Σε ένα ρευστό και αβέβαιο περιβάλλον, στο οποίο προωθούνται σημαντικές διεθνείς νομοθετικές πρωτοβουλίες σχετικά με τη φορολόγηση των επιχειρήσεων, ενώ αναμένεται και η μεταρρύθμιση του Κυπριακού φορολογικού πλαισίου, οι φορολογικές υπηρεσίες της ΕΥ αποκτούν ακόμη μεγαλύτερη αξία. Οι αφοσιωμένοι επαγγελματίες μας, με την εκτεταμένη τεχνογνωσία τους και την υποστήριξη και του παγκόσμιου δικτύου της ΕΥ, θα εξακολουθήσουν να υποστηρίζουν τους πελάτες μας, στην Κύπρο και στο εξωτερικό, παρέχοντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου που δίνουν αποτελεσματικές λύσεις σε σύνθετα φορολογικά ζητήματα». 

Η EY Κύπρου μέσω του διεθνούς δικτύου της παρέχει φορολογικές συμβουλές και υπηρεσίες συμμόρφωσης σε ένα μεγάλο εύρος γεωγραφικών περιοχών, εφαρμόσιμες σε διάφορους τομείς, με βάση πάντα τις ανάγκες των πελατών.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση