ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Η Hermes Airports δημοσιεύει την πρώτη Έκθεση Βιώσιμης Ανάπτυξης

Ολοκληρώνονται τα φωτοβολταϊκά πάρκα για τα αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου, τα οποία καλύπτουν το 25% και 30% αντίστοιχα των ενεργειακών τους αναγκών

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

H Hermes Airports προσεγγίζει με ολοκληρωμένο τρόπο τη Βιώσιμη Ανάπτυξη σε όλες τις πτυχές της λειτουργίας και ανάπτυξης των δυο αεροδρομίων της χώρας. Υλοποιώντας ένα δομημένο σύστημα παρακολούθησης και ενσωματώνοντας διεθνείς πρακτικές με επιχειρησιακή και περιβαλλοντική υπευθυνότητα δημοσίευσε για πρώτη φορά την Έκθεση Βιώσιμης Ανάπτυξης για το έτος 2021.

Θέτοντας στο επίκεντρο την ελαχιστοποίηση του περιβαλλοντικού της αποτυπώματος, η Hermes Airports υποστηρίζει έμπρακτα την παγκόσμια προσπάθεια που γίνεται για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής εξ ου και τα προηγούμενα χρόνια έκανε σημαντικά βήματα για την οριζόντια ενσωμάτωση της βιώσιμης ανάπτυξης σε όλες τις πτυχές της λειτουργίας της. Στην Έκθεση Βιώσιμης Ανάπτυξης 2021 υπογραμμίζεται η στρατηγική, το πλαίσιο, οι δράσεις και τα αποτελέσματά με βάση τα Περιβαλλοντικά, Κοινωνικά και κριτήρια Διακυβέρνησης (ESG).

Η Ανώτατη Εκτελεστική Διευθύντρια της Hermes Airports, Ελένη Καλογήρου, τόνισε πως «Η Έκθεση Βιώσιμης Ανάπτυξης είναι οδηγός για διαφάνεια και καταγράφει με παραδείγματα και αριθμούς την υπευθυνότητα της κάθε εταιρείας. Στρατηγική μας φιλοσοφία είναι να προσεγγίζουμε τη Βιώσιμη Ανάπτυξη, σε απόλυτη συνάρτηση με το επιχειρηματικό μας μοντέλο, επενδύοντας σε ολοκληρωμένες, καινοτόμες και υψηλής ποιότητας υπηρεσίες. Παράλληλα, εν μέσω της κλιματικής κρίσης, ολοκληρώνονται τα φωτοβολταϊκά πάρκα για τα αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου, τα οποία καλύπτουν το 25% και 30% αντίστοιχα των ενεργειακών αναγκών των δύο αεροδρομίων, προάγοντας αποφασιστικά στην επίτευξη της δέσμευσής για μηδενική εκπομπή ρύπων μέχρι το 2050».

* Μπορείτε να διαβάσετε την Έκθεση Βιωσιμότητας εδώ.

 

 

 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση