ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Η IKEA καλεί το κοινό για επισκευή του καθρέφτη LETTAN

Δελτίο Τύπου

Η IKEA προτρέπει όλους τους καταναλωτές που διαθέτουν έναν καθρέφτη LETTAN με ημερομηνία κατασκευής πριν και έως 2105 (21 αναφέρεται στο έτος κατασκευής και 05 στην εβδομάδα κατασκευής) να επικοινωνήσουν με την ΙΚΕΑ ώστε να προμηθευτούν ανταλλακτικά εξαρτήματα τοίχου χωρίς χρέωση.

Η ασφάλεια των πελατών αποτελεί πρώτη προτεραιότητα για την IKEA. Ως εκ τούτου, η IKEA καλεί όσους καταναλωτές  διαθέτουν τον καθρέφτη LETTAN με ημερομηνία κατασκευής πριν και έως  2105 (το 21 αναφέρεται στο έτος κατασκευής και το 05 στην εβδομάδα κατασκευής) να σταματήσουνε να τον χρησιμοποιούν καθώς υπάρχει κίνδυνος θραύσης των εξαρτημάτων στήριξης τοίχου.

Η IKEA προτρέπει όλους τους καταναλωτές που διαθέτουν το προϊόν, να απευθυνθούν σε οποιοδήποτε κατάστημα ΙΚΕΑ ώστε να παραγγείλουν ανταλλακτικά εξαρτήματα τοίχου χωρίς χρέωση και χωρίς να απαιτείται επίδειξη της απόδειξης αγοράς.

Η IKEA αναπτύσσει τα προϊόντα της χρησιμοποιώντας ένα αυστηρό πρόγραμμα αξιολόγησης κινδύνου και δοκιμών, για να βεβαιωθεί ότι τα προϊόντα πληρούν όλους τους ισχύοντες νόμους και τα πρότυπα στις αγορές όπου πωλούνται. Παρόλα αυτά, έχει υποπέσει στην αντίληψή μας ότι κάποια από τα εξαρτήματα που προσαρμόζουν τους καθρέφτες LETTAN στον τοίχο, έχουν σπάσει με αποτέλεσμα την πτώση του καθρέφτη και το σπάσιμό του.

Επισκεφτείτε τα καταστήματα ΙΚΕΑ ή επικοινωνήστε με την IKEA στο 22502502, για να παραγγείλετε τον απαιτούμενο αριθμό του εξαρτήματος αντικατάστασης με αριθμό είδους 139298/1.

Ευχαριστούμε τους καταναλωτές για την κατανόησή τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση