ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Η K.Treppides & Co Ltd ως ένας από τους πρωτοπόρους της αγοράς των Επενδυτικών Ταμείων στην Κύπρο

Οι εμπειρογνώμονες της Αγοράς Επενδυτικών Ταμείων εξέφρασαν το θαυμασμό τους για την ανάπτυξη της γνώσης του Ομίλου

Δελτίο Τύπου

Η K. Treppides & Co Ltd, ένας από τους πρωτοπόρους στην αγορά των Επενδυτικών Ταμείων στην Κύπρο ήταν περήφανος Χρυσός Χορηγός στο 5ο Διεθνές Συνέδριο Επενδυτικών Ταμείων που διοργάνωσε ο Κυπριακός Οργανισμός Επενδυτικών Ταμείων (CIFA) και πραγματοποιήθηκε από τις 10 έως τις 12 Νοεμβρίου 2019 στο Hilton Park στη Λευκωσία.

Κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου, ο κ. Γιώργος Π. Νικολάου, Ανώτερος Διευθυντής και Μέλος του Διευθυντικού Συμβουλίου του Ομίλου Treppides και επικεφαλής των Υπηρεσιών Επενδυτικών Ταμείων και Διαχειριστών Επενδυτικών Ταμείων, συμμετείχε στη συζήτηση: “The Cyprus Funds Industry: State of Play and Growth Prospects”.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης ο κ. Γιώργος Π. Νικολάου αντάλλαξε με το κοινό και τα άλλα μέλη που συμμετείχαν στην συγκεκριμένη συζήτηση αρκετές τάσεις εφαρμογής των νομικών πλαισίων των Κυπριακών Επενδυτικών Ταμείων και των Διαχειριστών Επενδυτικών Ταμείων. Επίσης, ανέπτυξε περαιτέρω τις προοπτικές ανάπτυξης της Κύπρου ως Κέντρο Επενδυτικών Ταμείων και Υπηρεσιών Διαχείρισης Επενδυτικών Ταμείων αναλύοντας τα οφέλη της Κύπρου καθώς και την εξέλιξη της Διεθνής Αγοράς Επενδυτικών Ταμείων.

Οι εμπειρογνώμονες της Αγοράς Επενδυτικών Ταμείων εξέφρασαν το θαυμασμό τους για την ανάπτυξη της γνώσης του Ομίλου Treppides, η οποία αναπτύχθηκε με την πάροδο των χρόνων μέσω της πλήρης αφοσίωσης και δραστηριοποίησής του ομίλου στη Αγορά Επενδυτικών Ταμείων.

Προσέφεραν επίσης την ψήφο εμπιστοσύνης τους στην εταιρεία Treppides ως η μεγαλύτερη ανεξάρτητη συμβουλευτική εταιρεία στην Κύπρο αναγνωρίζοντας για ακόμη μία φορά ότι το έργο που εκτελείται στον Όμιλο Treppides είναι ισοδύναμο με αυτό των κορυφαίων διεθνών συμβουλευτικών εταιρειών.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση