ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Η NEXTERS συγκαταλέγεται στις 10 πιο κερδοφόρες εταιρείες

Συνόδευσε την έκδοση του παιχνιδιού Hero Wars, το οποίο κυκλοφόρησε στις αρχές του 2017 στις κινητές πλατφόρμες iOS και Android

Δελτίο Τύπου

Η κυπριακή game developer εταιρεία, NEXTERS GLOBAL Ltd, συμπεριλαμβάνεται, για πρώτη φορά στην ιστορία, στη 10η θέση με τις πιο κερδοφόρες εφαρμογές ανάμεσα στις Ευρωπαϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον τομέα του mobile developing. Τα στοιχεία αυτά προκύπτουν σύμφωνα με την αξιολόγηση της πλατφόρμας διεθνών υπηρεσιών ανάλυσης δεδομένων, Datamagic (http://bit.ly/32O0vl0).

Με έτος ίδρυσής της το 2009, η NEXTERS GLOBAL Ltd είναι μια επιτυχημένη και δημιουργική εταιρεία ανάπτυξης και έκδοσης στον τομέα του game developing και ξεχωρίζει στη διεθνή αγορά του cross-platform gaming. Κατά τη διάρκεια του 2019, η NEXTERS επέδειξε μια εντυπωσιακή αύξηση κερδών, η οποία συνόδευσε την έκδοση του παιχνιδιού Hero Wars, το οποίο κυκλοφόρησε στις αρχές του 2017 στις κινητές πλατφόρμες iOS και Android.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πέραν από την εταιρεία NEXTERS, στην πλατφόρμα αξιολόγησης περιλαμβάνονταν κι άλλες κυπριακές εταιρείες του τομέα, όπως οι Wargaming (41η θέση), PixelGun 3D (75η θέση) και AppQuantum (77η θέση). Τα στοιχεία των εταιρειών που περιλαμβάνονται στη λίστα αξιολόγησης δεν είναι προσβάσιμα στο ευρύ κοινό, αλλά σύμφωνα με την πλατφόρμα διεθνών υπηρεσιών ανάλυσης δεδομένων, τα κέρδη των εταιρειών που ξεχώρισαν και περιλαμβάνονται στις πρώτες θέσεις της αξιολόγησης αυτής, υπολογίζονται σε εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια ανά μήνα.

Τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας NEXTERS είχαν την έδρα τους στη Λάρνακα, αλλά προσφάτως η Διοίκηση της εταιρείας και συγκεκριμένα ο διοικητικός διευθυντής της κ. Κυριάκος Παφίτης, ανακοίνωσε τη μετεγκατάσταση της εταιρείας σε νέο κτήριο στο κέντρο της Λεμεσού. Η κίνηση αυτή συνδέεται άμεσα με την αξιοσημείωτη επέκταση της επιχειρηματικής δραστηριότητας της εταιρείας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Προφανώς ο Τσσκ Νόρις τον απείλησε ότι θα βγάλει στην φόρα τα δάνεια του Ακελ στα συνεργατικά....»
Αρμαγεδών  |  11:34

Αγία Σοφία: Ένα αιώνιο πολιτικό σχέδιο

«Εν τω μεταξύ η δύση και η Ρωσσία σφυρούν αφιάφορα....»
Αρμαγεδών  |  08:48

Αρμόδιον ζητώ!

«Και ο κτίστης θα ηθελε ( μπορεί και είναι) καλλιτέχνης, όπως και πολλοί άλλοι ιδιώτες... βασικά όλοι ...»
Αρμαγεδών  |  20:40

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

Νέα εποχή για το Life Tsai

Νέα εποχή για το Life Tsai

Επαναλανσάρεται σε νέα συσκευασία και 3 σειρές και διανέμεται στην Κύπρο, από τη Χαραλαμπίδης Κρίστης: World Recipes, Super ...
Δελτίο Τύπου
 |  ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ