ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Prevention at Sea - KPMG Κύπρου: Υπέγραψαν μνημόνιο συνεργασίας

Οι δύο εταιρείες θα συνεργαστούν για την προώθηση αμοιβαία συμφωνηθέντων έργων και πρωτοβουλιών που υποστηρίζουν την ψηφιοποίηση της ναυτιλιακής δραστηριότητας

Δελτίο Τύπου

Η εταιρεία Prevention at Sea Ltd (P@S) και η KPMG Κύπρου υπέγραψαν μνημόνιο συνεργασίας, το οποίο προνοεί από κοινού σχεδιασμό, ανάπτυξη και προώθηση υπηρεσιών και προϊόντων, στοχεύοντας στην ελαχιστοποίηση των κινδύνων σε θέματα ασφάλειας στον τομέα της ναυτιλίας και διασφαλίζοντας ένα πιο ασφαλές επιχειρηματικό περιβάλλον.

Το μνημόνιο συνεργασίας υπογράφηκε από τον κ. Πέτρο Αχτύπη, Διευθύνοντα Σύμβουλο της P@S και τον κ. Γιώργο Τζιωρτζή, Επικεφαλής Management Consulting της KPMG Κύπρου.

Σύμφωνα με το μνημόνιο συνεργασίας, οι δύο εταιρείες θα συνεργαστούν για την προώθηση αμοιβαία συμφωνηθέντων έργων και πρωτοβουλιών που υποστηρίζουν την ψηφιοποίηση της ναυτιλιακής δραστηριότητας, με έμφαση στην ασφάλεια, την αποτελεσματικότητα και την αποδοτικότητα. Πέρα από τη συνεχή συμμόρφωση με τα ρυθμιστικά πλαίσια και την επιχειρησιακή αριστεία, η P@S και η KPMG αναμένεται να προσφέρουν στον τομέα υπηρεσίες και προϊόντα με στόχο την ελαχιστοποίηση των κινδύνων σε θέματα ασφάλειας, ιδιαίτερα εκείνων που σχετίζονται με τον ανθρώπινο παράγοντα.

Σχολιάζοντας τη συνεργασία, ο κ. Πέτρος Αχτύπης είπε: «Είμαστε περήφανοι που συνεργαζόμαστε με την KPMG Κύπρου για την ανάπτυξη και προώθηση τόσο υφιστάμενων όσο και νέων εξειδικευμένων ναυτιλιακών υπηρεσιών και τεχνολογιών. Και οι δύο εταιρείες καθοδηγούνται από αποφασιστικότητα στο να συμβάλουν στοχευμένα και ουσιαστικά στη βελτίωση της ασφάλειας στον τομέα της ναυτιλίας. Είναι η κατάλληλη στιγμή, δύο οργανισμοί που εξυπηρετούν τον τομέα με διαφορετικό τρόπο να ενώσουν τις δυνάμεις τους, στην προσπάθεια η πρόληψη να γίνει συνήθεια».

Ο κ. Γιώργος Τζιωρτζής ανέφερε: «Η KPMG Κύπρου είναι προσηλωμένη στον στόχο της συνεχούς υποστήριξης και προώθησης data-driven καινοτομίας στις κοινότητες, τους πελάτες και το οικοσύστημα στο οποίο δραστηριοποιείται. Είμαστε ενθουσιασμένοι για τις προοπτικές που διανοίγονται με την έναρξη της συνεργασίας μας με την Prevention at Sea, συνεργασία που επιστεγάζει τις προσπάθειες για καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας, δίνοντας τη δυνατότητα παροχής βέλτιστων λύσεων για ακόμα πιο ασφαλές επιχειρείν στον τομέα της ναυτιλίας».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

Το μετέωρο βήμα του Χάρη

«Η ομοσπονδία με σωστό περιεχόμενο δεν είναι "αναξιόπιστο πολιτικό στερότυπο". ΟΙ καταξιωμένοι διεθνώς ...»
Πέτρος Θ. Παντελίδης  |  21:17

Υποψήφιος με την ΔΗΠΑ ο Αντρέας Πιτσιλλίδης

«Πολιτικοί τυχοδιώκτες της Κύπρου ενωθείτε!!!!!»
Γιάννης Σαβεριάδης  |  22:21

Μας πήρε ο δαίμονας

«Η ε/κ αρχουσα ταξη απο το 1955, δια πυρος και σίδηρου, επιδιωξε τη μονοπωληση της εξουσιας, στη Κυπρο, ...»
levant  |  20:24

Συνάντηση Αβέρωφ-Σιζόπουλου για τους προϋπολογισμούς

«Κορώνες σούπερ πατριωτισμού και μάχης κατά της Διαφθοράς από τον Σιζόπουλο αλλά εντελώς τυχαίως η Προεδρία ...»
Γιάννης Σαβεριάδης  |  16:21

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση