ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 23:19
 

Η PrimeTel επενδύει στην Ψηφιακή Κύπρο

Ερμής Στεφάνου: Η PrimeTel οδηγός στις κυπριακές τηλεπικοινωνίες

Δελτίο Τύπου

Με τη θεματική «Big Data for Big Impact» η Διεθνής Ένωση Τηλεπικοινωνιών τιμά την φετινή 17η Μαΐου, Διεθνή Μέρα Τηλεπικοινωνιακών, που επικεντρώνεται στην σημασία των Μεγάλων Δεδομένων για την ανάπτυξη και στοχεύει στο να ανακαλύψει πως τα ατελή, περίπλοκα και συχνά άμορφα δεδομένα μπορούν να μετατραπούν σε σημαντική πληροφορία στο πλαίσιο ενός περιεχομένου.

Χαιρετίζοντας την Διεθνή Μέρα Τηλεπικοινωνιών, ο διευθύνων σύμβουλος της PrimeTel, Ερμής Στεφάνου αναφέρει ότι όραμα της εταιρείας είναι να συμβάλει καθοριστικά στον εκσυγχρονισμό του τομέα τηλεπικοινωνιών στην Κύπρο.

«Η PrimeTel όλα αυτά τα χρόνια της δραστηριοποίησής της στην κυπριακή αγορά τηλεπικοινωνιών υπήρξε οδηγός στις εξελίξεις και ως οδηγός επιθυμεί να συνεχίσει, επενδύοντας σε νέες τεχνολογίες και εφαρμόζοντας τις καλύτερες πρακτικές διεθνώς με στόχο να γεφυρωθεί γρήγορα το ψηφιακό χάσμα, καθιστώντας την Κύπρο πρότυπο ψηφιακής ανάπτυξης», προσθέτει ο κ. Στεφάνου.

10 PRIMETEL ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ
Στο πλαίσιο της ενίσχυσης των προσπαθειών για περισσότερη ψηφιακή Κύπρο η PrimeTel δρομολογεί μια σειρά από δράσεις.
Δίκτυα Νέας Γενιάς: Η PrimeTel ολοκλήρωσε με επιτυχία την πιλοτική λειτουργία της πρωτοποριακής τεχνολογίας Fiber to theBuilding (FTTB) και ξεκίνησε για πρώτη φορά στην Κύπρο τη σταδιακή διάθεση υπηρεσίας σταθερού Internet υπερύψηλων ταχυτήτων μέσω οπτικών ινών κατευθείαν στο σπίτι των συνδρομητών.

4GSmartphone για όλους: Η PrimeTel προωθεί την χρήση έξυπνων συσκευών. Επί του παρόντος, η εταιρεία προσφέρει δωρεάν 4GSmartphoneκαι 500ΜΒ σε όλους τους νέους και υφιστάμενους συνδρομητές της, με επιπρόσθετη επιδότηση συσκευής έως και 500 ευρώ.

Άφοβη χρήση δεδομένων: H εταιρεία ενημερώνει τους συνδρομητές της με δωρεάν SMS, πριν την εξάντληση του δωρεάν GB προγράμματός τους, οι οποίοι μπορούν να ενεργοποιήσουν ανά πάσα στιγμή και όσες φορές θέλουν ένα από τα οικονομικά πακέτα επέκτασης χρήσης, ενώ ενημερώνονται για το υπόλοιπο της χρήσης τους στέλνοντας δωρεάν SMS.

Έρευνα και Καινοτομία: Η PrimeTel συμμετέχει σε 5 ερευνητικά προγράμματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης με αντικείμενο το σχεδιασμό και την ανάπτυξη νέων τεχνολογιών αποκτώντας τεχνογνωσία και διαμορφώνοντας ενεργά τεχνολογικές λύσεις που αφορούν υποδομές και υπηρεσίες 5ης Γενιάς (5G), σύγκλιση δικτύων, ασφάλεια, ενεργειακή απόδοση και ανακύκλωση συσκευών.

Ομάδα Άμεσης Σύνδεσης: Στέλνοντας δωρεάν SMS από το κινητό σας στο 8585, ένας εκπρόσωπος της PrimeTel θα επικοινωνήσει μαζί σας προκειμένου να σας ενημερώσει τηλεφωνικώς ή με μια επίσκεψη στο χώρο σας για όλα τα προγράμματα κινητής και σταθερής τηλεφωνίας, διαδικτύου και τηλεόρασης.

Ασφάλεια στο διαδίκτυο: Η PrimeTel διοργανώνει παρουσιάσεις σε σχολεία με στόχο την ευαισθητοποίηση των μαθητών για την ασφάλεια στο διαδίκτυο. Η εταιρεία καλεί όσα σχολεία ενδιαφέρονται να δεχθούν αντιπροσωπεία της για την οργάνωση αντίστοιχης εκδήλωσης να επικοινωνήσουν στο: internetsafety@prime-tel.com

Λύσεις για την επιχείρηση: Με τις λύσειςPrimeTelBusiness, οι επιχειρήσεις μπορούν να αναβαθμίσουν την τεχνολογική υποδομή τους και να βασιστούν σε μοντέλα οικονομικής λειτουργίας. Επιχειρήσεις κάθε μεγέθους μπορούν να επικοινωνήσουν με την PrimeTel για διευθέτηση συνάντησης με συμβούλους της εταιρείας.

Ολοκληρωμένες λύσεις πληροφορικής: Η PrimeTel εμπλουτίζει τις υπηρεσίες της με λύσεις ψηφιακής επικοινωνίας βασισμένες στο Cloud, οι οποίες ενισχύουν την καινοτομία και δίνουν ώθηση στην παραγωγικότητα σε όλους τους κλάδους της οικονομίας. Επιπλέον, οι επιχειρήσεις επωφελούνται από την ασφάλεια που προσφέρουν τα ιδιόκτητα, πιστοποιημένα με ISO, Data Centers της PrimeTel.

Internet of Things: Η PrimeTel προσφέρει πλήθος νέων εφαρμογών και υπηρεσιών που αξιοποιούν τις τεράστιες δυνατότητες διασύνδεσης συσκευών, συστημάτων και αισθητήρων στο διαδίκτυο σε τομείς όπως: αυτοκίνηση, ενέργεια, υγεία, κατασκευές και δημόσιες μεταφορές. Ήδη, περισσότερα από 2000 κυβερνητικά οχήματα είναι εφοδιασμένα με τη λύση PrimeTel Fleet που αναμένεται να φέρει σημαντικές εξοικονομήσεις στον κρατικό προϋπολογισμό.

Εκπτώσεις για πολύτεκνους και ΑΜΕΑ: Με στόχο ο κόσμος της επικοινωνίας να είναι προσιτός σε όλους, η PrimeTel στέκεται δίπλα σε αυτούς που την έχουν περισσότερη ανάγκη προσφέροντας εκπτώσεις μέχρι 30% σε πολύτεκνες οικογένειες αλλά και άτομα με αναπηρίες.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

Διαγράφηκαν δάνεια εκτοπισθέντων γεωργοκτηνοτρόφων από την ΣΚΤ

«Γειά σου, Χρειάζεστε ένα άνετο δάνειο για την ικανοποίησή σας; Προσφέρουμε ένα προσιτό δάνειο επιτόκιο ...»
3% Απλή και προσιτή προσφορά δανείου  |  21:53

Μπήκαν σε κόντρα Χριστοδουλίδης – ΑΚΕΛ για την εξωτερική πολιτική

«Όταν όμως ο πεθερός πλήρωνε την προεκλογική Χριστόφια στη Λεμεσό το 2008 με την ελπίδα πως θα τον διόριζε ...»
Rikkos  |  17:01

Εξοφλήθηκαν τα ακριβά δάνεια της κρίσης

«ΛΗΨΕΤΕ ΚΑΡΤΑ ΑΚΑΤΕΡΓΑΣΤΗΣ ΑΤΜ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΣΗΜΕΙΑ Μπορείτε να χαράξετε και να συνδεθείτε ...»
MARK DOROTHY  |  16:58

Εξοφλήθηκαν τα ακριβά δάνεια της κρίσης

«Get ATM Raw Card and Make it Complete You can hack and log on to ATMs without having to carry it Arms. ...»
MARK DOROTHY  |  16:53

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

Η Κίνα παραμένει στην κορυφή του πιο πρόσφατου Δείκτη, κυρίως λόγω του μεγέθους των επενδύσεων που γίνονται στην περιοχή.

EY: Οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας είναι μόνο μέρος της λύσης για την επίτευξη των στόχων για μηδενικές εκπομπές αερίων

Για να υλοποιηθεί το σενάριο του Διεθνούς Οργανισμού Ενέργειας, οι επενδύσεις σε ανανεώσιμες πηγές ενέργειας θα πρέπει να ...
Δελτίο Τύπου
 |  ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
X