ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Η πρωτοβουλία LifeStories έρχεται για 2η χρονιά

Ιστορίες Αλληλεγγύης οι οποίες θα μας εμπνεύσουν, θα μας προβληματίσουν και θα μας κινητοποιήσουν

Δελτίο Τύπου

Η πρωτοβουλία LifeStories έρχεται για 2η χρονιά, παρουσιάζοντας μας ιστορίες Αλληλεγγύης οι οποίες θα μας εμπνεύσουν, θα μας προβληματίσουν και θα μας κινητοποιήσουν. Στόχος της πρωτοβουλίας είναι η προώθηση ευρωπαϊκών αξιών, συμπεριλαμβανομένης και της αλληλεγγύης, μέσα από την ανάδειξη του έργου και της δράσης ατόμων και ομάδων στην τοπική τους κοινότητα.

Λόγω των πρωτόγνωρων συνθηκών που βιώνουμε, φέτος η πρωτοβουλία LifeStories επικεντρώνεται στις πολυδιάστατες πτυχές της αλληλεγγύης, ατομικές και συλλογικές, οι οποίες ξεκίνησαν να πραγματοποιούνται με το ξέσπασμα της πανδημίας στη χώρα μας και οι οποίες στοχεύουν στη στήριξη των συνανθρώπων μας, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα τομέων όπως ο πολιτισμός, η τεχνολογία, ο εθελοντισμός, οι επιστήμες και η κοινωνική προσφορά. Μέσα από το LifeStories στοχεύουμε στην έμπνευση και στην κινητοποίηση της νεολαίας του τόπου μας, με απώτερο στόχο την ανάπτυξη πρωτοβουλιών και την εφαρμογή αντίστοιχων δράσεων στη δική τους τοπική κοινότητα, οι οποίες θα χαρακτηρίζονται από κοινωνική αλληλεγγύη.

Στις 25 Νοεμβρίου 2020, ώρα 16.00, θα έχουμε την ευκαιρία να συζητήσουμε μαζί με την Επίτροπο Υγείας και Ασφάλειας Τροφίμων, κ. Στέλλα Κυριακίδου για τη σημασία της αλληλεγγύης και το ρόλο που έχει να διαδραματίσει η Ευρωπαϊκή Ένωση στην αντιμετώπιση της πανδημίας. Στη συζήτηση θα γνωρίσουμε και ενδιαφέρουσες πρωτοβουλίες που υλοποιήθηκαν στην Κύπρο οι οποίες ξεχώρισαν για την προσφορά τους στην κοινωνία.

Η συζήτηση θα προβάλλεται ζωντανά στη σελίδα του Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου όπου θα μπορείτε και εσείς με τη σειρά σας να υποβάλλετε τα δικά σας ερωτήματα και σχόλια.

Για να λάβετε μέρος στη συζήτηση θα πρέπει να μπείτε στη σελίδα www.slido.com, event name: Lifestories , event code: #lifestories

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

Υποψήφιος με την ΔΗΠΑ ο Αντρέας Πιτσιλλίδης

«Πολιτικοί τυχοδιώκτες της Κύπρου ενωθείτε!!!!!»
Γιάννης Σαβεριάδης  |  22:21

Μας πήρε ο δαίμονας

«Η ε/κ αρχουσα ταξη απο το 1955, δια πυρος και σίδηρου, επιδιωξε τη μονοπωληση της εξουσιας, στη Κυπρο, ...»
levant  |  20:24

Συνάντηση Αβέρωφ-Σιζόπουλου για τους προϋπολογισμούς

«Κορώνες σούπερ πατριωτισμού και μάχης κατά της Διαφθοράς από τον Σιζόπουλο αλλά εντελώς τυχαίως η Προεδρία ...»
Γιάννης Σαβεριάδης  |  16:21

Επιστολή Αναστασιάδη προς πρόεδρο Ένωσης Συντακτών

«Και ο Θιασάρχης του Μεγάλου Μας Τσίρκου παρελαύνει χωρίς καμμία αιδώ κι αποδοχή ευθυνών γιά τι κατά ...»
Γιάννης Σαβεριάδης  |  16:18

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση