ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Η Purpose Communications ανακοινώνει την επιτυχή ολοκλήρωση του πρώτου κύκλου της Purpose Academy

Το πρόγραμμα σχεδιάστηκε διεξοδικά με στόχο να βοηθήσει τις ΜΚΟ να ξεπεράσουν τις επικοινωνιακές προκλήσεις

Δελτίο Τύπου

Η Purpose Communications ανακοινώνει την επιτυχή ολοκλήρωση του πρώτου κύκλου του προγράμματος Purpose Academy. Η πρωτοβουλία αυτή, που ξεκίνησε το 2023, είχε ως στόχο την ενδυνάμωση Μη Κερδοσκοπικών Οργανώσεων (ΜΚΟ) στην Κύπρο, παρέχοντάς τους τα εργαλεία και τις γνώσεις για να επικοινωνήσουν αποτελεσματικά τους σκοπούς τους και να αφήσουν ένα μόνιμο αντίκτυπο στην κοινωνία.

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων έξι μηνών, η εξειδικευμένη ομάδα της Purpose Communications, μαζί με άλλους διακεκριμένους εμπειρογνώμονες στον κλάδο των Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας, προσέφερε αφιλοκερδώς εργαστήρια και εξατομικευμένες συναντήσεις καθοδήγησης προς ΜΚΟ. Το πρόγραμμα σχεδιάστηκε διεξοδικά με στόχο να βοηθήσει τις ΜΚΟ να ξεπεράσουν τις επικοινωνιακές προκλήσεις, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να μοιραστούν αποτελεσματικά τον σκοπό τους.

Η πρόσκληση συμμετοχής στον πρώτο κύκλο έτυχε ενθουσιώδους ανταπόκρισης, αναδεικνύοντας την ανάγκη στήριξης προς τον τομέα αυτό. Τρεις οργανισμοί επιλέχθηκαν για το εναρκτήριο πρόγραμμα, οι: «Birth Forward Cyprus», «Youth for Exchange and Understanding», και «Αγκαλιά Ελπίδας - Παγκύπρια Οργάνωση γονέων και φίλων παιδιών με εγκεφαλική παράλυση και άλλες αναπηρίες». Οι οργανώσεις αυτές συμμετείχαν σε μια σειρά από εργαστήρια, σε ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, από τη δημιουργία αποτελεσματικών στρατηγικών επικοινωνίας και την αφήγηση ιστοριών μέχρι τις σχέσεις με τα Μέσα Ενημέρωσης, τη ψηφιακή επικοινωνία, advocacy και τον σχεδιασμό εκστρατειών.

Σχολιάζοντας την επιτυχία της πρωτοβουλίας αυτή, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Purpose Communications, Δημήτρης Ιωαννίδης δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για τον αντίκτυπο που είχε στους συμμετέχοντες το πρώτο αυτό πρόγραμμα της Purpose Academy. Στην Purpose Communications, έχουμε δεσμευτεί να ενισχύσουμε αυτούς τους οργανισμούς, ώστε να ενδυναμώσουν τη φωνή τους και να προωθήσουν θετικές αλλαγές. Η επιτυχία αυτού του πρώτου κύκλου επιβεβαιώνει την προσήλωσή μας σε αυτόν τον στόχο».

Η απήχηση του προγράμματος της Purpose Academy στους συμμετέχοντες αποτυπώνεται παραστατικά και από τις ίδιες τις ΜΚΟ που συμμετείχαν. Η «Αγκαλιά Ελπίδας» εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της για τη γνώση και πηγή έμπνευσης των εργαστηρίων, υπογραμμίζοντας πως το πρόγραμμα ανέδειξε τη σημασία της αποτελεσματικής επικοινωνίας και της δημιουργίας εκστρατειών. Ομοίως, η οργάνωση «Youth for Exchange and Understanding» επεσήμανε τις γνώσεις και τη στρατηγική καθοδήγηση που απέκτησε, χαρακτηρίζοντας την εμπειρία ως θεμελιώδη για τις μελλοντικές τους προσπάθειες. Το «Birth Forward Cyprus» εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για τις ευκαιρίες μάθησης που δόθηκαν, εκτιμώντας ιδιαίτερα το περιεχόμενο των εργαστηρίων.

Η Purpose Communications προγραμματίζει την έναρξη του δεύτερου κύκλου της Purpose Academy σε σύντομο διάστημα, και οι λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν μέσω των καναλιών της εταιρείας στα ΜΚΔ. Ο δεύτερος κύκλος, θα καλωσορίσει τρεις νέες ΜΚΟ για να συμμετάσχουν σε εργαστήρια που καλύπτουν μια σειρά από καίρια θέματα, όπως η δημιουργία αποτελεσματικών στρατηγικών επικοινωνίας, η συγγραφή/αφήγηση ιστοριών, οι σχέσεις με τα μέσα ενημέρωσης, η ψηφιακή επικοινωνία, η συνηγορία και ο σχεδιασμός επιτυχημένων εκστρατειών.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα Purpose Academy επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: www.purpose-pr.com/purpose-academy.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση