ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Η σφαιρική τραπεζική σου εμπειρία από την Alpha Bank

Αναβαθμισμένη, φιλική και εξατομικευμένη εμπειρία για τον πελάτη

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

H Alpha Bank Cyprus Ltd, ανταποκρινόμενη στα νέα δεδομένα που φέρνει η ψηφιακή «επανάσταση» στον τραπεζικό κλάδο, συνεχίζει να επενδύει στην υλοποίηση μίας στοχευμένης ψηφιακής στρατηγικής, ενσωματώνοντας περαιτέρω στη λειτουργία της καινοτόμες λύσεις για την παροχή ακόμη καλύτερης εξυπηρέτησης στους πελάτες της, ιδιώτες και επιχειρήσεις.

Μέσω του προγράμματος ψηφιακής μεταρρύθμισης που ξεκίνησε τα τελευταία χρόνια, με τη στήριξη και τεχνογνωσία του μητρικού της Ομίλου, η Alpha Bank εργάζεται αποφασιστικά για τον ολικό επανασχεδιασμό και απλοποίηση των εσωτερικών της διαδικασιών, αλλά και των σημείων επαφής της με τους πελάτες, με στόχο την καλύτερη, ταχύτερη και φιλικότερη εξυπηρέτησή τους. Στο πλαίσιο αυτό, η Τράπεζα προχώρησε ήδη στην αναβάθμιση, αλλά και τον επανασχεδιασμό των ψηφιακών της καναλιών Alpha 360 Web και Alpha 360 Mobile, προσφέροντας μία αναβαθμισμένη, φιλική και εξατομικευμένη εμπειρία στον πελάτη. Τόσο ο σχεδιασμός όσο και το περιεχόμενο των ψηφιακών καναλιών της Τράπεζας διασφαλίζουν ότι οι πελάτες, ανεξάρτητα από τις ψηφιακές τους γνώσεις, μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια. Αναγνωρίζοντας τις ποικίλες και εξελισσόμενες ανάγκες των πελατών, η Alpha Bank παρέχει μέσω των αναβαθμισμένων καναλιών της μια πληθώρα τραπεζικών υπηρεσιών που μπορούν να καλύψουν τις καθημερινές τους ανάγκες, παρέχοντας αναβαθμισμένη εμπειρία χρήσης, με καινούργιες λειτουργίες, ακόμη περισσότερη ασφάλεια και νέες επιλογές εξατομίκευσης.

Μερικά από τα οφέλη που μπορούν να απολαύσουν οι πελάτες της Τράπεζας, μέσω του Alpha 360 Web είναι: κατηγοριοποίηση δανείων και επενδύσεων, δημιουργία ξεχωριστής ονομασίας λογαριασμών και ταξινόμηση προϊόντων, προσθήκη ειδοποιήσεων για πληρωμές, μεταφορές, κινήσεις και εκκρεμείς συναλλαγές, καθώς και μία απλοποιημένη διαδικασία μαζικών μεταφορών με αρχείο και δυνατότητα πολλαπλών μεταφορών. Παράλληλα, η Τράπεζα παρέχει ένα γρήγορο τρόπο ανέπαφων συναλλαγών μέσω των ψηφιακών πορτοφολιών, Apple Pay, Google Pay, Garmin Pay και Xiaomi Pay για εύκολες και ασφαλείς συναλλαγές που ταιριάζουν στον καθένα.

Η Alpha Bank, έχοντας ως προτεραιότητα την ασφάλεια των συναλλαγών, έχει εφαρμόσει μέτρα ασφαλείας τελευταίας τεχνολογίας για την προστασία των προσωπικών αλλά και των οικονομικών πληροφοριών των πελατών. Τα ισχυρά συστήματα κρυπτογράφησης και ελέγχου ταυτότητας πολλαπλών παραγόντων, διασφαλίζουν ότι τα στοιχεία των πελατών παραμένουν εμπιστευτικά και ασφαλή ανά πάσα στιγμή.

Η ψηφιακή μεταρρύθμιση της Τράπεζας αποτελεί μία θεμελιώδη αλλαγή στον τρόπο λειτουργίας και αλληλεπίδρασης με τους πελάτες της, ιδιώτες και επιχειρήσεις, επενδύοντας στην ταχύτερη και φιλικότερη εξυπηρέτησή τους. Η επένδυση της Alpha Bank στην τεχνολογία έχει φέρει ήδη σημαντικά αποτελέσματα, καθώς οι πελάτες της στρέφονται ολοένα και περισσότερο στα ψηφιακά κανάλια για τις τραπεζικές τους συναλλαγές.

ALPHA BANK CYPRUS LTD

Μέγαρο Alpha Bank

Λεωφόρος Λεμεσού 3

2112, Αγλαντζιά, Λευκωσία

Τηλέφωνο: 22888888

Φαξ: 22773788

www.alphabank.com.cy 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

Η BBF παραμένει ακλόνητη στη δέσμευσή της να στηρίζει τις τοπικές κοινότητες που εμπνέουν και συγκινούν με τις δράσεις τους ...
Δελτίο Τύπου
 |  ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ