ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 10:23
 

Η Τράπεζα Κύπρου στις καλύτερες ψηφιακές τράπεζες της Δυτικής Ευρώπης

Διεθνής αναγνώριση από το έγκριτο περιοδικό «Global Finance»

Δελτίο Τύπου

Η Τράπεζα Κύπρου αναγνωρίζεται ως μια από τις καλύτερες ψηφιακές τράπεζες της Δυτικής Ευρώπης για το 2019 από το έγκριτο περιοδικό «Global Finance». Η διεθνής αναγνώριση επιβεβαιώνει ότι οι συνεχιζόμενες προσπάθειες και επενδύσεις της Τράπεζας στο πλαίσιο του προγράμματος ψηφιακής μεταμόρφωσης αποδίδουν καρπούς.

Το περιοδικό ανακοίνωσε τον πρώτο γύρο των νικητών των βραβείων «World’s Best Consumer Digital Banks Awards» για το 2019 κατατάσσοντας την Τράπεζα Κύπρου νικήτρια στην Κύπρο.

Tα βραβεία τιμούν τους τραπεζικούς οργανισμούς για τα επιτεύγματά τους στην ψηφιακή τραπεζική. Οι νικητές επιλέχθηκαν ανάμεσα σε υποψήφιες τράπεζες που αξιολογήθηκαν από τους κριτές του Infosys, ενός κορυφαίου διεθνούς οργανισμού στον τομέα της παροχής συμβουλών, της τεχνολογίας και της εξωτερικής ανάθεσης εργασιών.

Η επιλογή έγινε, ανάμεσα σε άλλα, με βάση τη δυναμικότητα της στρατηγικής για την προσέλκυση και εξυπηρέτηση ψηφιακών πελατών, την επιτυχία της προτροπής των πελατών για χρήση των ψηφιακών προϊόντων και υπηρεσιών, την ανάπτυξη του ψηφιακού πελατολογίου, το εύρος των παρεχόμενων προϊόντων και υπηρεσιών, την αποκόμιση πραγματικού οφέλους από τις ψηφιακές πρωτοβουλίες, και τον σχεδιασμό και τη λειτουργικότητα των ηλεκτρονικών τραπεζικών υπηρεσιών.

Ο Joseph D. Giarraputo, εκδότης και αρχισυντάκτης του περιοδικού, δηλώνει αναφορικά με τα βραβεία: «Η ψηφιακή τραπεζική δεν αφορά μόνο το μέλλον, αλλά, με αυξητική μάλιστα τάση, και το παρόν. Τα Digital Bank Awards όχι μόνο αναγνωρίζουν αλλά και τιμούν τόσο την καινοτομία όσο και την αριστεία στον εν λόγω τομέα».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑ

Σκέφτου σε τι χάλι είναι οι υπόλοιπες - ή έστω πόσα έχουν δώσει στο περιοδικό να τους προμοτάρει...

Ανώνυμος
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

Νέα καταγγελία της Κύπρου στον ΟΗΕ για τις τουρκικές παραβιάσεις

«Η "ιερή αγελάδα" Αντρέας Μαυρογιάννης υποθέτω δεν έστειλε αυτός την επιστολή ως Μόνιμος Αντιπρόσωπος ...»
Ένας Πολίτης  |  10:49

Η συμμορία των μετρίων

«Αμελήσατε να συμπεριλάβετε στην λίστα τον Υπουργό Εξωτερικών, ο οποίος μας πλασάρει τις συνεχείς αποτυχίες ...»
Rikkos  |  12:27

Πέθανε ο φωτογράφος του Κινέζου «Tank Man»

«Χαιρετισμούς στον σουλτάνο της Τουρκίας!!!»
ΑΚΑ  |  10:06

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

X