ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Η Χαραλαμπίδης Κρίστης τιμά στους Παραολυμπιονίκες μας που αγωνίζονται στους Παραολυμπιακούς Αγώνες «ΤΟΚΥΟ 2020»

Καλεί το κοινό για συμμετοχή σε ακόμη ένα διαδραστικό διαγωνισμό

Μέγας Χορηγός της Κυπριακής Εθνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής, η Χαραλαμπίδης Κρίστης θέτει ως προτεραιότητα την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των παιδιών για το Παραολυμπιακό Πνεύμα και τις αξίες του, με ενέργειες όπως ο πρόσφατος  Παγκύπριος Διαγωνισμός Ζωγραφικής ανάμεσα στα Δημοτικά Σχολεία.

Οι  πέντε ζωγραφιές, που βραβεύθηκαν στον Διαγωνισμό αποτελούν σήμερα τοιχογραφίες  σε κεντρικά περίπτερα* σε όλη την Κύπρο και  έμπνευση για τον μοναδικό διαδραστικό διαγωνισμό που διοργανώνει η @charalambideschristis.

Το κοινό, καλείται να βγάλει φωτογραφίες στα σημεία όπου έχουν τοποθετηθεί οι ζωγραφιές των μικρών μας φίλων, να τις ανεβάσει στα social media μαζί με μια ευχή στην Παραολυμπιακή μας ομάδα και να κάνει tag @symmetochi & #SymmetochiPerifania, ώστε να μπει στην κλήρωση για το μεγάλο δώρο που προσφέρει η Χαραλαμπίδης Κρίστης: Ένα Apple Watch Series 6 - 40mm!

Πληροφορίες για τους όρους συμμετοχής στο διαγωνισμό, στη σελίδα της @charalambideschristis σε Facebook και Instagram

O διαγωνισμός λήγει στις 05/09/2021, με τη λήξη των Παραολυμπιακών Aγώνων.

*Τα περίπτερα, τα οποία κοσμούν οι τοιχογραφίες με τα έργα των μαθητών είναι:
Περίπτερο Μάρω και Δρακουμέλ στη Λευκωσία, Περίπτερο Sarvesh και Περίπτερο L&A Roundabout στη Λεμεσό και Περίπτερα Point (Δρομολαξιά, Φανερωμένη & Μακαρίου) στη Λάρνακα.

Η Χαραλαμπίδης Κρίστης, η μεγαλύτερη και μακροβιότερη κυπριακή γαλακτοβιομηχανία, είναι ο  ηγέτης στον τομέα παραγωγής και διανομής τροφίμων. Η εταιρεία,  διατηρώντας την αυθεντικότητα των γεύσεων, προσφέρει   διαχρονικά και πάντα σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα ποιότητας και τεχνογνωσίας,  προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας και ποιότητας. Η ποιότητα Χαραλαμπίδης Κρίστης είναι διεθνώς αναγνωρισμένη με την εταιρεία να δραστηριοποιείται εξαγωγικά σε περισσότερες από 32 χώρες, αποτελώντας και την μεγαλύτερη εξαγωγική εταιρεία της Κύπρου. Η Χαραλαμπίδης Κρίστης  εκτός από μια από τις ισχυρές βιομηχανίες της Κύπρου διακρίνεται και για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη της. Με το πρόγραμμα έμπρακτης προσφοράς και κοινωνικής αλληλεγγύης της εταιρείας «ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ»,  ανταποκρίνεται παγκύπρια,  αποτελεσματικά σε κοινωνικές ανάγκες ολόκληρης της χώρας. Η Χαραλαμπίδης Κρίστης στηρίζει και τιμά τον αθλητισμό. Σε αυτό το πλαίσιο και πιστή στο όραμά της και στη δέσμευσή της για τη διάδοση του Ολυμπιακού και Παραολυμπιακού ιδεώδους, συμμετέχει ως Μέγας Χορηγός της  Κυπριακής  Ολυμπιακής Επιτροπής  και  της Κυπριακής Εθνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής. Παράλληλα, στηρίζει πολυεπίπεδα Κύπριους αθλητές, Ολυμπιονίκες και Παραολυμπιονίκες.

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση