ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

JCC: Τώρα είναι η ώρα για εξ αποστάσεως και διαδικτυακές πληρωμές #staysafe

H JCC ακολουθεί πιστά τις τρέχουσες οδηγίες της Κυβέρνησης και του Υπουργείου Υγείας, και θα συνεχίσει να το πράττει με πάσα επιμέλεια

Δελτίο Τύπου

Για περισσότερα από 30 χρόνια, η JCC υποστηρίζει τις επιχειρήσεις και τον τομέα των χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών στην Κύπρο, με γνώμονα την μέγιστη ασφάλεια και αξιοπιστία σε κάθε είδος υπηρεσίας που παρέχει. Αυτές οι ίδιες αρχές καθοδηγούν σήμερα και την ανταπόκρισή μας στη δύσκολη πρόκληση της επιδημίας του κοροναϊού (COVID-19).

Η JCC έχει ήδη εφαρμόσει ένα πολύ-λειτουργικό σχέδιο αντιμετώπισης της πανδημίας σε όλες τις δραστηριότητές της για να αντιμετωπίσει τις συνέπειες του COVID-19 και έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για να εξασφαλίσει την ευημερία και την προστασία των υπαλλήλων της, διατηρώντας παράλληλα τη συνέχιση των εργασιών της στο μέγιστο βαθμό. Σε αυτό το πλαίσιο, η JCC ακολουθεί πιστά τις τρέχουσες οδηγίες της Κυβέρνησης και του Υπουργείου Υγείας, και θα συνεχίσει να το πράττει με πάσα επιμέλεια.

Το σχέδιο της JCC για αντιμετώπιση της πανδημίας, περιλαμβάνει τόσο προληπτικά όσο και προστατευτικά μέτρα για όλες τις κρίσιμες λειτουργίες της εταιρείας για να επιτρέψει την απρόσκοπτη εξυπηρέτηση και να συνεχίσει να υποστηρίζει όλα τα κανάλια πληρωμών χωρίς καμία διακοπή. Η JCC διαθέτει ένα πολυεπίπεδο φάσμα προϊόντων και υπηρεσιών για πληρωμές και μπορεί να υποστηρίξει οποιαδήποτε μορφή πληρωμής με κάρτα που ταιριάζει στις ανάγκες των επιχειρήσεων σε αυτές τις δύσκολες στιγμές. Οι εξ αποστάσεως και διαδικτυακές πληρωμές έχουν καταστεί απαραίτητες για πολλές επιχειρήσεις και η JCC λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο για να εξασφαλίζει συνεχή υποστήριξη και ευελιξία για πληρωμές είτε μέσω της ιστοσελίδας του εμπόρου, είτε μέσω της πολύ δημοφιλούς μας πύλης πληρωμών: JCCsmart.

Η επιχειρησιακή συνέχεια των πελατών μας αποτελεί βασική προτεραιότητα για την JCC και εργαζόμαστε σκληρά για να ελαχιστοποιήσουμε την πιθανότητα διακοπής των υπηρεσιών μας, και να αποφύγουμε οποιεσδήποτε αρνητικές επιπτώσεις σε οποιαδήποτε επιχείρηση.

Η JCC θα συνεχίσει να προσφέρει το επίπεδο ποιότητας, ανταπόκρισης και υποστήριξης που οι Κυπριακές Επιχειρήσεις έμαθαν να αναμένουν από την εταιρεία. Το κέντρο εξυπηρέτησης της JCC συνεχίζει να λειτουργεί 24/7 στο 22868000, για οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανάγκες.

Η αποδοχή πληρωμών στο σημείο πώλησης οδηγεί σε αλληλεπιδράσεις με ανθρώπους. Για το λόγο αυτό, επισυνάπτουμε ένα έγγραφο βέλτιστων πρακτικών για τον τρόπο σωστής απολύμανσης και καθαρισμού των POS τερματικών που επιχειρήσεις χρησιμοποιούν σήμερα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

Σε ποιανού τη φάρα

«Εύγε κύριε Παράσχο. Εξαίρετο άρθρο.»
Άσχετος  |  22:30

Τα παιδιά είναι η αντανάκλασή μας

«ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ… ΕΒΡΑΪΚΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ Δεν επικροτώ όλα τα σημεία τα οποία χρησιμοποιεί στις εικόνες του ...»
Ανδρεας Κωνσταντινιδης, ΒΑ, ΜΑ  |  13:25

Επενδύοντας στον φόβο, στον πόνο, στο μίσος

«Ψυχραιμία και έξυπνες κινήσεις αλλά όχι δειλία. Η εποχή του κατευνασμού με την Τουρκία τέλειωσε με ...»
Leon  |  09:39

#PoliticsBlog Πόσο μακριά μπορούμε να πάμε με τον Μακρόν;

«Oυτε στην εποχη Βενιζελου,ηρθε καποια Μεγαλη Δυναμη να πολεμησει για παρτυ μας την Οθωμανικη ...»
Γιωργος Χ  |  22:05

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση