ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

K. Treppides & Cο Ltd και EIMF προσφέρουν δωρεάν σπουδές και εξασφαλισμένη μακροπρόθεσμη εργοδότηση

Η συμφωνία αφορά το πιστοποιημένο ακαδημαϊκό δίπλωμα του EIMF στη «Λογιστική και Χρηματοοικονομική Διοίκηση»

Δελτίο Τύπου

Εργοδότηση με καθεστώς πλήρους απασχόλησης και απολαβών και κάλυψη όλου του κόστους φοίτησης για την απόκτηση του αναγνωρισμένου διπλώματος στη «Λογιστική και τη Χρηματοοικονομική Διοίκηση» προνοεί συμφωνία μεταξύ K. Treppides & Cο Ltd και European Institute of Management and Finance (EIMF).

Με τη σημαντική αυτή συμφωνία προσφέρεται η ευκαιρία σε έξι (6) φοιτητές/τριες του EIMF να αποκτήσουν (με μερική φοίτηση) ταυτόχρονα το δίπλωμα τους και την απαραίτητη εργασιακή εμπειρία, απολαμβάνοντας και τα οφέλη μιας σταθερής θέσης εργασίας στο Τμήμα Λογιστικών Υπηρεσιών και Χρηματοοικονομικών Καταστάσεων της μεγαλύτερης ανεξάρτητης κυπριακής εταιρείας παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών K. Treppides & Cο Ltd, μιας εταιρείας με εδραιωμένη διεθνή παρουσία και γραφεία στη Μεγάλη Βρετανία, Λονδίνο, Χονγκ Κονγκ, Μάλτα και ΗΑΕ.

Σημειωτέον ότι, το ακαδημαϊκό δίπλωμα στη «Λογιστική και τη Χρηματοοικονομική Διοίκηση» του EIMF είναι πιστοποιημένο από το Φορέα Διασφάλισης και Πιστοποίησης της Ποιότητας της Ανώτερης Εκπαίδευσης (ΔΙΠΑΕ) της Κυπριακής Δημοκρατίας και αναγνωρίζεται από τα διεθνή επαγγελματικά σώματα λογιστικής όπως το ΑΑΤ, ACCA, ICAEW και CIMA. Τονίζεται επίσης ότι το EIMF είναι πάροχος επαγγελματικής εκπαίδευσης, eLearning και εξειδικευμένων προγραμμάτων μάθησης με μεγάλη έμφαση στον τομέα των χρηματοοικονομικών και επαγγελματικών υπηρεσιών ενώ παράλληλα είναι πιστοποιημένο ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.
Οι ενδιαφερόμενοι για τη συμφωνία αυτή θα πρέπει να ικανοποιούν τα κριτήρια εισδοχής του προγράμματος και να περάσουν με επιτυχία μέσα από τις διαδικασίες αξιολόγησης της εργοδότριας εταιρείας.

Για περισσότερες πληροφορίες και για την υποβολή αίτησης για το πρόγραμμα μπορείτε να επισκεφθείτε τη σελίδα https://eimf.eu/diploma-in-accounting-financial-management/ 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση