ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Καταθετικά από την Εθνική Τράπεζα έως και 4%

Προσφέρει σε ιδιώτες και επιχειρήσεις, ευελιξία και από τις υψηλότερες αποδόσεις σήμερα στην κυπριακή αγορά

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Με νέα καταθετικά προιόντα προχωρά η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος (Κύπρου), με αποδόσεις που φτάνουν μέχρι και 4%.

Σύμφωνα με δελτίο τύπου της Τράπεζας, μέσω των νέων καταθετικών της προϊόντων προσφέρει σε ιδιώτες και επιχειρήσεις, ευελιξία και από τις υψηλότερες αποδόσεις σήμερα στην κυπριακή αγορά.

Συγκεκριμένα, προσφέρει προθεσμιακά προϊόντα, 6μηνης, 9μηνης και 12μηνης διάρκειας με το επιτόκιο να φθάνει μέχρι και το 3,25% για 12 μήνες. Προσφέρονται επιλογές σταθερής απόδοσης με διαφορετικές διάρκειες, ανάλογα με το επενδυτικό σας προφίλ. Παράλληλα, υπάρχει η δυνατότητα αυτόματης ανανέωσης στη λήξη της προθεσμίας και αυτόματης μεταφοράς των κεφαλαιοποιημένων τόκων του λογαριασμού, σε λογαριασμό πρώτης ζήτησης της δικής σας επιλογής.

ETHNOPLUS GOLD

Επιπρόσθετα, προς εξυπηρέτηση των σύγχρονων αναγκών των καταθετών, η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος (Κύπρου) παρουσίασε και το νέο προϊόν προθεσμιακής κατάθεσης της “ETHNOPLUS GOLD” για νέες καταθέσεις με αυξανόμενο/κλιμακωτό επιτόκιο ανά τρίμηνο, έως 4%, διάρκειας 18 μηνών, με ελάχιστο ποσό κατάθεσης €50.000 και με απόδοση ανά τρίμηνο.

Η μέση ετησιοποιημένη απόδοση για το “ETHOPLUS GOLD” ανέρχεται στο 2,67%, με ευχέρεια απόκτησης τακτικού εισοδήματος με την καταβολή στη λήξη κάθε 3μήνου του τόκου που προκύπτει για κάθε τριμηνία σε λογαριασμό της επιλογής σας στην Τράπεζα , χωρίς καμία άλλη προϋπόθεση. Υπάρχει επίσης 100% εγγύηση κεφαλαίου σε περίπτωση πρόωρης ανάληψης.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση