ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 23:25
 

Ξενοδοχεία πολλών αστέρων έρχονται στην Λάρνακα

Ενδιαφέρον από Intercontinental για την περιοχή της Ορόκλινης, διεθνής κολοσσός κατεβαίνει στον Άγιο Λάζαρο.

Της Μαρίας Ηρακλέους

Μεγάλο ενδιαφέρον συγκεντρώνουν οι εξελίξεις στον ξενοδοχειακό τομέα της Λάρνακας, με τις επενδύσεις παγκόσμιων αλυσίδων να κλείνουν το μάτι στην Λάρνακα και να κατεβαίνουν έτσι για πρώτη φορά στην Κύπρο. Πρώτη στον χορό η αλυσίδα Radisson, έχει ήδη ανακοινωθεί η κάθοδος της Best Western, ενώ μέχρι τέλος του μήνα αναμένεται να ανακοινωθεί το όνομα ενός ακόμη κολοσσού στον τομέα του ξενοδοχειακού τομέα το οποίο θα ενισχύσει σημαντικά το τουριστικό προφίλ της πόλης. 

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Κ» τις επόμενες μέρες αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα η συμφωνία μεταξύ της εταιρείας Sunny Seeker Hotels και μιας άλλης εταιρείας κολοσσού στον ξενοδοχειακό τομέα, η οποία κατεβαίνει Κύπρο για πρώτη φορά. Ενδιαφέρον έχει εκφραστεί και από τον κολοσσό Intercontinental για επενδύσεις στην Λάρνακα, ωστόσο δεν υπάρχει κάτι επίσημο επί του παρόντος.

Μάϊο του 2020 αναμένεται το Radisson Beach Resort στον χώρο του παλαιού Princess

Το Radisson resort

Πέραν των τελευταίων ανακοινώσεων για το άνοιγμα του Radisson στην Λευκωσία με τις εργασίες να αναμένεται να ξεκινήσουν περί τα τέλη του 2019, είναι γνωστά και τα σχέδια της παγκόσμιας αλυσίδας ξενοδοχείων Radisson να δραστηριοποιηθεί και πάλι στην Λάρνακα. Σημειώνεται ότι ήδη μετρά ένα χρόνο λειτουργίας το Radisson Blu παρά τον κυκλικό κόμβο του λιμανιού της πόλης. Το επόμενο βήμα της εταιρείας στην πόλη είναι το Radisson Beach Resort, στον χώρο του γνωστού ξενοδοχείου Princess. Αυτή την περίοδο οι εργασίες είναι σε εξέλιξη ενώ το νέο ξενοδοχείο αναμένεται ότι θα είναι έτοιμο τον Μάιο του 2020.

Το Best Western

Σε πάροδο της οδού Ζήνωνος Κιτιέως, μια ανάσα από τις Φοινικούδες θα ανοίξει το πρώτο της ξενοδοχείο η διεθνής αλυσίδα κολοσσού στον τομέα των Best Western. Αυτή την περίοδο αναμένεται η πολεοδομική άδεια. Πρόκειται για city hotel χωρητικότητας 39 δωματίων και πληρότητας 100 κλινών. Δεύτερο West Western αναμένεται τους επόμενους μήνες επίσης στην Λάρνακα, ενώ συνολικά έχουν ανακοινωθεί τρεις νέες μονάδες της ίδιας αλυσίδας στην Κύπρο.

Όνομα έκπληξη

Μετά το Radisson και το Best Western, στην Κύπρο κατεβαίνει μέσω Λάρνακας άλλος ένας κολοσσός στο παγκόσμιο σκηνικό των ξενοδοχείων. Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει η «Κ» πρόκειται για αλυσίδα που δραστηριοποιείται με μεγάλο αριθμό ξενοδοχείων σε όλο τον κόσμο. Το brand συγκαταλέγεται στα πλέον πολυτελή ξενοδοχεία και θέρετρα του κόσμου και το όνομα αυτού αναμένεται να ανακοινωθεί μέχρι τέλος του μήνα. Η συμφωνία έχει υπογραφεί μεταξύ θυγατρικής εταιρείας που δραστηριοποιείται στα ξενοδοχεία τύπου μπουτικ από τον Οκτώβριο. Η πρώτη ξενοδοχειακή μονάδα της αλυσίδας στην Κύπρο θα στεγάζεται στον χώρο του Q Boutique hotel της Quality Group στην περιοχή Αγίου Λαζάρου. Πρόκειται για ένα μικρό μπουτίκ ξενοδοχείο, χωροθετημένο σε μια ιστορική συνοικία της Λάρνακας πίσω από τον Άγιο Λάζαρο. Θα πρόκειται για πολυτελές ξενοδοχείο με κυπριακό χαρακτήρα, χωρητικότητας 40 δωματίων, και θα απευθύνεται στον τουρίστα και στον επιχειρηματία ταξιδιώτη. Το όνομα της αλυσίδας αναμένεται να ανακοινωθεί μέχρι τέλος του μήνα.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Της Μαρίας Ηρακλέους

Σχόλια αναγνωστών

Μόνο πρόστιμο σε Παπουλή, Μερκή, Σοφρώνη

«Οι οπαδοί της Ανόρθωσης είναι μάλλον επικίνδυνοι, ίσως και οι χειρότεροι τα τελευταία χρόνια. Παλιά ...»
Ανδρέας Μάλης Μαυρομιχάλης  |  18:39

ΥΠΕΣ: Θέλουμε να περιορίσουμε τους οικονομικούς μετανάστες

«Όταν έρθουν στην Κύπρο (στην μισή μας πατρίδα) ακόμα 100,000 Άραβες Πακιστανοί και Αφρικανοί σε λίγα ...»
Leon  |  18:31

Ανέβηκαν 12 σεντ τα καύσιμα σε ένα χρόνο

«Την ίδια ώρα, μερίδα κόσμου που θέλει να κατευνάσει τις ανησυχίες περί αύξησης των τιμών -όπως το Υπουργείο- ...»
YIANNOULIS  |  14:15

Ανέβηκαν 12 σεντ τα καύσιμα σε ένα χρόνο

«Το Κράτος, ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΔΙΔΕΙ στους πολίτες !!! ΠΑΝΤΑ πέρνει, πέρνει ΠΕΡΝΕΙ !!!!!!!»
YIANNOULIS  |  14:02

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

ΕΥ: Οι ασφαλιστικές εταιρείες θα πρέπει να επενδύσουν στον μετασχηματισμό και το ανθρώπινο δυναμικό για να αντιμετωπίσουν τις επιταχυνόμενες αλλαγές

ΕΥ: Οι ασφαλιστικές εταιρείες θα πρέπει να επενδύσουν στον μετασχηματισμό και το ανθρώπινο δυναμικό για να αντιμετωπίσουν τις επιταχυνόμενες αλλαγές

Η έκθεση, αναδεικνύει τις επικείμενες προτεραιότητες που θα θέσουν οι ασφαλιστικές εταιρείες ζωής και γενικού κλάδου τον ...
Δελτίο Τύπου
 |  ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
X