ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Κεντρικά γραφεία και καταστήματα για επιχειρήσεις στο GoYield χαρτοφυλάκιο της Gordian

Δελτίο Τύπου

Με τη νέα χρονιά να φέρνει πάντα νέους στόχους, ακόμα και επιχειρηματικούς, η Gordian παρουσιάζει μια σειρά από γραφεία και καταστήματα σε κεντρικές τοποθεσίες που μπορούν να καλύψουν κάθε επαγγελματική ανάγκη. Τα ακίνητα αυτά εμπίπτουν στο χαρτοφυλάκιο της GoYield και έχουν την προοπτική να προσφέρουν άμεσες, σταθερές και υψηλές αποδόσεις σε όσους αναζητούν νέους επαγγελματικούς χώρους ή επενδυτικές ευκαιρίες.   

Οι εν λόγω επιλογές αφορούν:

Γραφεία στην περιοχή Τρυπιώτη, Λευκωσία

Τα ακίνητα αφορούν τέσσερις διαφορετικές γραφειακές εγκαταστάσεις που τοποθετούνται αντίστοιχα στον πρώτο, δεύτερο, τρίτο και τέταρτο όροφο ενός κτηρίου μικτής χρήσης, στο κέντρο της Λευκωσίας, στη συνοικία Τρυπιώτη.

Το ακίνητο που βρίσκεται στον 1ο όροφο διαθέτει εμβαδόν 203 τ.μ. και επωφελείται τριών θέσεων στάθμευσης στον ημιώροφο, ενώ το αντίστοιχο στον 2ο όροφο διαθέτει εμβαδόν 196 τ.μ. και επωφελείται 3 θέσεων στάθμευσης, 2 στο υπόγειο και 1 στο ισόγειο. Παράλληλα, το ακίνητο του 3ου ορόφου διαθέτει εμβαδόν 221 τ.μ. με 3 θέσεις στάθμευσης στο υπόγειο, ενώ οι γραφειακές εγκαταστάσεις του τέταρτου ορόφου με συνολικό εμβαδόν 224 τ.μ. επωφελούνται 3 θέσεων στάθμευσης επίσης στο υπόγειο.

Το κτήριο κατέχει προνομιακή θέση στο επιχειρηματικό κέντρο της Λευκωσίας και περιβάλλεται από όλες τις ανέσεις, υπηρεσίες, εμπορικές και οικιστικές αναπτύξεις. Και τα τέσσερα γραφεία προς πώληση είναι άμεσα διαθέσιμα. Αποτελούν ιδανικές εγκαταστάσεις για μια επιχείρηση ή ιδανικές επενδυτικές ευκαιρίες με προοπτικές για υψηλές αποδόσεις. Οι τιμές των ακινήτων ανέρχονται στις €500.000, €510.000, €560.000 και €630.000 αντίστοιχα. Για περισσότερες πληροφορίες για το ακίνητο 1ου ορόφου ΕΔΩ, 2ου ορόφου ΕΔΩ, 3ου ορόφου ΕΔΩ και 4ου ΕΔΩ.

Γραφεία στους Αγίους Ομολογητές, Λευκωσία

Τα ακίνητα αφορούν δύο γραφεία στους Αγίους Ομολογητές που αποτελούν μέρος ενός επταώροφου κτηρίου μικτής χρήσης με 22 συνολικά γραφεία. Το κτήριο βρίσκεται 300 μ. από το Υπουργείο Εσωτερικών και 1,5 χλμ. από το κέντρο της πόλης. 

Τα δύο γραφεία είναι πανομοιότυπα και καταλαμβάνουν ολόκληρους τους ορόφους 4 και 5 αντίστοιχα. Διαθέτουν εσωτερικό εμβαδόν 331 τ.μ. και αποκλειστικό δικαίωμα χρήσης δύο ακάλυπτων θέσεων στάθμευσης στο ισόγειο και τεσσάρων καλυμμένων θέσεων στάθμευσης στο υπόγειο το καθένα.

Το ακίνητο του 4ου ορόφου αποτελείται εσωτερικά από 8 ξεχωριστούς γραφειακούς χώρους, ενώ το αντίστοιχο του 5ου ορόφου αποτελείται εσωτερικά από 9 ξεχωριστούς γραφειακούς χώρους. Η διάταξη του κάθε γραφειακού χώρου ξεχωριστά προσφέρει τη δυνατότητα ενοικίασης του ως ένα ενιαίο χώρο ή ως εξυπηρετούμενα γραφεία.
Τα γραφεία βρίσκονται σε προνομιακή θέση στο επιχειρηματικό κέντρο της Λευκωσίας, παρέχοντας εξαιρετική πρόσβαση σε όλες τις ανέσεις και υπηρεσίες. Και τα δύο ακίνητα είναι ιδανικά για άμεση ενοικίαση με υψηλό μηνιαίο εισόδημα. Η τιμή πώλησης των ακινήτων ανέρχεται στα €670.000 το καθένα. Για περισσότερες πληροφορίες για το ακίνητο του 4ου ορόφου ΕΔΩ και του 5ου ΕΔΩ.

Κατάστημα στον Άγιο Αντώνιο, Λευκωσία

Το ακίνητο αφορά κατάστημα στον Άγιο Αντώνιο, Δήμος Λευκωσίας. Βρίσκεται στην οδό Δημητσάνης, 300 μ. από τον Αστυνομικό Σταθμό Λυκαβητού. Το κατάστημα καταλαμβάνει το νότιο τμήμα του ισογείου ενός τετραώροφου κτηρίου. Διαθέτει εμβαδόν εσωτερικών χώρων 65 τ.μ., καλυμμένες βεράντες 6 τ.μ. και αποθήκη 94 τ.μ. στο υπόγειο.
Στο παρόν στάδιο, το κατάστημα ενοικιάζεται, προσφέροντας σταθερά υψηλό εισόδημα. Βρίσκεται κοντά σε όλες τις ανέσεις και στο κέντρο της Λευκωσίας.

Το ακίνητο πωλείται στα €120.000. Για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.

Τέσσερα ενοποιημένα καταστήματα στον Κόλπο των Κοραλλίων, Πάφος

Το ακίνητο αποτελείται από τέσσερα ενοποιημένα καταστήματα που αποτελούν μέρος ενός εμπορικού συγκροτήματος στην Πέγεια. Βρίσκεται στη Λεωφόρο Κόλπου των Κορραλίων στο πιο δημοφιλές μέρος της τουριστικής περιοχής του Coral Bay. Το ακίνητο είναι πολύ κοντά σε εστιατόρια, καφετέριες, καταστήματα, υπεραγορές, φαρμακεία, τράπεζες, ενώ η παραλία απέχει μόλις 3 λεπτά οδικώς.
Και τα τέσσερα καταστήματα διαθέτουν εσωτερικό εμβαδόν 125 τ.μ., 62 τ.μ. μεσοπάτωμα και δικαίωμα χρήσης 100 τ.μ. αυλής. Στο παρόν στάδιο, το ακίνητο ενοικιάζεται προσφέροντας σταθερό μηνιαίο εισόδημα. 

Το ακίνητο πωλείται στις €475.000. Για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ. 

Για περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις ενδιαφέροντος σχετικά με όλα τα ακίνητα του GoYield χαρτοφυλακίου της Gordian ΕΔΩ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση