ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Κι όμως… τα φετινά Χριστούγεννα «πέφτουν» Νοέμβρη! Μάθετε πότε ακριβώς!

Ή ακόμα καλύτερα, ολόχρονα!

Δελτίο Τύπου

Για πολλούς, τα Χριστούγεννα είναι η πιο όμορφη εποχή του χρόνου. Η εποχή που απολαμβάνουμε ωραίες, μαγικές στιγμές και -φυσικά- ανοίγουμε τα δώρα μας. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, που κάθε χρόνο περιμένουμε πώς και πώς να έρθει ο Δεκέμβρης και μαζί του τα Χριστούγεννα.

Φέτος, όμως, τα Χριστούγεννα δεν «πέφτουν» τον Δεκέμβρη, αλλά τον Νοέμβρη! Ή ακόμα καλύτερα, ολόχρονα. Γιατί ολόχρονα μπορείτε να απολαμβάνετε το πιο… smart δώρο από την Anytime της INTERAMERICAN!

Μάθετε πώς, διαβάζοντας τη συνέχεια.

Εδώ και λίγο καιρό, η Anytime της INTERAMERICAN έχει φέρει στην Κύπρο την ασφάλεια αυτοκινήτου “Smart Drive” που συνδυάζεται με τη χρήση του mobile app “SmartDrive Cyprus” σε smartphones και απευθύνεται σε όσους οδηγούν με ασφάλεια, δε χρησιμοποιούν το κινητό τους την ώρα της οδήγησης, τα αντανακλαστικά τους είναι σε εγρήγορση, διατηρώντας το όριο ταχύτητας, φρενάροντας προοδευτικά και στρίβοντας ομαλά. Ένα πρόγραμμα που βασίζεται στη λογική του “pay how you drive”.

Επιλέγοντας το πρόγραμμα ασφάλισης “Smart Drive” που τους ταιριάζει και ενεργοποιώντας το “SmartDrive Cyprus” app – η οποία είναι διαθέσιμη σε App Strore και Google Play – οι πελάτες της Anytime ενημερώνονται στο τέλος κάθε διαδρομής για την οδηγική συμπεριφορά τους και τη γενική βαθμολογία τους (0-100), την ανάλυση κάθε διαδρομής και την επίδοσή τους ανά μέρα, εβδομάδα, μήνα, αλλά και συνολικά. Για κάθε διαδρομή, αλλά και συνολικά, η βαθμολογία των χρηστών υπολογίζεται σύμφωνα με την υπέρβαση ταχύτητας, τη (μη) χρήση κινητού, το φρενάρισμα και την επιτάχυνση.

Έτσι, όσοι χρήστες οδηγούν προσεκτικά, δε χρησιμοποιούν το κινητό τους κατά την οδήγηση και τα αντανακλαστικά τους είναι σε εγρήγορση, διατηρούν το προβλεπόμενο όριο ταχύτητας και δε στρίβουν απότομα, μπορούν να εξοικονομούν χρήματα από την ασφάλεια του αυτοκινήτου τους, μέσω σημαντικών εκπτώσεων στα ασφάλιστρά τους. Παράλληλα κερδίζουν εκπτώσεις και άλλες ανταμοιβές από συνεργάτες της Anytime.

Το πρόγραμμα ασφάλισης “Smart Drive” είναι ιδανικό για όσους θεωρούν τους εαυτούς τους προσεκτικούς οδηγούς, όσους θέλουν να βελτιώνουν διαρκώς την οδηγική τους συμπεριφορά, όσους θέλουν να εξασφαλίζουν επιπρόσθετη έκπτωση στην ανανέωση του συμβολαίου τους, ανεξάρτητα με την ηλικία τους, απλά επειδή οδηγούν προσεκτικά, αλλά και όσους Θέλουν να απολαμβάνουν δώρα και εκπλήξεις για τις οδηγικές τους επιδόσεις κάθε στιγμή. Τέλος, το “Smart Drive” αποτελεί την πλέον συμφέρουσα επιλογή για τους οδηγούς ηλικίας 18 έως 30, διότι επιβραβεύονται από την πρώτη μέρα με έκπτωση στο ασφάλιστρό τους!

Ζήστε από σήμερα τα Χριστούγεννα, απολαμβάνοντας το πιο smart δώρο από την Anytime. Κάντε το δικό σας με ένα τηλεφώνημα στο 800 88 800 ή με ένα κλικ στο www.anytimeonline.com.cy.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

Το μετέωρο βήμα του Χάρη

«Η ομοσπονδία με σωστό περιεχόμενο δεν είναι "αναξιόπιστο πολιτικό στερότυπο". ΟΙ καταξιωμένοι διεθνώς ...»
Πέτρος Θ. Παντελίδης  |  21:17

Υποψήφιος με την ΔΗΠΑ ο Αντρέας Πιτσιλλίδης

«Πολιτικοί τυχοδιώκτες της Κύπρου ενωθείτε!!!!!»
Γιάννης Σαβεριάδης  |  22:21

Μας πήρε ο δαίμονας

«Η ε/κ αρχουσα ταξη απο το 1955, δια πυρος και σίδηρου, επιδιωξε τη μονοπωληση της εξουσιας, στη Κυπρο, ...»
levant  |  20:24

Συνάντηση Αβέρωφ-Σιζόπουλου για τους προϋπολογισμούς

«Κορώνες σούπερ πατριωτισμού και μάχης κατά της Διαφθοράς από τον Σιζόπουλο αλλά εντελώς τυχαίως η Προεδρία ...»
Γιάννης Σαβεριάδης  |  16:21

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση