ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Κλειδιά, Visa και ...φύγαμε!

Προωθητική Ενέργεια

Θα πεταχτείς μέχρι το περίπτερο; Θα πας ψώνια στο mall; Θα βγεις για βραδινή έξοδο; Θα πας κυριακάτικη εκδρομή; Θα φύγεις διακοπές; Απλά πάρε μαζί σου τη Visa σου! Γιατί, το πώς πληρώνεις, μετράει!

Τα μετρητά μοιάζουν πλέον... περιττά, μιας και όπου πας, ό,τι κι αν αγοράσεις και προπάντων ό,τι κι αν πληρώσεις, μπορείς να το κάνεις με την Visa σου. Όσο μικρό ή όσο μεγάλο κι αν είναι το ποσό, μπορείς να το πληρώσεις, εύκολα, ανέπαφα και προπάντων με ασφάλεια, με την χρεωστική ή πιστωτική κάρτα σου.

Εκτός απ’ την ευκολία και την ασφάλεια στις πληρωμές που προσφέρουν οι συναλλαγές με κάρτες, τώρα έχεις κι έναν επιπλέον λόγο να πληρώνεις παντού και πάντα με τη Visa σου:

 

Για τους μήνες Μάιο και Ιούνιο (μέχρι και τις 30 Ιουνίου 2022), κάθε πληρωμή που πραγματοποιείται με Visa, σου εξασφαλίζει μια συμμετοχή στην κλήρωση για €50 επιστροφή χρημάτων!

Πληρώνεις με την Visa σου δηλαδή κι αυξάνεις τις πιθανότητές σου να πάρεις €50! Και είναι αποδεκτοί όλοι οι τρόποι πληρωμής: φυσικές πληρωμές, ανέπαφες πληρωμές, πληρωμές με έξυπνες συσκευές, αλλά και διαδικτυακές αγορές.

Πλέον, η Visa, δεν είναι απλά μια πιστωτική/χρεωστική κάρτα, που κάνει τη ζωή μας πιο εύκολη - είναι ένα δίκτυο που προσφέρει ευκαιρίες και οφέλη σε όλους. Γιατί η Visa είναι ένα δίκτυο που σου δίνει περισσότερα!

Αν θες να μάθεις περισσότερα για τον διαγωνισμό, απλά κάνε κλικ στο https://www.visa.com.cy/cashbackpromo.html

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Προωθητική Ενέργεια

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση