ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

#LifeStories: Καθημερινές Ιστορίες Αλληλεγγύης

Η πρωτοβουλία υλοποιείται για δεύτερη φορά φέτος στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού Erasmus+

Δελτίο Τύπου

Η πρωτοβουλία #LifeStories υλοποιείται για δεύτερη φορά φέτος στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού Erasmus+ το οποίο διαχειρίζεται ο Οργανισμός Νεολαίας Κύπρου, για να αναδείξει ιστορίες ζωής που θα μας προβληματίσουν θα μας εμπνεύσουν και θα μας κινητοποιήσουν.

Φέτος, λόγω των πρωτόγνωρων συνθηκών που βιώνουμε, το #LifeStories επικεντρώνεται στις πολυδιάστατες πτυχές της αλληλεγγύης, αφού μέσα από αυτό, θα γνωρίσουμε μερικές από τις ενδιαφέρουσες κοινωνικές δράσεις, οι οποίες ξεκίνησαν να πραγματοποιούνται με το ξέσπασμα της πανδημίας στη χώρα μας και που στοχεύουν στη στήριξη των συνανθρώπων μας. Οι ιστορίες καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα δράσεων, στον πολιτισμό, την τεχνολογία, τον εθελοντισμό, τις επιστήμες και την κοινωνική προσφορά.

Μέσα από τις ιστορίες που θα μοιραστούμε στοχεύουμε στο να κινητοποιήσουμε τη νεολαία του τόπου μας έτσι ώστε να αναγνωρίσει ζητήματα στη δική της κοινότητα και μέσα από την ανάπτυξη πρωτοβουλιών να εφαρμόσει αντίστοιχες δράσεις που θα χαρακτηρίζονται από κοινωνική αλληλεγγύη και στήριξη.

Το Lifestories θέλει να μας κάνει πιο ανθρώπινους, πιο δοτικούς. Θέλει να μας σπρώξει να βγούμε από τον «μικρόκοσμό» μας και να δούμε τους συνανθρώπους μας. Μας προσκαλεί να πάρουμε και εμείς τη σκυτάλη για να αναπτύξουμε δικές μας πρωτοβουλίες και αντίστοιχες δράσεις αλληλεγγύης για το κοινό καλό.

Στο επόμενο διάστημα προγραμματίζουμε συγκεκριμένες δράσεις που θα σας δώσουν την ευκαιρία να γνωρίσετε τα άτομα πίσω από τις εικόνες και να ακούσετε τις δικές τους ιστορίες.

Για να μάθετε περισσότερα κάντε like στη σελίδα του Lifestories στο Facebook, ακολουθήστε μας στο Instagram ή μπείτε στη σελίδα onek.org.cy/lifestories.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

Σε ποιανού τη φάρα

«Εύγε κύριε Παράσχο. Εξαίρετο άρθρο.»
Άσχετος  |  22:30

Τα παιδιά είναι η αντανάκλασή μας

«ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ… ΕΒΡΑΪΚΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ Δεν επικροτώ όλα τα σημεία τα οποία χρησιμοποιεί στις εικόνες του ...»
Ανδρεας Κωνσταντινιδης, ΒΑ, ΜΑ  |  13:25

Επενδύοντας στον φόβο, στον πόνο, στο μίσος

«Ψυχραιμία και έξυπνες κινήσεις αλλά όχι δειλία. Η εποχή του κατευνασμού με την Τουρκία τέλειωσε με ...»
Leon  |  09:39

#PoliticsBlog Πόσο μακριά μπορούμε να πάμε με τον Μακρόν;

«Oυτε στην εποχη Βενιζελου,ηρθε καποια Μεγαλη Δυναμη να πολεμησει για παρτυ μας την Οθωμανικη ...»
Γιωργος Χ  |  22:05

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

Οι καθηγητές παρουσίασαν στους φοιτητές της Ιατρικής Σχολής θέματα πρωτεύουσας σημασίας που θα τους καθοδηγήσουν στη χάραξη μιας επιτυχημένης και ανοδικής πορείας.

Ολοκληρώθηκε το Διαδικτυακό Πρόγραμμα Ένταξης Νέων Φοιτητών στην Ιατρική Σχολή του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου

Περνώντας το κατώφλι της Ιατρικής Σχολής, ο κάθε φοιτητής πραγματοποιεί τα αρχικά του βήματα και «βαπτίζεται» στο ιατρικό ...
Δελτίο Τύπου
 |  ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
X