ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Με επωνυμία Accor Group το πρώην Michael's hotel

Έγιναν οι επίσημες ανακοινώσεις, ανοίγει τον Απρίλιο του 2023 με την επωνυμία Mercure Beach Hotel Larnaca

Της Μαρίας Ηρακλέους

Την υπογραφή της διεθνούς αλυσίδας Accor Group θα φέρει το νέο ξενοδοχείο της Solaar Hospitality, πρώην Michael's Hotel, το οποίο θα ανοίξει τον Απρίλιο του 2023, υπό την επωνυμία Mercure Beach Hotel Larnaca. Πρόκειται για το πρώτο Mercure hotel στην Κύπρο, ενώ υπάρχουν προοπτικές για περισσότερα ανοίγματα στο νησί. Οι επίσημες ανακοινώσεις έγιναν την προηγούμενη εβδομάδα σε μια λιτή τελετή στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου. 

Η νέα πενταόροφη μονάδα, διαθέτει 60 δωμάτια- μικρό αριθμό σουιτών και τρεις επαύλεις στον ίδιο χώρο, ενώ τα περισσότερα δωμάτια, όπως και οι επαύλεις, θα έχουν θέα τη θάλασσα. Στο ισόγειο χώρου του ξενοδοχείου θα υπάρχει επίσης χώρος για υπηρεσίες σπα (τζακούζι και σάουνα) και γυμναστήριο. Θα υπάρχει επίσης εστιατόριο το οποίο θα προσφέρει φαγητό Mediterranean fusion. Στην οροφή του ξενοδοχείου θα λειτουργεί υπαίθριο μπαρ, καθώς και beach bar και pool bar.

 Το target group του ξενοδοχείου θα είναι κυρίως οικογένειες εγχώριας και ξένης αγοράς και οι διανυκτερεύσεις θα προσφέρονται σε ανταγωνιστικές τιμές. Στους χώρους του ξενοδοχείου θα προσφέρεται η δυνατότητα διεξαγωγής γάμων και επαγγελματικών συνεδρίων και συναντήσεων. Το επίσημο άνοιγμα της μονάδας αναμένεται τον Απρίλιο 2023. 
 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Της Μαρίας Ηρακλέους

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση