ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Με εξ αποστάσεως μαθήματα συνεχίζει το χειμερινό εξάμηνο το Alexander College

Από την Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2020, όλα τα θεωρητικά μαθήματα θα διεξάγονται διαδικτυακά

Δελτίο Τύπου

Η Διεύθυνση του εκπαιδευτικού ιδρύματος Alexander College, ανακοινώνει ότι από αύριο Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2020, όλα τα θεωρητικά μαθήματα θα διεξάγονται διαδικτυακά, ενώ με φυσική παρουσία θα συνεχίσουν τα μαθήματα εργαστηρίων, στις κτηριακές μας εγκαταστάσεις σε Λάρνακα και Πάφο. Η εν λόγω διαμόρφωση του ακαδημαϊκού προγράμματος, γίνεται λόγω της αύξησης κρουσμάτων κορωνοϊού (Covid-19) των τελευταίων ημερών, τα οποία έχουν λάβει ανησυχητικές διαστάσεις.

Η παραπάνω απόφαση, έχει ισχύ για τις επόμενες 15 μέρες, έως ότου επαναξιολογηθεί η κατάσταση, λαμβάνοντας υπόψιν τα επιδημιολογικά δεδομένα που θα ισχύουν στον τόπο μας και ανακοινώνονται από το Υπουργείο Υγείας, έτσι ώστε να αποφευχθεί/ μειωθεί η διάδοση του ιού.

Το Alexander College απέδειξε ότι κατέχει την τεχνογνωσία έτσι ώστε να μπορεί να ανταποκρίνεται άμεσα στις συνεχώς μεταβαλλόμενες συνθήκες. Υπενθυμίζεται ότι, με την είσοδο της πανδημίας στη χώρα μας, το εαρινό εξάμηνο 2019 – 20, όπως και μέρος των τελικών εξετάσεων, διεξήχθησαν και ολοκληρώθηκαν με επιτυχία, διαδικτυακά, διατηρώντας την ποιοτική διδασκαλία.

Σημειώνεται ότι το Alexander College καθ’ όλη τη διάρκεια ύπαρξης της πανδημίας στη χώρα μας, τηρεί τα πρωτόκολλα που ανακοινώνει το Υπουργείο Υγείας, και αφορούν τη λειτουργία των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων.

Τόσο το ακαδημαϊκό προσωπικό, όσο και οι διοικητικοί λειτουργοί του ακαδημαϊκού ιδρύματος, καταβάλλουν το μέγιστο των δυνατοτήτων τους, με επαγγελματισμό και συνέπεια, έτσι ώστε η φοιτητική κοινότητα να πληροί τις ακαδημαϊκές της υποχρεώσεις, συνεχίζοντας τις σπουδές της, παραμένοντας ασφαλής και υγιής.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

Σε ποιανού τη φάρα

«Εύγε κύριε Παράσχο. Εξαίρετο άρθρο.»
Άσχετος  |  22:30

Τα παιδιά είναι η αντανάκλασή μας

«ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ… ΕΒΡΑΪΚΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ Δεν επικροτώ όλα τα σημεία τα οποία χρησιμοποιεί στις εικόνες του ...»
Ανδρεας Κωνσταντινιδης, ΒΑ, ΜΑ  |  13:25

Επενδύοντας στον φόβο, στον πόνο, στο μίσος

«Ψυχραιμία και έξυπνες κινήσεις αλλά όχι δειλία. Η εποχή του κατευνασμού με την Τουρκία τέλειωσε με ...»
Leon  |  09:39

#PoliticsBlog Πόσο μακριά μπορούμε να πάμε με τον Μακρόν;

«Oυτε στην εποχη Βενιζελου,ηρθε καποια Μεγαλη Δυναμη να πολεμησει για παρτυ μας την Οθωμανικη ...»
Γιωργος Χ  |  22:05

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση