ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Οrthodoxou Group - Με όραμα προχωράμε μπροστά και τους ανθρώπους μας στο επίκεντρο

Η Orthodoxou Travel & Tours είναι ένας από τους πρωτοπόρους ταξιδιωτικούς οργανισμούς στην Κύπρο

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Η Οrthodoxou Group of Companies ιδρύθηκε το 1995 από τον κ. Αντώνη Ορθοδόξου και αποτελείται από 9 εταιρείες. Ο Όμιλος διατηρεί 4 εταιρείες στο εξωτερικό, την BBT Air - Aviation Services στην Ελλάδα, την People House στη Ρουμανία και στη Βουλγαρία την Orthanna Aviation και την Instenso. Στην Κύπρο, ο Όμιλος διατηρεί 5 εταιρείες, την Orthodoxou Travel & Tours, την Orthodoxou Aviation, την Orthodoxou Insurance, την Orthodoxou Employment Bureau και την Budgetfly.

Η Orthodoxou Travel & Tours είναι ένας από τους πρωτοπόρους ταξιδιωτικούς οργανισμούς στην Κύπρο. Η εταιρεία είναι πιστοποιημένο μέλος της IATA από το 2006, της Lufthansa City Center από το 2010, της 1DMC και του ACTA. Η δυναμική της εταιρείας έγκειται στην εκτενή γνώση του τουριστικού προϊόντος, στο ευρύ δίκτυο μεταπώλησης στην Κύπρο και στη μακροχρόνια πείρα και αποτελεσματική εξυπηρέτηση. Κάθε χρόνο χιλιάδες ταξιδιώτες εμπιστεύονται τον επαγγελματισμό και την εξειδίκευση της εταιρείας, για τα προσωπικά και τα επαγγελματικά τους ταξίδια.

Η Orthodoxou Aviation εστιάζει σε εκπροσωπήσεις διεθνών αεροπορικών εταιρειών στην Κύπρο, στην προώθηση τους και επίβλεψη των πτήσεων στα αεροδρόμια της Κύπρου. Πέραν απ’ αυτά, προσφέρει υπηρεσίες ναύλωσης αεροσκαφών αλλά και MAAS (Μeet and Αssist Services). Η εταιρεία αυτή τη στιγμή, λειτουργεί ως Γενικός Αντιπρόσωπος Πωλήσεων για 7 μεγάλες αεροπορικές εταιρείες ανά το παγκόσμιο, την Gulf Air, την Sky Up, την Αrkia, την Air Cairo, την Ethiopian Airlines, την SpiceJet, την Qeshm Air και την TUS, όσον αφορά την εποπτεία πτήσεων.

Η Orthodoxou Insurance (Αριθμός Άδειας: 6808), ασχολείται αποκλειστικά με τον τομέα των Ασφαλειών. Συνεργάζεται στενά με σοβαρούς και αξιόπιστους οργανισμούς και προσφέρει ένα ευρύ φάσμα ασφαλιστικών σχεδίων με υψηλού επιπέδου υπηρεσίες. Το αξιόπιστο όνομα, η προσωπική εξυπηρέτηση και οι ανταγωνιστικές τιμές, έχουν εξασφαλίσει στην εταιρεία ένα μεγάλο μερίδιο της αγοράς.

Τέλος, η Orthodoxou Employment, αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα γραφεία εργοδότησης εργατικού προσωπικού από τρίτες χώρες στην Κύπρο. Η εταιρεία είναι πλήρως αδειοδοτημένη από το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων της κυβέρνησης της Κυπριακής Δημοκρατίας (Αρ. Άδειας: 152), ενώ είναι μέλος και της Παγκύπριας Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Γραφείων Εξεύρεσης Εργασίας. Η εταιρεία ειδικεύεται στην εξεύρεση μαγείρων, αρτοποιών, κρεοπωλών, σερβιτόρων, μασέρ, κηπουρών, καμαριέρων, υπαλλήλων υποδοχής, συγκολλητών, προγραμματιστών, οικιακών βοηθών, γεωργών, κτηνοτρόφων και εργατών από την από την Ινδία, Σρι Λάνκα, Βιετνάμ, Νεπάλ, Αίγυπτο, Μπαγκλαντές, Φιλιππίνες, Λίβανο και Ντουμπάι. Το προσωπικό της εταιρείας, κατανοεί πλήρως τις απαιτήσεις των πελατών της και παρέχει στους εργοδότες πιθανούς υποψηφίους που είναι καλά καταρτισμένοι για τις κενές θέσεις τους, διευθετώντας όλες τις απαραίτητες διαδικασίες για την παραμονή τους στην Κύπρο.
Ο Όμιλος Εταιρειών Orthodoxou Group of Companies, αυτή την στιγμή εργοδοτεί 250+ εργαζομένους σε Κύπρο και εξωτερικό και έχει όραμα να συνεχίσει να επεκτείνεται, με νέες πρακτικές και υποσχόμενες συνεργασίες, ώστε να συνεχίζει να ξεχωρίζει στους τομείς που ασχολείται, με πελάτες και συνεργάτες 100% ευχαριστημένους!

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση