ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 14:38
 

Μια εβδομάδα γεμάτη αρώματα καφέ από τη Nespresso και το ξενοδοχείο Four Seasons

Το Colors Cafe θα φιλοξενήσει για πρώτη φορά την Εβδομάδα Καφέ

Δελτίο Τύπου

Από τις 3 έως τις 9 Ιουνίου το Colors Cafe του ξενοδοχείου Four Seasons φέρνει για πρώτη φορά έναν μοναδικό θεσμό φιλοξενώντας την Εβδομάδα Καφέ που υπογραφεί η Nespresso, η κορυφαία εταιρεία καφέ που διατηρεί συνεργασίες με τα καλύτερα ξενοδοχεία παγκοσμίως.

Τιμώντας μία συνεργασία που μετρά 10 χρόνια, η Nespresso και το ξενοδοχείο Four Seasons δημιουργούν για μία εβδομάδα ένα συλλεκτικό μενού συνταγών καφέ που θα προσφέρονται στο Colors Cafe του ξενοδοχείου. Συγκεκριμένα, από τις 3 έως τις 9 Ιουνίου, οι ένοικοι και επισκέπτες του ξενοδοχείου θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν στο Colors Cafe τη μόνιμη σειρά Εκλεκτών Ποικιλιών της Nespresso μέσα από πρωτότυπες ζεστές και κρύες συνταγές καφέ και απολαυστικά Nespresso - based cocktails που δημιουργήθηκαν αποκλειστικά για τη διοργάνωση.

Στο πλαίσιο της Εβδομάδας Καφέ, θα πραγματοποιηθεί στις 7 Ιουνίου ένα ξεχωριστό δείπνο με άρωμα καφέ στο εστιατόριο του ξενοδοχείου, Vivaldi by Mavrommatis, όπου το κοινό θα απολαύσει πιάτα υψηλής γαστρονομίας με πρωταγωνιστή τον καφέ Nespresso από τον Executive Chef του Four Seasons και Ambassador Chef της Nespresso στην Κύπρο, Πανίκο Χατζηττοφή. Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις για το δείπνο μπορείτε να τηλεφωνήσετε στο ξενοδοχείο Four Seasons στο τηλέφωνο 25 – 858000.

Ο Βάσσος Ηλιάδης, Γενικός Διευθυντής της Vassos Eliades Ltd, αποκλειστικού αντιπροσώπου της Nespresso στην Κύπρο, δήλωσε: «Γιορτάζουμε τα 10 χρόνια παρουσίας της Nespresso στο ξενοδοχείο Four Seasons, δημιουργώντας έναν μοναδικό θεσμό με πρωταγωνιστή τον καφέ. Τιμούμε με αυτό τον τρόπο μία συνεργασία που βασίζεται στο κοινό μας πάθος, να προσφέρουμε πάντα ξεχωριστές εμπειρίες στους καταναλωτές, οι οποίες χαρακτηρίζονται από δημιουργικότητα, καινοτομία και δημιουργούν αναμνήσεις. »

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

«Βάρτους φωθκιά να φέρουν τον νου τους»

«Η ανοχή που έδειξαν οι αρχές στο θέμα των παραλιών, των χελώνων κτλ, μας οδήγησε στις σημερινές κακόβουλες, ...»
Ένας Πολίτης  |  13:09

Με βίτσες και διαβατήρια είπαν στον Αρχιεπίσκοπο «Εις πολλά έτη Δέσποτα»

«Εις πολλά έτη Δέσποτα.... στο μοναστήρι σου... Τα καλύτερα έπονται!!!»
Ανδρέας Μάλης Μαυρομιχάλης  |  11:51

Αστυνομική επιχείρηση για την εκκένωση κτιρίου στα Εξάρχεια

«Αντε επιτελους, μετα απο 40 χρονια αποφασισε η ελλαδα να συμπεριφερθει σαν κανονικο κρατος. Ελπιζω ...»
Ντόμπρος Κελαήδης  |  22:52

Παρασκήνιο με ουρά από τις πολιτογραφήσεις

«Προεδρικό ή γιάφκα; Ιδού το ερώτημα!!!»
Ai Em  |  09:38

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

Το προφίλ της CITR

Το προφίλ της CITR

Οι πυλώνες της επιχειρηματικής φιλοσοφίας του Ομίλου είναι το πάθος, η καινοτομία, το ομαδικό πνεύμα και η επιχειρηματική ...
Newsroom K
 |  ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
X