ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 08:12
 

Monaco Telecom: Πλήρη κάλυψη 5G στο Μονακό

Η τεχνολογία 5G στο Μονακό αναμένεται να προσφέρει νέες ευκαιρίες σε διάφορους τομείς που διευκολύνουν την καθημερινότητα.

Δελτίο Τύπου

Ο μέτοχος της epic, Monaco Telecom, ανακοίνωσε στις 9 Ιουλίου την επίτευξη πλήρους κάλυψης 5G στο Πριγκιπάτο του Μονακό, καθιστώντας τον πάροχο τον πρώτο στον κόσμο που παρείχε πλήρη κάλυψη στην επικράτεια μιας χώρας. Η Monaco Telecom έγινε ο πρώτος πάροχος παγκοσμίως που εισήγαγε το δίκτυο 5G, δείχνοντας τη δέσμευσή της να εντάξει το Μονακό στην ψηφιακή εποχή.

Η τεχνολογία 5G στο Μονακό αναμένεται να προσφέρει νέες ευκαιρίες σε διάφορους τομείς που διευκολύνουν την καθημερινότητα. 

• Οι «έξυπνες» στάσεις λεωφορείων θα παρέχουν δημόσιο Wi-Fi μέσω του δικτύου 5G. Επίσης, σύντομα θα διαθέτουν νέες υπηρεσίες που υποστηρίζονται από περιβαλλοντικούς αισθητήρες.
• Η Πυροσβεστική Υπηρεσία και οι Υπηρεσίες Έκτακτων Αναγκών του Μονακό σχεδιάζουν να χρησιμοποιήσουν το 5G για την καλύτερη προστασία του πληθυσμού.
• Το οδηγικά αυτόνομο όχημα που έχει ήδη εισαχθεί στο Μονακό θα ενσωματώσει την τεχνολογία 5G σε μελλοντικές εκδόσεις.
• Για τις εταιρείες, η ανάπτυξη του 5G ανοίγει το δρόμο για λειτουργίες που θα βοηθήσουν στη δημιουργία νέων αγορών. Για παράδειγμα, η Teale, η οποία ξεκίνησε να συνεργάζεται με το πρόγραμμα νεοφυούς επιχειρηματικότητας του πριγκιπάτου MonacoTech που ειδικεύεται στην έξυπνη διαχείριση κτιρίων, έχει αποδείξει τη συμβολή της τεχνολογίας 5G στον απομακρυσμένο έλεγχο των εγκαταστάσεων για τη βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης.

Η epic, με την εξαιρετική τεχνογνωσία και υποστήριξη της Monaco Telecom σε σχέση με την τεχνολογία 5G, μπορεί να διαδραματίσει ηγετικό ρόλο στην ανάπτυξη ενός τέτοιου δικτύου στην Κύπρο. Αξιοποιώντας την τεχνογνωσία της Monaco Telecom, η epic είναι σε θέση να φέρει ένα συνεχώς αναπτυσσόμενο δίκτυο 5G και να εδραιωθεί ως ένας από τους μεγαλύτερους παίκτες του δικτύου 5G στην Κύπρο.

 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

«Ο Αντώνης τώρα μπορεί να κοιτάζει με τα ματάκια του το μέλλον»

«Ο Ιησούς Χριστος, η Πάναγία θεοτόκος και όλοι οι αγιοι να θεραπεύσουν τον μικρό αντώνη και να γίνει ...»
Μαριος  |  16:44

Η τοποθέτηση του OCCRP για τα περί λιβέλλου

«Γιατί δεν κινούνται νομικά εναντίον της OCCRP αφού νοιώθουν ότι διαβάλλονται παρά μόνο φωνασκούν και ...»
leo  |  14:06

ΗΠΑ: Κυρώσεις σε όσους βοηθήσουν το ιρανικό δεξαμενόπλοιο

«Είμαι πολύ περίεργος να δω τι θα κάνουν οι Αμερικανοί αν το πλοίο ελλιμενιστεί στην Τουρκία. Άραγε ...»
Σοφούλης  |  11:55

Πάει για κατάθεση στην αστυνομία ο Μητροπολίτης Μόρφου

«Δίωξη κατά των 38 αυτόκλητων υπερασπιστών του σεβασμιότατου Μόρφου, θα πρέπει να εξασκήσει η Εισαγγελία ...»
Ανδρέας Μάλης Μαυρομιχάλης  |  14:56

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

X