ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Μπύρα Voreia: Μετά την εξαγορά, παρουσιάζεται στην κυπριακή αγορά

Εκεί όπου η μπύρα συναντά την υψηλή γαστρονομία

Δελτίο Τύπου

Κατά τη διάρκεια ενός ξεχωριστού και εμπνευσμένου γεύματος με πιάτα υψηλής γαστρονομίας και με πρωταγωνιστές τις μπύρες Voreia Pilsner, Voreia Wit, Voreia I.P.A. και Voreia Stout, παρουσίασε πρόσφατα ο Όμιλος Φώτος Φωτιάδης την πολυδιάστατη και βραβευμένη craft μπύρα VOREIA. Εκλεκτοί προσκεκλημένοι αιφνιδιάστηκαν ευχάριστα, ανακαλύπτοντας με τον πιο γευστικό τρόπο τον ιδιαίτερο ρόλο της μπύρας στη δημιουργική κουζίνα.

Παρών στο γεύμα ήταν ο ιδρυτής του Siris Microbrewery και συνεργάτης του Ομίλου κ. Γιάννης Μαρμαρέλλης, ο οποίος εμπλούτισε το εκλεπτυσμένο ταξίδι απόλαυσης του ουρανίσκου, παρουσιάζοντας τα μοναδικά χαρακτηριστικά των τεσσάρων μπυρών σε συνδυασμό με τις γευστικές επιλογές που ετοίμασαν οι Ηλίας Αριστοτέλους, Executive Chef και Βάσος Μανώλη Head Sommelier του Pralina Experience.

Η Μικροζυθοποιία Σερρών και Β. Ελλάδος, SIRIS, μία από τις πιο δυναμικά αναπτυσσόμενες μονάδες παραγωγής στην Ελλάδα, παράγει από εκλεκτές πρώτες ύλες, μπύρες, πλούσιες σε γεύση, αρώματα και διατροφική αξία. Η μπύρα VOREIA είναι μια εξαιρετική premium μάρκα craft, που προσφέρει απαράμιλλες γευστικές και γαστρονομικές εμπειρίες και γι’ αυτό άλλωστε έχει έντονα ταυτιστεί με την μοντέρνα ελληνική υψηλή γαστρονομία και τη συναντάμε στα περισσότερα γνωστά fine dining εστιατόρια της Αθήνας και Θεσσαλονίκης. Είναι ένα brand με σταθερά υψηλή ποιότητα, το οποίο διατίθεται ίσως στην μεγαλύτερη γκάμα προϊόντων ζύθου, καλύπτοντας έτσι κάθε γούστο και κάθε περίσταση.

Όπως επισημάνθηκε, η μακρά ιστορία και το πάθος του Ομίλου για τον ζύθο, τον οδήγησαν να επενδύσει σημαντικά στο μικροζυθοποιείο Siris και στόχος του η περαιτέρω ανάπτυξη της μικροζυθοποιίας, και του brand Voreia, καθώς επίσης μακροπρόθεσμα θα ακολουθήσουν νέα καινοτόμα προϊόντα που θα καλύψουν σύγχρονες τάσεις και καταναλωτικές απαιτήσεις.

Περισσότερες πληροφορίες για την φρέσκια, πολυδιάστατη και ευκολόπιοτη craft μπύρα Voreia στη https://www.sirisbrewery.gr/en/

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση