ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

My Mall Limassol: Σε ποιες εταιρείες περνά το 46% των μετοχών

Ενώπιον της ΕΠΑ η διαδικασία πώλησης του εμπορικού κέντρου της Λεμεσού

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Σε δύο ισραηλινές εταιρείες περνά το 46% του μετοχικού κεφαλαίου για το My Mall Limassol. Πρόκειται για τις εταιρείες Dorsel (B.A.Z.) Ltd και την Ari Real-Estate (Arena) Investments, μέσω της Limassol Mall Ltd, οι οποίες δραστηριοποιούνται στον τομέα των ακινήτων.

Συγκεκριμένα, η Dorsel (B.A.Z.) Ltd είναι εταιρεία δεόντως εγγεγραμμένη σύμφωνα με τους νόμους του Ισραήλ και δραστηριοποιείται στον εντοπισμό και την αγορά περιουσιακών στοιχείων με απόδοση, καθώς και στην έναρξη και ανάπτυξη έργων στον τομέα των ακινήτων με απόδοση σε βιομηχανικά πάρκα. Αποτελεί δημόσια εταιρεία, εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αξιών του Τελ Αβίβ και είναι μέρος του Ομίλου Synel. Ο Όμιλος Synel είναι ένας από τους κορυφαίους ομίλους οργανωτικής πληροφορικής του Ισραήλ που παρέχει ένα ευρύ φάσμα ολοκληρωμένων λύσεων λογισμικού και υλικού για την διαχείριση του εργατικού δυναμικού σε οργανισμούς ενώ παρέχει επίσης εκπαίδευση και επαγγελματικές και τεχνολογικές συμβουλευτικές υπηρεσίες σε θέματα payroll controller και εργατικού δικαίου που βοηθούν τους εργοδότες και τα στελέχη να χειρίζονται κρίσιμα οργανωτικά ζητήματα αποτελεσματικά, οικονομικά και κερδοφόρα.

Η Ari Real-Estate (Arena) Investments είναι εταιρεία δεόντως εγγεγραμμένη σύμφωνα με τους νόμους του Ισραήλ. Επενδύει και διαχειρίζεται ακίνητη περιουσία με απόδοση στο Ισραήλ και αποτελεί δημόσια εταιρεία, εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αξιών του Τελ Αβίβ.

Η Limassol Mall Ltd είναι εταιρεία δεόντως εγγεγραμμένη σύμφωνα με τους νόμους του Ισραήλ. Έχει συσταθεί από κοινού από την Dorsel (B.A.Z.) Ltd και την Ari Real-Estate (Arena) Investments για τους σκοπούς της προτεινόμενης πράξης, ενώ δεν έχει καμία άλλη δραστηριότητα στην Δημοκρατία ή στο εξωτερικό.

Η κοινοποίηση της συγκέντρωσης βρίσκεται ενώπιον της Υπηρεσίας Προστασίας του Ανταγωνισμού.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση