ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Νέες επενδύσεις ετοιμάζουν τα Public

Κατάστημα στο Metropolis Mall, αναβάθμιση των υφιστάμενων καταστημάτων τους και νέες συμφωνίες

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Νέο επενδυτικό πλάνο αλλά και διευρυμένη γκάμα προϊόντων σχεδιάζουν σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες τα Public που ετοιμάζονται να επιταχύνουν την στρατηγική τους στην κυπριακή αγορά, επιβεβαιώνοντας ταυτόχρονα την εμπιστοσύνη της εταιρείας, καθώς βρίσκεται ήδη στην Κύπρο από το 2007.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το επενδυτικό πλάνο των Public προβλέπει αρχικά το άνοιγμα του νέου καταστήματος στο Metropolis Mall με βάση τη συμφωνία που υπέγραψε με τη διοίκηση του νέου εμπορικού κέντρου της Λάρνακας. Ταυτόχρονα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αναβαθμίζονται και υφιστάμενα καταστήματα, τόσο σε μέγεθος όσο και σε σχεδιασμό δημιουργώντας νέα δεδομένα στην εγχωρία αγορά.

Μάλιστα, ένα από τα χαρακτηριστικά που εκτιμάται ότι θα κάνουν τη διαφορά, είναι η διευρυμένη γκάμα προϊόντων. Και αυτό γιατί, όπως εξηγούν στελέχη του χώρου, η συμφωνία με τη Media Markt προσφέρει εξαιρετική τεχνογνωσία στο κομμάτι και των λευκών οικιακών συσκευών, κάτι που αναμένεται να πάρει «σάρκα και οστά» εντός των νέων καταστημάτων.

Πρόκειται για ένα καινοτόμο concept για τα δεδομένα της Κύπρου και όχι μόνο, συνδυάζοντας ό,τι γνωρίζουν οι καταναλωτές μέχρι στιγμής για τα καταστήματα Public μαζί με μια διευρυμένη γκάμα λευκών συσκευών σε μεγαλύτερους και εντυπωσιακούς χώρους.

Νέες συνεργασίες

Επιπλέον, η ενίσχυση της παρουσίας των Public ανοίγουν το δρόμο για νέες επιχειρηματικές συμφωνίες στην αγορά, οι οποίες έρχονται να προστεθούν στις ήδη υπάρχουσες συνεργασίες με τοπικές εταιρείες αλλά και φορείς από ολόκληρη τη χώρα.

Όπως αναφέρει η εταιρεία με αυτή την κίνηση τα Public για ακόμη μια φορά αποδεικνύουν έμπρακτα την εμπιστοσύνη τους στην αγορά της Κύπρου καθώς επενδύουν σταθερά σε σημεία πώλησης.

Έτσι, η μεγαλύτερη αλυσίδα πολυκαταστημάτων τεχνολογίας και ψυχαγωγίας θα ενισχύσει ακόμα περισσότερο τη γκάμα των καταστημάτων της, έχοντας σήμερα 57 φυσικά και 2 δύο online καταστήματα (www.public.gr και www.public-cyprus.com.cy) σε Ελλάδα και Κύπρο.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι τα φυσικά καταστήματα της Public σε Ελλάδα και Κύπρο επισκέπτονται κάθε χρόνο εκατομμύρια καταναλωτές ενώ αντίστοιχα μεγάλος είναι και ο αριθμός των online επισκεπτών τους.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση