ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Νέες επενδύσεις και μεγάλες αναπτύξεις στη Λάρνακα

Tο νέο παραλιακό μέτωπο της Λάρνακας αναμένεται να τοποθετήσει την πόλη στον παγκόσμιο χάρτη της διακριτικής πολυτέλειας

Δελτίο Τύπου

Η εποχή που η Λάρνακα ήταν εκτός του χάρτη των επενδύσεων και των μεγάλων αναπτύξεων φαίνεται να έχει περάσει ανεπιστρεπτί. Πλέον, όχι μόνο βρίσκεται στο χάρτη αλλά αποκτά και το σκήπτρο στις νέες επενδύσεις και σε μεγάλα έργα ανάπτυξης. Ο σωστός σχεδιασμός των τελευταίων ετών έχει μεταμορφώσει την πόλη και την έχει καταστήσει πόλο έλξης για νέες επιχειρήσεις από την Κύπρο και το εξωτερικό, για τον τουρισμό, για τις επενδύσεις.

Μόνο τα τελευταία χρόνια, ο τουρισμός της πόλης έχει αυξηθεί κατά 100 και πλέον χιλιάδες τουρίστες, με τη λειτουργία 15 νέων ξενοδοχειακών μονάδων, και με δεκάδες νέες αιτήσεις για λειτουργία ξενοδοχείων στη Λάρνακα. Την ίδια ώρα σε συνεχείς ρυθμούς αύξησης βρίσκεται και η ζήτηση για οικιστικές μονάδες και νέους γραφειακούς χώρους προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι ανάγκες των εταιρειών που επιλέγουν τη Λάρνακα ως έδρα λειτουργίας.

Μετά και την πολυαναμενόμενη μετακίνηση των εγκαταστάσεων πετρελαιοειδών και υγραερίου, η Λάρνακα μεγαλώνει ακόμα περισσότερο και αποκτά μια νέα περιοχή με ανεξάντλητες προοπτικές. Μια νέα πανέμορφη ακτογραμμή που ξεκινά από το Λιμάνι Λάρνακας και εκτείνεται για 6 χιλιόμετρα μέχρι και την Βορόκληνη, βρίσκεται πλέον σε τροχιά σχεδιασμού και υλοποίησης μεγάλων και σύνθετων αναπτύξεων εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ.

Έτσι, η πόλη επενδύοντας στην πλεονεκτική της θέση με μόλις 25 λεπτά απόσταση από την πρωτεύουσα, στο παραλιακό της μέτωπο, στην ιστορία και τον πολιτισμό της, στη γνήσια φιλοξενία των κατοίκων της, εξελίσσεται σε έναν από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς της Ευρώπης, με τους τουρίστες να αυξάνονται και να την επισκέπτονται ξανά και ξανά. Ένας βιώσιμος προορισμός που διαθέτει το μεγαλύτερο αεροδρόμιο της χώρας και σύγχρονες υποδομές.

Διαβλέποντας την προοπτική ανάπτυξης του παραλιακού αυτού μετώπου, ο όμιλος Premium Access Group, με μετόχους τους Evgeni Leibovich και Shaul Keinan, αποφάσισαν να δώσουν εκ νέου πνοή σ’ ένα εμβληματικό ξενοδοχείο της πόλης σε μια επένδυση 100 και πλέον εκατομμυρίων που βρίσκεται σε εξέλιξη και αναμένεται να ολοκληρωθεί στο τέλος του 2025. Το «Palm Beach Resort», τοποθετημένο σε μια ειδυλλιακή τοποθεσία κατά μήκος της ακτογραμμής Λάρνακας – Δεκέλειας, ετοιμάζεται να γράψει ένα καινούργιο κεφάλαιο στη μακρά ιστορία του.

Σχεδιασμένο με μέλημα να προσφέρει στους επισκέπτες του το υψηλότερο επίπεδο άνεσης και πολυτέλειας, καθώς και εξατομικευμένες υπηρεσίες, περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ξενοδοχείο 5 αστέρων, πολυτελείς ισόγειες ιδιωτικές κατοικίες, πύργο με διαμερίσματα για ιδιοκατοίκηση, ένα υπερσύγχρονο κέντρο ευεξίας με εξειδικευμένες θεραπείες, χώρους εστίασης, χώρους ψυχαγωγίας καθώς και ένα παραλιακό μέτωπο με δραστηριότητες και θαλάσσια σπορ που θα προσφέρει ανεπανάληπτες στιγμές στους επισκέπτες του. Επιπρόσθετα, υπάρχουν σχέδια για την ανέγερση ενός boutique εμπορικού κέντρου επί της παραλιακής λεωφόρου το οποίο θα αποτελέσει πόλο έλξης στην περιοχή για τουρίστες και ντόπιους.

Το «Palm Beach Resort» αναμένεται να γίνει συνώνυμο της καλαισθησίας, του μοντέρνου design, της διακριτικής πολυτέλειας και της απαράμιλλης κομψότητας. Ένας προορισμός μέσα στον προορισμό, που θα δίνει την ευχέρεια σε επισκέπτες και ενοίκους να βιώσουν ό,τι καλύτερο υπάρχει στην πολυτελή διαβίωση.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση