ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Νέος CEO της ΚΕΔΙΠΕΣ ο Μάριος Παπαδόπουλος

Του διορισμού προηγήθηκε ανοικτός διαγωνισμός μέσω της εταιρείας Deloitte Κύπρου

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Tο Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΕΔΙΠΕΣ έχει αποφασίσει τον διορισμό του κ. Μάριου Παπαδόπουλου στη θέση του Διευθύνοντα Συμβούλου της ΚΕΔΙΠΕΣ. Του διορισμού προηγήθηκε ανοικτός διαγωνισμός μέσω της εταιρείας Deloitte Κύπρου.

Ο διορισμός του νέου Διευθύνοντα Συμβούλου τελεί υπό την έγκριση της Κεντρικής Τράπεζας της Κύπρου.

Μέχρι την τελική έγκριση του από την Κεντρική Τράπεζα της Κύπρου, ο κ. Μάριος Παπαδόπουλος αναλαμβάνει καθήκοντα Εκτελούντος Χρέη Διευθύνοντος Συμβούλου.

Από το 1992 μέχρι το 1997 ο κ. Μάριος Παπαδόπουλος εργάστηκε στην εταιρεία Horwarth Αυξεντίου και Φιλιππίδης, Chartered Accountants, ως Διευθυντής Ελεγκτικών Υπηρεσιών (Audit Manager) και στη συνέχεια στην εταιρεία HLB Αυξεντίου και Συνέταιροι Chartered Accountants ως Ανώτερος Διευθυντής (Senior Audit Manager). Από τον Ιούνιο του 2003 μέχρι και τον Ιανουάριο του 2016 διετέλεσε Γραμματέας-Γενικός Διευθυντής του Συνεργατικού Ταμιευτηρίου Πάφου και στη συνέχεια ανέλαβε ως επικεφαλής της Ανώτερης Διεύθυνσης Τραπεζικών Δραστηριοτήτων της Συνεργατικής Κεντρικής Τράπεζας (ΣΚΤ) μέχρι τον Αύγουστο του 2018. Τον Σεπτέμβριο του 2018 o κ. Παπαδόπουλος ανέλαβε τη Διεύθυνση Διαχείρισης Χαρτοφυλακίου της ΚΕΔΙΠΕΣ.

Είναι κάτοχος πτυχίου B.S. Accounting από το Πανεπιστήμιο Loyola Marymount του Λος Άντζελες των ΗΠΑ και μεταπτυχιακού διπλώματος στο M.S. Banking & Money Management από το Πανεπιστήμιο Adelphi της Νέας Υόρκης των ΗΠΑ. Είναι μέλος του American Institute of Certified Public Accountants και του Συνδέσμου Εγκεκριμένων Λογιστών Κύπρου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΕΔΙΠΕΣ επιθυμεί να ευχαριστήσει τον κ. Σταύρο Ιακώβου, ο οποίος εκτελούσε χρέη Διευθύνοντα Συμβούλου παράλληλα με τα καθήκοντά του ως Ανώτερου Διευθυντή Λειτουργικών και Διοικητικών Εργασιών, για τις πολύτιμες υπηρεσίες που πρόσφερε τόσο στην ίδρυση και λειτουργία της ΚΕΔΙΠΕΣ όσο και στη μετέπειτα πετυχημένη πορεία της. Ο κ. Ιακώβου θα επικεντρωθεί στα καθήκοντά του ως Ανώτερος Διευθυντής Λειτουργικών και Διοικητικών Εργασιών.

Το Διοικητικό Συμβούλιο εύχεται κάθε επιτυχία στον κ. Μάριο Παπαδόπουλο στα νέα του καθήκοντα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση