ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ο Invest Cyprus ενδυναμώνει διεθνείς συνεργασίες μέσω του προγράμματος The Marketing and Partnerships Academy

Δελτίο Τύπου

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το τριήμερο πρόγραμμα The Marketing and Partnerships Academy που πραγματοποιήθηκε από τις 11 έως τις 13 Ιουνίου στη Λευκωσία και διοργανώθηκε από το ANIMA Investment Network σε συνεργασία με το κέντρο αριστείας CYENS και τον Κυπριακό Οργανισμό Προώθησης Επενδύσεων (Invest Cyprus). Το πρόγραμμα είχε ως στόχο την ενίσχυση των δεξιοτήτων 14 εκπροσώπων ακαδημαϊκών και επιστημονικών ιδρυμάτων του Λιβάνου, προκειμένου να ενδυναμωθούν οι διεθνείς συνεργασίες τους.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Invest Cyprus, κ. Μάριος Ταννούσης, ήταν ένας από τους κεντρικούς ομιλητές της εκδήλωσης, υπογραμμίζοντας τον σημαντικό ρόλο του Invest Cyprus στην προώθηση και υποστήριξη τέτοιων πρωτοβουλιών. «Είναι μεγάλη μας τιμή να προωθούμε εκδηλώσεις που προάγουν τη συνεργασία και την ανάπτυξη δεξιοτήτων, ως μέρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ANIMA και της πρωτοβουλίας EuroMediHouse, που ξεκίνησε τον Ιούλιο του 2023 κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης Innovations for the Planet» ανέφερε ο κ. Ταννούσης και πρόσθεσε «η ανταλλαγή απόψεων, γνώσεων και η στενή συνεργασία μπορεί να συμβάλλει σημαντικά στη συνεχή βελτίωση της ευρύτερης περιοχής της Μεσογείου και στη βιώσιμη οικονομική ανάπτυξη όλων των χωρών».

Το πρόγραμμα The Marketing and Partnerships Academy στόχευσε στην ανάπτυξη των δεξιοτήτων των συμμετεχόντων, υπό την καθοδήγηση των εμπειρογνωμόνων Louise Gibbons και Simon Chambers. Τα εργαστήρια κάλυψαν θέματα όπως το ψηφιακό μάρκετινγκ, η προσέλκυση και η δημιουργία συνεργασιών με σκοπό την ενίσχυση των δεξιότητες των συμμετεχόντων και τη στήριξή τους ώστε να ανταποκριθούν στις προκλήσεις των διεθνών συνεργασιών. Ο κ. Ταννούσης ευχαρίστησε θερμά όλους τους συμμετέχοντες και τόνισε την προθυμία του Invest Cyprus να συνεχίσει να υποστηρίζει παρόμοιες πρωτοβουλίες. Ευχαρίστησε επίσης το Research Innovation Foundation και τον επικεφαλής επιστήμονα Δημήτρη Σκουρίδη για την εξαιρετική συνεργασία και υποστήριξη. Τέτοια προγράμματα, σημείωσε, αυξάνουν τις συνεργασίες στην περιοχή της Μεσογείου και αποτελούν επενδυτικούς παράγοντες που συμβάλλουν στην οικονομική ανάπτυξη και τη δημιουργία θέσεων εργασίας ενώ ταυτόχρονα επιταχύνουν την καινοτομία.

Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε δίνοντας την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να συναντήσουν σημαντικούς εκπροσώπους της κυπριακής ακαδημαϊκής και ερευνητικής κοινότητας.

Η επιτυχία του τριήμερου προγράμματος αποδεικνύει την αξία της συνεργασίας και της ανταλλαγής γνώσεων, προωθώντας τη καινοτομία και την ακαδημαϊκή ανάπτυξη στην ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

Η BBF παραμένει ακλόνητη στη δέσμευσή της να στηρίζει τις τοπικές κοινότητες που εμπνέουν και συγκινούν με τις δράσεις τους ...
Δελτίο Τύπου
 |  ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ