ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ στηρίζουν τους μουσικούς της Κύπρου!

Οι εμφανίσεις πραγματοποιούνται κάθε Σάββατο, 11:00-13:00

Δελτίο Τύπου

Με το μήνυμα «Ζήσε την μαγεία της μουσικής!» και με μια σειρά μουσικών εμφανίσεων, οι οποίες πραγματοποιούνται στους χώρους των καταστημάτων τους, οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ στηρίζουν τους μουσικούς της Κύπρου, ενισχύοντας παράλληλα την εμπειρία αγορών των πελατών τους. Οι καλλιτέχνες που φιλοξενούνται παίζουν ζωντανά, ταξιδεύοντας τους παρευρισκόμενους σε μουσικά μονοπάτια, με αγαπημένα τραγούδια και χαλαρή διάθεση.

Οι πρώτες ζωντανές εμφανίσεις έχουν ήδη πραγματοποιηθεί με μεγάλη επιτυχία, σε καταστήματα των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ σε όλες τις επαρχίες. Η ανταπόκριση του κοινού είναι πολύ θετική, καθώς η μουσική δημιουργεί μια ευχάριστη ατμόσφαιρα και απελευθερώνει συναισθήματα χαράς σε μικρούς και μεγάλους.

Στόχος της συγκεκριμένης ενέργειας είναι η στήριξη των καλλιτεχνών της μουσικής σκηνής της Κύπρου. Ενισχύοντας τους ταλαντούχους ανθρώπους που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας στον τομέα της μουσικής, οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ δίνουν παράλληλα την ευκαιρία στον κόσμο που κάνει τις αγορές του να περάσει μερικές ευχάριστες στιγμές και να απολαύσει ποιοτική μουσική.

Κατά τη διάρκεια των ζωντανών εμφανίσεων, τηρούνται όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και ασφάλειας. Οι εμφανίσεις πραγματοποιούνται κάθε Σάββατο, 11:00-13:00. Αυτό το Σάββατο, 30/05/2020, μπορείτε να απολαύσετε ζωντανή μουσική στις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ Έγκωμης, Ακρόπολης, Λάρνακας (Κεντρικό), Κιτίου, Πολεμιδίων, Καψάλου, Λινόπετρας και Πάφου.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

Μας πήρε ο δαίμονας

«Dio erotimata gia skepsi kai isos na xrizoun kapion perisoteron dieukriniseon apo tous emplekomenous: ...»
G.  |  16:02

Νέος ρεαλισμός

«Όταν σε ένα πολιτικό κόμμα υπάρχουν εντελώς αντίθετες απόψεις για να ικανοποιούν όλες τις τάσεις τα ...»
Άδωνις Γιάγκου  |  07:19

Έκλεισε το θέμα, έμειναν οι πληγές

«Όταν σε ένα πολιτικό κόμμα υπάρχουν εντελώς αντίθετες απόψεις για να ικανοποιούν όλες τις τάσεις τα ...»
Άδωνις Γιάγκου  |  07:16

Επ. Περιβάλλοντος: Προτρέπει τους επισκέπτες της φύσης να μαζεύουν τα σκουπίδια τους

«Δεν είναι καλύτερα να τους ρίχνουν πρόστιμα παρά να τους προτρέπουν να μαζεύουν τα σκουπίδια τους στο ...»
Leon  |  20:03

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση