ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το συνέδριο ExelsysConnect

Παρουσιάστηκαν το νέο User Interface και η νέα λειτουργικότητα του συστήματος, που θα κυκλοφορήσουν το 2021

Δελτίο Τύπου

H Exelsys σε συνεργασία με το Exelsys User Group οργάνωσε με μεγάλη επιτυχία στις 21 και 22 Οκτωβρίου, το ετήσιο συνέδριο χρηστών και συνεργατών της Exelsys. Δεδομένης της τρέχουσας κατάστασης σχετικά με την πανδημία COVID-19, το Συνέδριο διεξήχθη διαδικτυακά. Σκοπός του ετήσιου συνεδρίου ήταν αφενός η ενημέρωση των εταιρειών που χρησιμοποιούν το σύστημα Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού Exelsys για τις νέες εξελίξεις στο λογισμικό, η παρουσίαση της νέας επερχόμενης έκδοσης του Συστήματος και του νέου User Interface, το οποίο θα κυκλοφορήσει το 2021, και αφετέρου η ανταλλαγή ιδεών και εμπειριών από τους χρήστες στη χρήση του συστήματος.

H Exelsys ανακοίνωσε τη νέα λειτουργικότητα του συστήματος και παρουσίασε το νέο User Interface, το οποίο θα κυκλοφορήσει αρχές του 2021. Από την πλευρά των χρηστών η κα Μαρία Χατζηπαντελή, διευθύντρια Ανθρωπίνου Δυναμικού της Trading Point, παρουσίασε την εμπειρία τους στην εφαρμογή και χρήση του Exelsys.

Στο συνέδριο παρευρέθηκαν πέραν των 70 συνέδρων από εταιρείες της Κύπρου και του εξωτερικού. Ο υφυπουργός Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής Κυριάκος Κόκκινος πραγματοποίησε την παρουσίαση με θέμα «Ψηφιακή μεταμόρφωση και το μέλλον της διαχείρισης του Ανθρωπίνου Δυναμικού».

Η Exelsys εξειδικεύεται στην ανάπτυξη και διάθεση, μέσω δικτύου συνεργατών, λύσεων Διαχείρισης Ανθρωπίνου Δυναμικού που βασίζονται στην τεχνολογία «Azure Cloud». Με τη λύση Exelsys HCM οι εταιρείες μπορούν να διαχειρίζονται το προσωπικό τους, με τεχνολογία που προσφέρει ασφάλεια, ταχύτητα, και αξιοπιστία και που μπορεί να εφαρμοστεί σε ελάχιστο χρόνο και χαμηλότερο κόστος σε σύγκριση με άλλες λύσεις που υπάρχουν στην αγορά.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

Σε ποιανού τη φάρα

«Εύγε κύριε Παράσχο. Εξαίρετο άρθρο.»
Άσχετος  |  22:30

Τα παιδιά είναι η αντανάκλασή μας

«ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ… ΕΒΡΑΪΚΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ Δεν επικροτώ όλα τα σημεία τα οποία χρησιμοποιεί στις εικόνες του ...»
Ανδρεας Κωνσταντινιδης, ΒΑ, ΜΑ  |  13:25

Επενδύοντας στον φόβο, στον πόνο, στο μίσος

«Ψυχραιμία και έξυπνες κινήσεις αλλά όχι δειλία. Η εποχή του κατευνασμού με την Τουρκία τέλειωσε με ...»
Leon  |  09:39

#PoliticsBlog Πόσο μακριά μπορούμε να πάμε με τον Μακρόν;

«Oυτε στην εποχη Βενιζελου,ηρθε καποια Μεγαλη Δυναμη να πολεμησει για παρτυ μας την Οθωμανικη ...»
Γιωργος Χ  |  22:05

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση