ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΟΝΕΚ - Νέα εποχή για την Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων

Την αρχή μιας νέας εποχής για την Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων, σηματοδότησε η παρουσίαση που έκανε ενώπιον των συμβεβλημένων εταιρειών και άλλων συνεργατών, ο Οργανισμός Νεολαίας Κύπρου την Τετάρτη, 5 Απριλίου. Οι εκπρόσωποι των επιχειρήσεων, ενημερώθηκαν για τα οφέλη που θα αποκομίσουν, μέσω από την προβολή των εταιρειών τους, την ενίσχυση του προφίλ τους, καθώς και της αναβάθμισής τους στη συνείδηση των νέων.

Η κάρτα, που παρέχει στους ευρωπαίους νέους ειδικά προνόμια σε τομείς όπως ο πολιτισμός, η εκπαίδευση, ο τουρισμός, η υγεία, ο αθλητισμός, η ομορφιά, η διασκέδαση, η εστίαση, η τηλεφωνία κ.α., γίνεται πλέον ψηφιακή για ευκολότερη και αμεσότερη χρήση από τον κάτοχό της. Έξι εκατομμύρια νέοι σε περισσότερες από τριάντα ευρωπαϊκές χώρες, απολαμβάνουν ήδη τις χιλιάδες εκπτώσεις και προσφορές σε προϊόντα και υπηρεσίες που παρέχουν καταστήματα ρουχισμού, αξεσουάρ και άλλων προσωπικών ειδών, εστιατόρια, μπαρ και καφετέριες, ταξιδιωτικές εταιρείες και ξενοδοχεία, κομμωτήρια και ινστιτούτα ομορφιάς, κινηματογράφοι, θέατρα, μουσεία, συναυλιακοί χώροι και πολλοί άλλοι, που αποτελούν το δίκτυο συνεργατών του προγράμματος της κάρτας.

Βασικό πλεονέκτημά της είναι ο ευρωπαϊκός χαρακτήρας της, δεν ισχύει δηλαδή μόνο στην Κύπρο, αλλά και σε περισσότερες από 30 χώρες της Ευρώπης. Μπορείς, επομένως, ανά πάσα στιγμή να αξιοποιήσεις τα ειδικά προνόμια που σου προσφέρει, σε οποιαδήποτε από αυτές τις χώρες κι αν βρίσκεσαι και ανεξάρτητα από τη χώρα καταγωγής και διαμονής σου. Επιπλέον, σε τακτά χρονικά διαστήματα, σου δίνει την ευκαιρία να κερδίσεις διάφορα πλούσια δώρα, όπως για παράδειγμα tablets, smartphones και laptops, μέσω διαγωνισμών που διοργανώνονται στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Η εκπτωτική αυτή κάρτα, στην Κύπρο εκδίδεται από τον Οργανισμό Νεολαίας Κύπρου, έχει κόστος μόλις 10 ευρώ τον χρόνο και με αυτή επωφελείσαι με εκπτώσεις που προσφέρουν πέραν των 30.000 επιχειρήσεων, τόσο στην Κύπρο όσο και στην Ευρώπη. Αξίζει να σημειωθεί πως η συνδρομή για φοιτητές, είναι εντελώς δωρεάν, με επιπρόσθετο όφελος 50% έκπτωση στα κυπριακά λεωφορεία.

Μ’ ένα κλικ στην ιστοσελίδα της Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων μπορείς να μάθεις περισσότερα (https://europeanyouthcard.onek.org.cy/) και να αποκτήσεις κι εσύ, εύκολα και γρήγορα, τη δική σου ψηφιακή κάρτα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση