ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Παρουσίαση της Philip Morris Cyprus, θυγατρικής εταιρείας της Philip Morris International στην Κύπρο

Δελτίο Τύπου

Η παρουσίαση της νεοσύστατης , θυγατρική της Philip Morris International (PMI) στην Κύπρο, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 18 Μαΐου, σε μία εκδήλωση που τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι του επιχειρηματικού κόσμου και των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.

Τα στελέχη της Philip Morris Cyprus μοιράστηκαν με τους παρευρισκόμενους το όραμα της εταιρείας για έναν κόσμο χωρίς τσιγάρο, υπογραμμίζοντας τον σημαντικό ρόλο της τεχνολογίας και της επιστήμης που υποστηρίζουν τα εναλλακτικά προϊόντα θέρμανσης καπνού. Ταυτόχρονα, ανέφεραν πως η Κύπρος έχει αγκαλιάσει αυτά τα προϊόντα στην πράξη, καθώς 50.000 ενήλικοι καπνιστές ήδη έχουν υιοθετήσει τα προϊόντα θέρμανσης καπνού και έχουν διακόψει το κάπνισμα.

Η Philip Morris Cyprus απασχολεί άμεσα κι έμμεσα 100 εργαζόμενους που εργάζονται με προσήλωση για την υλοποίηση του οράματος της PMI για ένα μέλλον χωρίς τσιγάρο. Από το 2008, η PMI έχει επενδύσει συνολικά πάνω από 9 δισεκατομμύρια δολάρια στην Έρευνα και Ανάπτυξη καθώς και την επιστημονική τεκμηρίωση αυτών των προϊόντων.

 

Ο Γενικός Διευθυντής της Philip Morris Cyprus, κ. Σταύρος Δρακουλαράκος, δήλωσε:

''Η κοινωνία μπορεί να αλλάξει μόνο όταν ο κάθε ένας από εμάς κάνει τη μεγάλη αλλαγή προς το καλύτερο. Για αυτό το λόγο, πριν ζητήσουμε από τους άλλους να αλλάξουν, πρώτοι αλλάζουμε εμείς. Σε αυτό πιστεύουμε, εμείς, οι άνθρωποι της Philip Morris Cyprus.

Η αρχή έγινε. Η Κύπρος ξεκινά τη μεγάλη, θετική αλλαγή. Με οδηγό την επιστήμη και όχημα την τεχνολογία, προχωράμε προς έναν κόσμο χωρίς τσιγάρο. Και το κάνουμε όλοι μαζί, προς το καλύτερο''.

 

Σχετικά με την PHILIP MORRIS CYPRUS

H Philip Morris Cyprus, είναι θυγατρική της Philip Morris International (PMI), της ηγέτιδας εταιρείας παγκοσμίως στην παραγωγή και εμπορία εναλλακτικών προϊόντων θέρμανσης καπνού και τσιγάρων. Η εταιρεία συστάθηκε τον Απρίλιο του 2021, διαθέτοντας ήδη τα τελευταία 5 χρόνια τα smoke free προϊόντα στην Κυπριακή αγορά. Με οδηγό την επιστήμη και όχημα την τεχνολογία, ακολουθεί το όραμα της μητρικής εταιρείας για ένα μελλον χωρίς τσιγάρο. Τον Απρίλιο του 2019, o Αμερικανικός Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) ενέκρινε την κυκλοφορία του IQOS στις ΗΠΑ, χαρακτηρίζοντάς το ως κατάλληλο για την προστασία της δημόσιας υγείας, ενώ τον Ιούλιο του 2020 ο FDA αδειοδότησε το IQOS ως προϊόν διαφοροποιημένου κινδύνου, κατάλληλο για την προαγωγή της δημόσιας υγείας. Μέχρι τον Μάρτιο του 2022,  περίπου 12,7 εκατ. ενήλικοι καπνιστές σε όλο τον κόσμο, εξαιρώντας τη Ρωσία και την Ουκρανία και περισσότεροι από 50.000 ενήλικοι καπνιστές, δηλαδή πάνω από 1 στους 4, στην Κύπρο έχουν επιλέξει τη νέα αυτή τεχνολογία που είναι διαθέσιμη σε περισσότερες από 71 χώρες. Η Κύπρος, αποτελεί πλέον μία από τις 10 αγορές όπου πάνω από το 50% των εσόδων της Phillip Morris προέρχεται από τα προϊόντα θέρμανσης καπνού. Έχοντας πάντα στο επίκεντρο των ενεργειών τον καταναλωτή, κατέχει μια ολοκληρωμένη παρουσία στην Κύπρο διαθέτοντας ευρύ δίκτυο καταστημάτων, συνεργασίες με σημεία λιανικής και μεγάλες αλυσίδες τροφίμων και τεχνολογίας, ηλεκτρονικό εμπόριο καθώς και εξυπηρέτηση πελατών. Στηρίζει έμπρακτα τη μικρή λιανική και τους συνεργάτες της, επενδύοντας 1 εκατομμύριο ευρώ σε ετήσια βάση. Προσφέρει άριστο εργασιακό περιβάλλον απασχολώντας άμεσα και έμμεσα πάνω από 100 εργαζόμενους, ενώ άνω του 50% των θέσεων εργασίας καλύπτεται από γυναίκες. Με το portfolio των smoke free προϊόντων να διευρύνεται, προσφέρονται καλύτερες εναλλακτικές για κάθε ενήλικο καπνιστή που επιθυμεί να κάνει την αλλαγή και να αφήσει πίσω του το τσιγάρο. 

Περισσότερες πληροφορίες για την εταιρεία μπορείτε να δείτε στο www.pmi.com. Για επικοινωνία με την εταιρεία: Τηλ. +35722848000, e-mail: PhilipMorris.Cyprus@pmi.com

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση