ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Point Nine: Διεθνής αναγνώριση για 2η συνεχή χρονιά

Διακρίθηκε από το “The Silicon Review” ως μία από τις 50 καλύτερες εταιρείες για να παρακολουθείς το 2022

Δελτίο Τύπου

Την ώρα που η Κύπρος τοποθετείται δυναμικά στον παγκόσμιο χάρτη ως ένας από τους πλέον αναπτυσσόμενους προορισμούς για εταιρείες που ειδικεύονται στον τομέα της τεχνολογίας και της έρευνας και καινοτομίας, η κυπριακή εταιρεία Point Nine έρχεται να επιβεβαιώσει και να υποστηρίξει το γεγονός αυτό, αφού για δεύτερη συνεχή χρονιά διακρίνεται ως μια από τις 50 καλύτερες εταιρείες στον κόσμο για να παρακολουθείς το 2022.
Το παγκοσμίου φήμης εξειδικευμένο περιοδικό σε θέματα τεχνολογίας “The Silicon Review” κατατάσσει και φέτος την Point Nine μέσα στη λίστα του ως μια εταιρεία με επιτυχημένη πορεία που αξίζει να παρακολουθεί κάποιος. Ο τρόπος λειτουργίας και το πετυχημένο μοντέλο που ακολουθεί η εταιρεία αποτελούν σημείο αναφοράς.

Η “The Silicon Review” αποτελεί μια από τις πιο αξιόπιστες διαδικτυακές και έντυπες εκδόσεις διεθνώς σε σχέση με τον τομέα της τεχνολογίας. Τα μέλη της σχετικής κοινότητας περιλαμβάνουν CEO, CIOs, CTOs, IT VPs και managers, και πολλούς άλλους επαγγελματίες του τομέα της τεχνολογίας, όλοι με σημαντικό επαγγελματικό υπόβαθρο.

Η Point Nine καταπιάνεται με ένα πολύ απαιτητικό και εξειδικευμένο τομέα ο οποίος συνδυάζει την γνώση σε χρηματοοικονομικά θέματα με την τεχνολογία. Ο πυρήνας των εργασιών της εταιρείας, αφορά στην ετοιμασία κανονιστικών αναφορών συμμόρφωσης (reporting) για συναλλαγές (trade/transaction). Είναι ενδεικτικό πως από το 2015 μέχρι σήμερα, η εταιρεία έχει υλοποιήσει και υποβάλει αναφορές για περισσότερες από 7 δισεκατομμύρια συναλλαγές για λογαριασμό περισσότερων από 100 οργανισμούς. Μία διαδικασία η οποία όσο αυστηροποιούνται οι διεθνείς κανονισμοί συμμόρφωσης, απαιτεί μεγαλύτερα κονδύλια και ανθρώπινους πόρους.

Σχολιάζοντας τη νέα διάκριση, ο CEO της Point Nine, Ανδρέας Ρούσος αναφέρει: «Είναι με ιδιαίτερο ενθουσιασμό που για ακόμη μια χρονιά η εταιρεία μας βρίσκεται στη συγκεκριμένη λίστα μαζί με άλλες καταξιωμένες επιχειρήσεις ενός πολύ απαιτητικού και συνεχώς μεταβαλλόμενου τομέα. Για μία εταιρεία όπως η Point Nine, με πελάτες ανά το παγκόσμιο, αποτελεί μία εξέλιξη που ενισχύει την εμπιστοσύνη τους προς εμάς, και μας κατατάσσει ως ένα αξιόπιστο πάροχο υπηρεσιών. Σε επιχειρησιακό επίπεδο, συνεχίζουμε να εξελίσσουμε το προϊόντα και τις υπηρεσίες μας τα οποία μας επιτρέπουν να καλύπτουμε τις ολοένα αυξανόμενες ανάγκες των πελατών μας, ώστε να συμμορφώνονται με Κανονισμούς και Οδηγίες συμμόρφωσης ανά την υφήλιο όπως: με τις ευρωπαϊκές οδηγίες (EMIR, MiFIR, SFTR), ASIC στην Αυστραλία, MAS στη Σιγκαπούρη και FinfraG στην Ελβετία».

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση