ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Μαρίνα Αγίας Νάπας - Το 2023 θα είναι έτοιμος ο περιστρεφόμενος πύργος

Τι αναφέρει σχετική ανακοίνωση

ΚΥΠΕ

Τον Μάϊο του 2023 θα είναι έτοιμος ο ανατολικός περιστρεφόμενος πύργος (twisting tower) με ύψος άνω των 100 μέτρων, στη μαρίνα Αγίας Νάπας.

Σε ανακοίνωση αναφέρεται ότι «η Κύπρος αποκτά τους δικούς της twisting towers, που βρίσκονται στην μαρίνα Αγίας Νάπας, με ύψος πάνω από 100 μέτρα και θα είναι ευδιάκριτοι από στεριά και θάλασσα. Ο ανατολικός πύργος, που αναμένεται να ολοκληρωθεί τον Μάϊο του 2023, βρίσκεται στο εμπορικό κέντρο της μαρίνας ενώ ο δυτικός που θα ανεγερθεί σε κατοπινό στάδιο, σε πιο ήσυχη περιοχή της ανάπτυξης».

Προστίθεται ότι «το έργο έλαβε διπλή διάκριση στα European Property Awards 2021-2022 με δύο συμμετοχές στις κατηγορίες Μικτής Ανάπτυξης (Mixed-Use Development) και Ψηλών Οικιστικών Κτιρίων (Residential High-Rise Development).

Σύμφωνα με την ανακοίνωση «ο ανατολικός πύργος αναμένεται να είναι έτοιμος τον Μάιο του 2023. Οι εργασίες κατασκευής του σκελετού του άνω από 110 μέτρα ύψος πύργου, που είναι το ψηλότερο κτίριο της περιοχής, ολοκληρώθηκαν τον Απρίλιο ενώ οι εργασίες συνεχίζονται τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό μέρος του κτιρίου».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση