ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η παιδική εκδήλωση με τίτλο «Χαμογέλα», της εταιρείας Remedica

Το πάρκο της πλατείας Αγίου Γεωργίου στο Παραλίμνι υποδέχτηκε μικρούς και μεγάλους

Δελτίο Τύπου

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 16 Οκτωβρίου με μεγάλη επιτυχία στο πάρκο της πλατείας Αγίου Γεωργίου στο Παραλίμνι η παιδική εκδήλωση με τίτλο «Χαμογέλα», της εταιρείας Remedica. Κατά την εκδήλωση, τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τον ήρωα της εταιρείας, τον Remedinio, να παίξουν, να τραγουδήσουν και να διασκεδάσουν. Η σειρά των παιδικών εκδηλώσεων της Remedica πραγματοποιείται στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της εταιρείας και αποτελεί μέρος μίας ευρύτερης ιδέας, η οποία προέκυψε εν μέσω της πανδημίας και των αρνητικών συνεπειών που είχε στα παιδιά. Στα παιδιά μοιράστηκαν πολλά δώρα, μεταξύ των οποίων το παραμυθάκι του Remedinio.

Κατά την εκδήλωση, ο Ανώτατος Εκτελεστικός Διευθυντής της Remedica, Δρ. Μιχάλης Νεοπτολέμου δώρισε στον Δήμο Παραλιμνίου 2 χειράμαξες καθαρισμού, στα πλαίσια των ενεργειών που πραγματοποιεί η εταιρεία για το περιβάλλον.

Η Remedica είναι μια κορυφαία φαρμακευτική βιομηχανία με έδρα την Κύπρο, με παρουσία σε περισσότερες από 160 χώρες. Ιδρύθηκε το 1980 και σήμερα ειδικεύεται στην ανάπτυξη, παραγωγή και εμπορία υψηλής ποιότητας, ασφαλών και αποτελεσματικών γενόσημων φαρμακευτικών προϊόντων για ανθρώπινη χρήση. Σήμερα το χαρτοφυλάκιό της αποτελείται από περισσότερα από 350 φαρμακευτικά προϊόντα.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση