ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Πρώτη επίσημη παρουσίαση για την GoodWe στην Κύπρο

Με την υποστήριξη του Ομίλου Green Energy

Δελτίο Τύπου

Η παγκόσμια και κορυφαία κατασκευαστική εταιρεία φωτοβολταϊκών μετατροπέων (inverters) και συστημάτων αποθήκευσης ενέργειας, GOODWE, παρουσίασε για πρώτη φορά στην Κύπρο τις ολοκληρωμένες λύσεις αποθήκευσης ενέργειας για οικιακές & εμπορικές εφαρμογές, καθώς και έργα μεγάλης κλίμακας.

Έχοντας την υποστήριξη του μεγαλύτερου στρατηγικού της συνεργάτη στο νησί, τον Όμιλο Green Energy, η εκδήλωση έλαβε χώρα στο Atlantica Miramare Beach, στη Λεμεσό, στις 29 Νοέμβριου 2023.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, οι κύριοι Θανάσης Σακκάς, Γιώργος Σωτηρίου και Κώστας Σιάπικας έδωσαν σημαντικές πληροφορίες για το πώς μπορεί μια επιχείρηση ή ένας οικιακός καταναλωτής να εξοικονομήσουν ενέργεια, αξιοποιώντας αναπτυγμένες τεχνολογικά εφαρμογές και υβριδικούς αντιστροφείς. Παρουσιάστηκαν και αναδείχθηκαν οι «έξυπνες» ευκαιρίες στον τομέα της ενέργειας από ΑΠΕ .

Ο κος. Θανάσης Σακκάς, Sales Director Channels Ευρώπης, δήλωσε «Μαζί με τον Όμιλο Green Energy, δίνουμε τη δυνατότητα στους καταναλωτές να απολαμβάνουν ολοκληρωμένες υπηρεσίες εξοικονόμησης ενέργειας. Αξιοποιώντας inverters και μονάδες αποθήκευσης στις εγκαταστάσεις πελατών μας προσφέρουμε απαράμιλλη απόδοση και ανθεκτικότητα, εξασφαλίζοντας μια αξιόπιστη παροχή ρεύματος».

Ενώ εκ μέρους του Ομίλου, ο COO κος. Κυριάκου τόνισε «Είναι με ιδιαίτερη χαρά που φιλοξενούμε σήμερα έναν από τους στρατηγικούς μας συνεργάτες στο νησί. Η κοινή παρουσίαση των ολοκληρωμένων ενεργειακών υπηρεσιών, επισφραγίζει τη δέσμευσή μας να προσφέρουμε σε εμπορικούς και οικιακούς πελάτες προϊόντα αριστείας και αποδοτικότητας μέσα από συστήματα προηγμένης τεχνολογίας».

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο κορυφαίοι στο είδος τους οργανισμοί, ένωσαν τις δυνάμεις τους, τους τελευταίους επτά μήνες με σκοπό την προσφορά ολοκληρωμένων ενεργειακών υπηρεσιών στην κυπριακή αγορά.

Σχετικά με την GoodWe

Η GoodWe είναι ένας παγκόσμιος ηγέτης στην κατασκευή φωτοβολταϊκών μετατροπέων και λύσεων αποθήκευσης ενέργειας και είναι εισηγμένη ως ανώνυμη εταιρεία στο Χρηματιστήριο της Σαγκάης (Κωδικός Μετοχής: 688390). Με μία μακροχρόνια και ισχυρή παρουσία στην αγορά, και σύμφωνα με την Wood Mackenzie μέσα στους Top 3 παγκοσμίως προμηθευτές υβριδικών αντιστροφέων το 2022, σήμερα μετράει 52 GW εγκατεστημένης ισχύος σε περισσότερες από 100 χώρες. Οι μετατροπείς της GoodWe έχουν χρησιμοποιηθεί σε οικιακές και εμπορικές στέγες, βιομηχανικά συστήματα και έργα μεγάλης κλίμακας και κυμαίνονται από 0,7kW έως 350kW.
Η GoodWe διακρίθηκε από την BloombergNEF με την υψηλότερη βαθμολογία Altman-Z μεταξύ των κατασκευαστών φωτοβολταϊκών για το 2021 αποδεικνύοντας την ισχυρή, υγιή οικονομική της βάση και bankability, ενώ παράλληλα, αποτελεί έως σήμερα την μοναδική εταιρεία κατασκευαστή μετατροπέων που βραβεύτηκε για 7 συνεχόμενα έτη με την διάκριση All Quality Awards από την TÜV Rheinland (2015-2021). Το 2022 διακρίθηκε με το ασημένιο βραβείο EcoVadis τοποθετώντας την στο κορυφαίο 14% των 100.000+ εταιρειών σε 175 χώρες, πιστοποιώντας την δέσμευση της εταιρείας για ένα βιώσιμο, ενεργειακά έξυπνο μέλλον.

Σχετικά με τον Όμιλο Green Energy

O Όμιλος Green Energy, δραστηριοποιείται στον τομέα των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας από το 2016. Πρόκειται για έναν καθετοποιημένο Όμιλο που προσφέρει ολοκληρωμένες ενεργειακές λύσεις για το Σπίτι, την Επιχείρηση και μονάδες παραγωγής ενέργειας (Φωτοβολταϊκά Πάρκα). Συγκεκριμένα προσφέρει υπηρεσίες στους τομείς των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, Εξοικονόμησης Ενέργειας, Θέρμανσης/Κλιματισμού, Φορτιστών Ηλεκτροκίνησης, Ενεργειακών Υπηρεσιών, Παραγωγής και Προμήθειας Ηλεκτρικής Ενέργειας. Διαχειρίζεται έργα στην προμήθεια ηλεκτρικής ενέργειας συνολικής ισχύος 30MW. Εντός του 2024, η δυναμική του Ομίλου μας στην προμήθεια ηλεκτρικής ενέργειας, θα ξεπεράσει τα 45MW.

Ο Όμιλος κατέχει, επίσης, Άδεια Προμήθειας Ηλεκτρικής Ενέργειας από το 2019 και από τον Οκτώβριο του 2022, συμμετέχει στη Μεταβατική Ρύθμιση της Ανταγωνιστικής Αγοράς Ηλεκτρισμού.

Μάθετε περισσότερα σχετικά με τον Όμιλο Green Energy και για τα έργα εγκατάστασης σύγχρονων φωτοβολταϊκών συστημάτων κάνοντας κλικ εδώ

Ακολουθήστε μας στα social media Facebook / Instagram / Linkedin

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση