ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Πρώτη συνάντηση Κοινοπραξίας για προώθηση της νέας ταυτότητας της Λευκωσίας

Ανανέωσε το ραντεβού της σε δύο εβδομάδες, οπότε και θα ανακοινωθούν μικρότερες ομάδες εργασίας και θα τεθούν συγκεκριμένα χρονοδιαγράμματα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Απόψεις σε σχέση με το νέο λογότυπο της Λευκωσίας και το σλόγκαν «The brightest capital of Europe» (Η φωτεινότερη πρωτεύουσα της Ευρώπης), αλλά και για τους τρόπους στρατηγικής προβολής, ώστε να αναδειχθεί η Λευκωσία ως ελκυστικός προορισμός, αντάλλαξαν πρόσφατα οι συμμετέχοντες στην πρώτη συνάντηση της Κοινοπραξίας, για προώθηση της νέας ταυτότητας της Λευκωσίας.

Σε σημερινή ανακοίνωσή του, το ΚΕΒΕ αναφέρει ότι τη συνάντηση κάλεσε με πρωτοβουλία της και συντόνισε η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Λευκωσίας (ΕΤΑΠ Λευκωσίας), με την ενεργό συμμετοχή του Πανεπιστημίου Λευκωσίας. Σε αυτή συμμετείχαν εκπρόσωποι από τα πανεπιστήμια και τους Δήμους της ευρύτερης Λευκωσίας, το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Λευκωσίας και φορείς του Τουρισμού, καθώς και επαγγελματίες και στελέχη εταιρειών, που δραστηριοποιούνται στον τομέα της διαφήμισης, του μάρκετινγκ, των δημοσίων σχέσεων, της παραγωγής οπτικοακουστικού υλικού, των μέσων μαζικής ενημέρωσης κ.ά.

Εξάλλου, η Κοινοπραξία ανανέωσε το ραντεβού της σε δύο εβδομάδες, οπότε και θα ανακοινωθούν μικρότερες ομάδες εργασίας και θα τεθούν συγκεκριμένα χρονοδιαγράμματα. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης διευκρινίστηκε πως «όταν μιλάμε για προσέλκυση επισκεπτών-τουριστών, δεν αναφερόμαστε μόνο στα άτομα τα οποία επιλέγουν να επισκεφτούν την πρωτεύουσα για σκοπούς αναψυχής, αλλά και στα άτομα που επισκέπτονται τη Λευκωσία στα πλαίσια άλλων μορφών τουρισμού, όπως για παράδειγμα ο εκπαιδευτικός και συνεδριακός τουρισμός».

Κατατέθηκαν, επίσης, εισηγήσεις σχετικά με τον τρόπο εξέλιξης της όλης προσπάθειας και τον ρόλο του κάθε μέλους. Στόχος της Κοινοπραξίας είναι η προβολή της Λευκωσίας και των στοιχείων που τη χαρακτηρίζουν, τα οποία της επιτρέπουν να ξεχωρίζει ανάμεσα στις υπόλοιπες ευρωπαϊκές πόλεις.

Παρουσίαση της νέας ταυτότητας τον περασμένο Ιούνιο

Όπως είχε τονιστεί κατά τη διάρκεια της παρουσίασης της νέας της ταυτότητας τον περασμένο Ιούνιο, από την ΕΤΑΠ Λευκωσίας και το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, η κυπριακή πρωτεύουσα είναι άλλωστε η «φωτεινότερη» πρωτεύουσα της Ευρώπης, όχι μόνο για τις μέρες ηλιοφάνειάς της, αλλά και για την ευφυΐα που συνδέεται άρρηκτα με τις δυνατότητες κι ευκαιρίες που παρέχει η πόλη στους τομείς της εκπαίδευσης, της καινοτομίας και της επιχειρηματικότητας.

Με το πέρας της συνάντησης, η Πρόεδρος της ΕΤΑΠ Λευκωσίας, Έλενα Τάνου, εξέφρασε τις ευχαριστίες της προς όλους τους συμμετέχοντες, οι οποίοι από την πρώτη στιγμή που αναγγέλθηκε η ανάγκη για δημιουργία της Κοινοπραξίας δήλωσαν το ενδιαφέρον τους για αφιλοκερδή συμμετοχή σ’ αυτό το μεγάλο και σημαντικό έργο.

Η κ. Τάνου ανέφερε ότι είναι ιδιαίτερα σημαντικό το γεγονός ότι μέλη της Κοινοπραξίας είναι άτομα με μεγάλη εμπειρία, ο καθένας στον δικό του τομέα, άτομα που μπορούν να συμβάλουν ουσιαστικά στον στρατηγικό στόχο που έχει τεθεί.

Τόνισε ότι οι βάσεις για επιτυχία υπάρχουν, αφού η ομάδα του Πανεπιστημίου Λευκωσίας έχει ήδη δημιουργήσει ένα ξεχωριστό λογότυπο για τη Λευκωσία κι εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι με τη συμβολή της Κοινοπραξίας, ο στόχος δεν μπορεί παρά να επιτευχθεί.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Σχόλια αναγνωστών

Σε ποιανού τη φάρα

«Εύγε κύριε Παράσχο. Εξαίρετο άρθρο.»
Άσχετος  |  22:30

Τα παιδιά είναι η αντανάκλασή μας

«ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ… ΕΒΡΑΪΚΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ Δεν επικροτώ όλα τα σημεία τα οποία χρησιμοποιεί στις εικόνες του ...»
Ανδρεας Κωνσταντινιδης, ΒΑ, ΜΑ  |  13:25

Επενδύοντας στον φόβο, στον πόνο, στο μίσος

«Ψυχραιμία και έξυπνες κινήσεις αλλά όχι δειλία. Η εποχή του κατευνασμού με την Τουρκία τέλειωσε με ...»
Leon  |  09:39

#PoliticsBlog Πόσο μακριά μπορούμε να πάμε με τον Μακρόν;

«Oυτε στην εποχη Βενιζελου,ηρθε καποια Μεγαλη Δυναμη να πολεμησει για παρτυ μας την Οθωμανικη ...»
Γιωργος Χ  |  22:05

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

Η Παγκόσμια Ημέρα Αλτσχάιμερ έχει στόχο, τόσο την ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης για τους νοσούντες και τις οικογένειές τους, όσο και για την πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση.

Με χρηματική δωρεά στη Στέγη Ευγηρίας «ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ» τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Αλτσχάιμερ, η φαρμακοβιομηχανία Remedica

Η εταιρεία θα συνεχίσει να έχει ενεργό ρόλο στην κοινωνία και να βρίσκεται στο πλευρό της κοινωνίας αλλά και των ευάλωτων ...
Δελτίο Τύπου
 |  ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
X