ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 22:02
 

Πρώτη συνάντηση Κοινοπραξίας για προώθηση της νέας ταυτότητας της Λευκωσίας

Ανανέωσε το ραντεβού της σε δύο εβδομάδες, οπότε και θα ανακοινωθούν μικρότερες ομάδες εργασίας και θα τεθούν συγκεκριμένα χρονοδιαγράμματα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Απόψεις σε σχέση με το νέο λογότυπο της Λευκωσίας και το σλόγκαν «The brightest capital of Europe» (Η φωτεινότερη πρωτεύουσα της Ευρώπης), αλλά και για τους τρόπους στρατηγικής προβολής, ώστε να αναδειχθεί η Λευκωσία ως ελκυστικός προορισμός, αντάλλαξαν πρόσφατα οι συμμετέχοντες στην πρώτη συνάντηση της Κοινοπραξίας, για προώθηση της νέας ταυτότητας της Λευκωσίας.

Σε σημερινή ανακοίνωσή του, το ΚΕΒΕ αναφέρει ότι τη συνάντηση κάλεσε με πρωτοβουλία της και συντόνισε η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Λευκωσίας (ΕΤΑΠ Λευκωσίας), με την ενεργό συμμετοχή του Πανεπιστημίου Λευκωσίας. Σε αυτή συμμετείχαν εκπρόσωποι από τα πανεπιστήμια και τους Δήμους της ευρύτερης Λευκωσίας, το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Λευκωσίας και φορείς του Τουρισμού, καθώς και επαγγελματίες και στελέχη εταιρειών, που δραστηριοποιούνται στον τομέα της διαφήμισης, του μάρκετινγκ, των δημοσίων σχέσεων, της παραγωγής οπτικοακουστικού υλικού, των μέσων μαζικής ενημέρωσης κ.ά.

Εξάλλου, η Κοινοπραξία ανανέωσε το ραντεβού της σε δύο εβδομάδες, οπότε και θα ανακοινωθούν μικρότερες ομάδες εργασίας και θα τεθούν συγκεκριμένα χρονοδιαγράμματα. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης διευκρινίστηκε πως «όταν μιλάμε για προσέλκυση επισκεπτών-τουριστών, δεν αναφερόμαστε μόνο στα άτομα τα οποία επιλέγουν να επισκεφτούν την πρωτεύουσα για σκοπούς αναψυχής, αλλά και στα άτομα που επισκέπτονται τη Λευκωσία στα πλαίσια άλλων μορφών τουρισμού, όπως για παράδειγμα ο εκπαιδευτικός και συνεδριακός τουρισμός».

Κατατέθηκαν, επίσης, εισηγήσεις σχετικά με τον τρόπο εξέλιξης της όλης προσπάθειας και τον ρόλο του κάθε μέλους. Στόχος της Κοινοπραξίας είναι η προβολή της Λευκωσίας και των στοιχείων που τη χαρακτηρίζουν, τα οποία της επιτρέπουν να ξεχωρίζει ανάμεσα στις υπόλοιπες ευρωπαϊκές πόλεις.

Παρουσίαση της νέας ταυτότητας τον περασμένο Ιούνιο

Όπως είχε τονιστεί κατά τη διάρκεια της παρουσίασης της νέας της ταυτότητας τον περασμένο Ιούνιο, από την ΕΤΑΠ Λευκωσίας και το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, η κυπριακή πρωτεύουσα είναι άλλωστε η «φωτεινότερη» πρωτεύουσα της Ευρώπης, όχι μόνο για τις μέρες ηλιοφάνειάς της, αλλά και για την ευφυΐα που συνδέεται άρρηκτα με τις δυνατότητες κι ευκαιρίες που παρέχει η πόλη στους τομείς της εκπαίδευσης, της καινοτομίας και της επιχειρηματικότητας.

Με το πέρας της συνάντησης, η Πρόεδρος της ΕΤΑΠ Λευκωσίας, Έλενα Τάνου, εξέφρασε τις ευχαριστίες της προς όλους τους συμμετέχοντες, οι οποίοι από την πρώτη στιγμή που αναγγέλθηκε η ανάγκη για δημιουργία της Κοινοπραξίας δήλωσαν το ενδιαφέρον τους για αφιλοκερδή συμμετοχή σ’ αυτό το μεγάλο και σημαντικό έργο.

Η κ. Τάνου ανέφερε ότι είναι ιδιαίτερα σημαντικό το γεγονός ότι μέλη της Κοινοπραξίας είναι άτομα με μεγάλη εμπειρία, ο καθένας στον δικό του τομέα, άτομα που μπορούν να συμβάλουν ουσιαστικά στον στρατηγικό στόχο που έχει τεθεί.

Τόνισε ότι οι βάσεις για επιτυχία υπάρχουν, αφού η ομάδα του Πανεπιστημίου Λευκωσίας έχει ήδη δημιουργήσει ένα ξεχωριστό λογότυπο για τη Λευκωσία κι εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι με τη συμβολή της Κοινοπραξίας, ο στόχος δεν μπορεί παρά να επιτευχθεί.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Σχόλια αναγνωστών

20ος αιώνας: Ένας αιώνας γεμάτος Ελλάδα/ 1960-1970 τόμος Α

«Τα συγχαρητήρια μου για την έκδοσή σας»
Ανδρέας Μάλης Μαυρομιχάλης  |  17:21

#PoliticsBlog Το κατασκοπευτικό βαν, η συγκάλυψη, η απολογία και και ο νέος εμφύλιος

«Πορδίκη να εγγραψεις στην βουλή τους ψεκασμούς... »
Αρμαγεδών  |  18:51

Διαγράφηκαν δάνεια εκτοπισθέντων γεωργοκτηνοτρόφων από την ΣΚΤ

«Γειά σου Χρειάζεστε ένα άνετο δάνειο για την ικανοποίησή σας; Προσφέρουμε ένα προσιτό δάνειο επιτόκιο ...»
mr scott  |  13:33

Καταζητείται 25χρονος για επίθεση και οπλοφορία

«Δεν κάνει να γνωρίζουμε αν οπλοφορεί; αν είναι επικίνδυνος;»
Ανδρέας Μάλης Μαυρομιχάλης  |  11:14

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

Η Κίνα παραμένει στην κορυφή του πιο πρόσφατου Δείκτη, κυρίως λόγω του μεγέθους των επενδύσεων που γίνονται στην περιοχή.

EY: Οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας είναι μόνο μέρος της λύσης για την επίτευξη των στόχων για μηδενικές εκπομπές αερίων

Για να υλοποιηθεί το σενάριο του Διεθνούς Οργανισμού Ενέργειας, οι επενδύσεις σε ανανεώσιμες πηγές ενέργειας θα πρέπει να ...
Δελτίο Τύπου
 |  ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
X