ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Πτήσεις σε Γερεβάν και τον χειμώνα για την Cyprus Airways

Τέσσερις προορισμοί, 28 εβδομαδιαίες προγραμματισμένες πτήσεις, 188.000 θέσεις προς πώληση στο χειμερινό πρόγραμμα της εταιρείας

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Αρχίζει από τις 30 Οκτωβρίου, το χειμερινό πρόγραμμα πτήσεων των Cyprus Airways, με 28 προγραμματισμένα εβδομαδιαία δρομολόγια με επιστροφή σε τέσσερα βασικά αεροδρόμια. Η Αθήνα θα εξυπηρετείται με μια διπλή καθημερινή πτήση, ενώ το Τελ Αβίβ και η Βηρυτός θα εξυπηρετούνται με έξι εβδομαδιαία δρομολόγια. Επιπλέον, οι πτήσεις προς το Γερεβάν θα συνεχιστούν καθ' όλη τη διάρκεια του χειμώνα με δύο φορές την εβδομάδα.

Σχολιάζοντας το πρόγραμμα του φετινού χειμώνα, η Madonna Hoyek, Εμπορική Διευθύντρια της Cyprus Airways, δήλωσε: "Μας ενθαρρύνει να βλέπουμε ότι τα αεροπορικά ταξίδια συνεχίζουν να ανακάμπτουν γρήγορα και η εμπιστοσύνη στην αγορά αυξάνεται σταθερά. Είμαστε συνεπώς αισιόδοξοι ότι οι 188.000 θέσεις που προσφέρουμε στην αγορά θα συνεχίσουν να βοηθούν και να ενισχύουν τα ταξίδια και τον τουρισμό στην Κύπρο και να εξασφαλίζουν κρίσιμη συνδεσιμότητα από και προς τη χώρα, ενώ παράλληλα θα παρακινήσουν περισσότερους Κύπριους να επισκεφθούν τις αγαπημένες τους πόλεις σε όλο το δίκτυο μας. Αυτό το πρόγραμμα προσφέρει στους πελάτες μας πολλαπλές πτήσεις με εξαιρετικές χρονοδιαγράμματα και την καλύτερη σχέση ποιότητας-τιμής".

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Cyprus Airways, Paul Sies, πρόσθεσε: "Αυτό το πρόγραμμα δείχνει την ισχυρή δέσμευση της Cyprus Airways για τη συνδεσιμότητα του νησιού και την τοπική οικονομία και τουριστική βιομηχανία. Χτίζουμε σιγά-σιγά και πάλι δομική και συχνή συνδεσιμότητα μεταξύ της Κύπρου και βασικών προορισμών και είμαστε υπερήφανοι γι' αυτό. Παραμένουμε δεσμευμένοι να βοηθήσουμε και να αναπτύξουμε τον τουρισμό και την οικονομία διευκολύνοντας τα ταξίδια και εξυπηρετώντας την κυπριακή αγορά, την οικονομία της και την τουριστική βιομηχανία, ενώ η δέσμευσή μας επεκτείνεται στο να είμαστε η μόνη Κυπριακή σημαιοφόρος αεροπορική εταιρεία που συνδέει δομικά την Κύπρο. Οι Cyprus Airways προσφέρουν περισσότερη διαρθρωτική συνδεσιμότητα από και προς τη χώρα από οποιονδήποτε άλλο κυπριακό αερομεταφορέα.

"Στόχος μας φέτος το Χειμώνα είναι να παρουσιάσουμε ένα πρόγραμμα που να εξασφαλίζει δρομολόγια σε σημαντικούς προορισμούς και να συνεχίσουμε σταδιακά να δημιουργούμε την αναγκαία επιβατική και εμπορευματική ικανότητα για το 2023, σύμφωνα με το 5ετές στρατηγικό μας σχέδιο", τόνισε ο κ. Sies.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση